Kt vikar og service hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Vi er et firma der har flere ansatte fra forskellige faggrupper. vi tilbyder Husrengøring vvs opgaver Maler Murer Tømrer elektriker vinduespudser.

Jeg har tegnet og bygget det hus min far bor i på Sydfyn. Gravet fundament, støbt fundament, lavet alle væge og tagdækning, isoleret og sat klimaskærm og gibsvægge op. Sat vinduer og døre i, lavet alle stikkontakter, og lagt flisegulv. Jeg har selv opsat eget ikeakøkken. Etableret skillevægge og sat badeværelses skabe op. Etablering af sænket loft både listeloft og gibs.

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Frank Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Har erfaring med træterrasser, træbeklædning, i sætning af vinduer og døre, samt opsætning af skabe og køkkener.

Jeg er uddannet Struktør, jord og beton arbejder, og har der udover lavet mange forskellige ting igennem årerne, jeg har blandt andet bygget mit eget hus, med alt hvad det indebære af forskelligt arbejdsopgaver.

Matthias Knudsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Vejle og omegn

Jeg har arbejdet som selvstændig handymand de sidste 3 år, hvor jeg blandt andet udført flere byggeprojekter samt klargøring af haver. Jeg er altid klar til nye projekter og udfordringer.

Henrik Grome-Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Viborg og omegn

Hjælp til alt i hus og have kørsel til genbrug osv. Anlæg af have Vi udfører også fliserens Vi kan hjælpe med alt vedr din have Vi har stor erfaring i at beskære træer og buske

Alt indfor tømre såsom udskiftning af vinduer og døre, nyt tag, mm.

uddannet tømre med eget virksomhed, har uddannet folk til at udføre belægning og støbe arbejde. Alt arbejde der er udført, laves der 1 års eftersyn på.

Rune Mikkelsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Renovering af køkken og bad samt værelser. Elektriker, tømre arbejde Samt flytnings hjælp og gartner arbejde Har rigtig meget erfaring med overståede.

Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Jeppe Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg blev uddannet tømrer i år 2009. I dag er jeg selvstændigt tømrermester, og jeg arbejder primært på udendørs tagprojekter. Jeg søger i denne regnfulde periode indensdørs arbejde.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Nickolai Alban hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Jægerspris og omegn

10-15 år i bygge branchen har været vikar hos JKS I samlet 5 år hvor jeg har mødt diverse opgaver , hertil mest tømrer og maler opgaver. jeg har 2 velplaceret hænder som jeg desværre for snittet mig I til tider, men rød har aldrig forhindret opgaven :D

Borhan Uddin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er en maler og har arbejdet forskellige firma mere end 10 år. Jeg har nu egen maler firma i København . Vi har 10 medarbejder alle sammen har store erfaring.

Lauge Skovgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Christian Johansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Casper Thygesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Brønderslev og omegn

Går op i detaljerne Kan lakere mindre gulve og trapper Laver alt tømrere arbejde, inde som ude. Laver vicevært service så alt fra en vandhane til ny tag.

gulvlægning, gulvslibning + lak/ olie finish. Dær/Vindues-montage. Gipsvægge / skillevægge og lign.

Ingen profilbeskrivelse...

Uddannet tømrer, og udføre diverse former for opgaver indenfor faget. Tilbyder blandt andet gulvlægning, loftopsætning, skillevægge m.m

Har stor erfaring med at ligge gulve, opsætte lofter både gips og troldtekt. Isætning af indvendige døre, renovering af Gavl beklædning, renovering af Stern m.m

Daniel S hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

TP entreprise hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Andreas Rynkeby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

I lærer som tømrer.

Vamos Kikilinas hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg er 32 år gammel mand. Jeg er igang med elektriker uddannelse og arbejde som elektriker lærning. Jeg har også andre relevante erfaring som maler og tømrer.

Jacob Andersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Thomas Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grindsted og omegn

Kan alt inden for tømmerfaget. udover det kan jeg nærmest alt, lige fra sætte opvaskemaskine til, trække et kabel, fliser/klinker , låse,vinduer og døre og så laver jeg også planke borde;)

Rune Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com