Gilbert Friis hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Solrød og omegn

Er stærk inden for tømrer faget og udføre et pænt stykke arbejde

Jeppe Larsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg blev uddannet tømrer i år 2009. I dag er jeg selvstændigt tømrermester, og jeg arbejder primært på udendørs tagprojekter. Jeg søger i denne regnfulde periode indensdørs arbejde.

Håndværkeren Lundsgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederikshavn og omegn

Frisk fyr, vant med totalrenovering af ældre huse generelt. Ordinært havearbejde, bortkørsel,, stakit, skure, terrasser, samt kørsel med gravemaskiner osv.

Borhan Uddin hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er en maler og har arbejdet forskellige firma mere end 10 år. Jeg har nu egen maler firma i København . Vi har 10 medarbejder alle sammen har store erfaring.

Lauge Skovgaard hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København NV og omegn

Jeg er gulvlægger til hverdag og har erfaring med de fleste håndværksmæssige fag. Jeg elsker at bruge mine hænder i mit arbejde og få et flot resultat.

Christopher Ottesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Silkeborg og omegn

Jeg er en åben og glad fyr, som godt vil give en hånd med, hvor der mangles. - Gulvlægger/gulvslibning - Stor viden indenfor byggematerialer - div. Tømrerarbejde

Christian Johansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com

Hej, Vi er et nystartet entreprenør firma med fokus på alle salgs byggeopgaver. Dette kan være alt fra en “lille opgave” på blot en times tid til de større og mere omfattende projekter. Det vi søger på handyhand nogle opgaver til at supplere vores daglige opgaver. Få professionel hjælp til den rette pris! Kontakt gerne på: Mail: bygckr@gmail.com

Casper Thygesen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Brønderslev og omegn

Går op i detaljerne Kan lakere mindre gulve og trapper Laver alt tømrere arbejde, inde som ude. Laver vicevært service så alt fra en vandhane til ny tag.

gulvlægning, gulvslibning + lak/ olie finish. Dær/Vindues-montage. Gipsvægge / skillevægge og lign.

Ingen profilbeskrivelse...

Uddannet tømrer, og udføre diverse former for opgaver indenfor faget. Tilbyder blandt andet gulvlægning, loftopsætning, skillevægge m.m

Har stor erfaring med at ligge gulve, opsætte lofter både gips og troldtekt. Isætning af indvendige døre, renovering af Gavl beklædning, renovering af Stern m.m

Daniel S hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Varde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

TP entreprise hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Korsør og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Grindsted og omegn

Kan alt inden for tømmerfaget. udover det kan jeg nærmest alt, lige fra sætte opvaskemaskine til, trække et kabel, fliser/klinker , låse,vinduer og døre og så laver jeg også planke borde;)

Selvstændig Tømrer som løser de fleste opgaver på hus både inde og ude. Terrasse, Gipsvægge, Hegn, Skabe, Specialbyg mm. Stor erfaring i byggeopgaver og montage i både ind- og udland. Har alt i værktøj og montagebil. Kan levere materialer til god pris!

Selvstændig tømrer og tekniker. Løser de fleste opgave af håndværksmæssigskarakter i og omkring huse, kontorer, kolonihaver osv. Kan også være behjælpelig med mindre el-opgaver, som ophængning af lamper og højtalere. Sætter en ære i at levere en god løsning til kunden, og jeg støvsuger altid efter mig 😉

Andreas Rynkeby hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Horsens og omegn

I lærer som tømrer.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004. Taler Dansk, Tysk, Engelsk.

Vamos Kikilinas hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Roskilde og omegn

Jeg er 32 år gammel mand. Jeg er igang med elektriker uddannelse og arbejde som elektriker lærning. Jeg har også andre relevante erfaring som maler og tømrer.

Vores tømrere har alle stor erfaring i at løse mindre og større tømreropgaver. Ofte til en noget lavere pris en gennemsnittet grundet vores effektive arbejdsmetoder. Står du overfor en tømreropgave, så hold dig ikke tilbage. Ring endelig til A-Team på 30 11 79 99 og få en uforpligtende snak herom.

A-Team har tilegnet sig alle de forskellige færdigheder til at udføre forskellige typer af opgaver herunder oprydning, nedbrydning, havearbejde, vinterarbejde, tømrer og mureropgaver, VVS og malerarbejder. Er det nybyggeri eller renovering, kan vi med vores fleksibilitet og meget konkurrencedygtige priser, hjælpe dig i Odense og Omegn. . Vi går højt op i kvalitet, at være færdige til tiden (gerne før) og at kunderne er 110 % tilfredse.

Rune Petersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Odense M og omegn

Jeg er en erfaren handyman og kan hjælpe med stort set alle opgaver. Jeg arbejder som vinduespudser, så hvis det er en vinduespudser du står og mangler, løser jeg også det problem :)

kan lave lidt af alt slags tømmer arbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Vi har stor erfaring inden for byggebranchen. Store og små opgaver kan vi varetage. Facade, tag, jord arbejde/anlæg af indkørsel, opførsel af mindre huse samt ejendomsservice / have service ude og af forskelligt art.

Jeg har arbejdet indenfor byggeriet og ejendomsservice faget i 25 år. Jeg kvalitetssikre sikre mig de medarbejder vi har og arbejder selv med på de opgaver vi tager ind.

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Jacob Andersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Fuglebjerg og omegn

Jeg kan Slå græs, luge ukrudt og klippe Hæk. Derudover er jeg tømrer og kan også tilbyde at vaske dine vinduer. Jeg kan generelt de meste i haven. Jeg har selv bil og trailer.

Simon Buus hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Aarhus C og omegn

Jeg er tømrer, har en gymnasial uddannelse og er generelt flittig og arbejdsom. Inden tømrerlivet har jeg arbejdet i servicebranchen - hoteller og restaurant.

Kristian Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Strøby og omegn

Tømrer. Jeg laver til hverdag laver jeg lukkede råhuse samt lofter. Jeg har i 2 år været fast køkkenmontør. Jeg kan stort set udfører alle former for tømrer/snedker opgaver