Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Selvstændig Tømrer som løser de fleste opgaver på hus både inde og ude. Terrasse, Gipsvægge, Hegn, Skabe, Specialbyg mm. Stor erfaring i byggeopgaver og montage i både ind- og udland. Har alt i værktøj og montagebil. Kan levere materialer til god pris!

Selvstændig tømrer og tekniker. Løser de fleste opgave af håndværksmæssigskarakter i og omkring huse, kontorer, kolonihaver osv. Kan også være behjælpelig med mindre el-opgaver, som ophængning af lamper og højtalere. Sætter en ære i at levere en god løsning til kunden, og jeg støvsuger altid efter mig 😉

Vi har stor erfaring inden for byggebranchen. Store og små opgaver kan vi varetage. Facade, tag, jord arbejde/anlæg af indkørsel, opførsel af mindre huse.

Jeg har arbejdet indenfor byggebrancen i 25 år. Jeg kvalitetssikre mig de medarbejder vi har og arbejder selv med på opgaverne som projektleder og sikre at arbejdet følger den aftalte tidsplan, samt at kvaliteten lever til det aftalerne . Jeg stiller store krav til mig selv og de folk vi hyre ind.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004. Taler Dansk, Tysk, Engelsk.

Byensbyg Entreprise hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Kristian Nielsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Strøby og omegn

Tømrer. Jeg laver til hverdag laver jeg lukkede råhuse samt lofter. Jeg har i 2 år været fast køkkenmontør. Jeg kan stort set udfører alle former for tømrer/snedker opgaver

Andreas Kruse hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Haslev og omegn

Selvstændig med arbejdsopgaver som renovering og nybyg. Som uddannet elektriker laver jeg alt indenfor el, ventilation og køle-/ og varmepumper. Jeg udfører også tømrerarbejde.

Gulv døre vægge vinduer køkken plus meget mere

Tømrer arbejde har os arbejdet som tømre 8 år og blev næsten udlært plus arbejdet som klargøringsmand 3 år Idag er jeg selvstændig med 2. Firmaer Flextrafik plus ejer Svenstrup Multiservice

kan lave lidt af alt slags tømmer arbejde.

Ingen profilbeskrivelse...

Moh khalaf hjælper med tømrer eller snedker arbejde i frederiksberg og omegn

er ud udlært tømrer

Frederik Sidor hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Århus c og omegn

Snart færdig uddannet tømrer. Flittig, venlig og udfører et godt stykke håndværk

Rolf Källstrøm hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksværk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thomas A hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Holbæk og omegn

Diverse . .

Tom Hansen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Søborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

David Ravnskjær hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Alle faggrupper fra arkitektarbejde, byggetilladelser over byggeri og istandsættelse Mulighed for at planlægge og gennemføre flytteopgaver i hele Danmark. Primært i hovedstadsområdet inklusiv Nordsjælland.

Mikkel Christensen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Dyssegård og omegn

Er tidligere tømmer (ca. 3 års erhvervserfaring) som arbejder som Bygningskonstruktør MAK (ca. 4 års erhvervserfaring) og er nyuddannet civilingeniør fra AAU CPH.

Har arbejdet i tømrer virksomhed i 1 år.

Hej mit navn er Danial. Jeg er Uddannet Maskinsmed, og har arbejdet med skibe i over 5år. jeg har arbejdet som tømrer i 1år. Pt. er jeg koordinator for et lille hold

Startede i lære i 2007, blev udlært i 2010, og har arbejdet som tømrer lige siden. Jeg er meget kvalitetsbevidst, og bruger til enhver tid hellere en time længere på en opgave end at aflevere et resultat som ikke er i orden!

-Montering af døre og vinduer, udvendigt som indvendigt -Tagopgaver -skorstensinddækninger -snedkeropgaver -udskiftning af tagrender -gulvlægning -generet forefaldende tømrerarbejde

Fouad Meftah hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København S og omegn

Jeg er murer

Todor Metodiev hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København SV og omegn

Handymand

Nikolaj Holmberg hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Gørløse og omegn

alt-mulig mand på 26 år mekanisk og teknisk baggrund renovering, tapesering og gipsarbejde have arbejde. tømre og maler arbejde Selvlært handymand

Små opgaver som eksempelvis opsætning af køkkenskabe

Igennem mange år hjulpet venner og bekendte med håndværkerting samt istandsat mit eget hus. Det er inden for opsætning af køkken og anlægge verandaer. Derudover diverse elektriker ting (har autorisation)

Alle opgaver i hus og haver. Udlært snedker med 6 års erfaring.

Jeg har arbejdet som snedker de sidste mange år. Jeg kan lave det meste i hjemmet og haven. Jeg har bil og værktøj. Mikkel-Emil Jensen. Brønshøj.

Nick Fredsbo hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Valby og omegn

Ekspert i IKEA møbler. Den mest effektive på hele handyhand ;-) Jeg har erfaring som tømrer og med havearbejde. Jeg løser alle slags opgaver.

Kristian Hegelund hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Har arbejdet i cirka 3 år som uddannet tømrersvend, så har prøvet at lave det meste inden for dette fag.. alt bliver laver efter bygningsreglerne og levere altid et ordentligt stykke arbejde

Har arbejdet i cirka 3 år som uddannet tømrersvend, så har prøvet at lave det meste inden for dette fag.. alt bliver lavet efter bygningsreglerne og levere altid et ordentligt stykke arbejde..