Viktor Nissen hjælper med hjælp til træfældning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Har fældet flere træer end jeg kan tælle, skriv endelig hvis det er en fældning der skal til.

Ingen profilbeskrivelse...

Hoang Dinh hjælper med hjælp til træfældning i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ferhat Yigen hjælper med hjælp til træfældning i Valby og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Jeg har været bartender i en del år. Både på værtshus, diskotek til private og arrangeret fester samt poolparty's. Holder altid en god tone, og med højt humør. Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Benjamin BP hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Erfaring fra egen have og arbejde med min svigerfar

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.

Jeg elsker havearbejde og har arbejdet på freelance basis.

Selvlært handyman som går op i de små detaljer. Jeg er ikke bange for at knokle trods min unge alder (21 år). Jeg er altid høflig og viser altid et lille smil.

Kasper Højer hjælper med hjælp til træfældning i Skive og omegn

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Samuel Andersen hjælper med hjælp til træfældning i Odense C og omegn

Jeg er udlært tømrer og kan derfor klare de fleste ting inden for tømrerfaget - i hvert fald de opgaver, som man kan klare alene. Jeg kan også hjælpe med andre praktiske opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med hjælp til træfældning i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Iura Garvona hjælper med hjælp til træfældning i Ryslinge og omegn

Har prøvet mange forskelligt ting i mit livet . Så kan sanges hjælp med forskelligt ting i huset og omkring . Håber vi kan godt find en løsning . Tak

Erling Jøker hjælper med hjælp til træfældning i Højbjerg og omegn

Jeg har været ansat i 9 år ved gartner firma oknygaard og har derfor en god portion erfaring med havearbejde. Jeg kan nævne hækklipning, græsslåning, lugning, beskæring, træfældning. M. M.

Mesut Sabri Yusein hjælper med hjælp til træfældning i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper suurland hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Har arbejdet med mange mange ting og har hovedet skruet godt på. Er pligtopfyldende, stabil og ansvarlig. Jeg er dygtig til meget og ellers finder jeg ud af det. Positivt syn og et nemt menneske at omgås

Mathias de Rosche hjælper med hjælp til træfældning i Vodskov og omegn

Alt i tømrer arbejde Flisebelægning af indkørsel/terrasse/sti system Dræning af haver og ridebaner Rottespærre Renovering af huse Nedbrydning af mindre ting Genetablering af have Nybyg af hus Råd og vejledning

Jonas Henriksen hjælper med hjælp til træfældning i Skævinge og omegn

Alt have arbejde alt fra små haver til store boligforeninger Kørslen af ting Nedbrydnings opgaver jord og beton arbejde de fleste maskine havdes til de fleste opgaver

Joe Schmidt Jensen hjælper med hjælp til træfældning i Vanløse og omegn

Elektrikerlærling, trække kabler, opsætning af kabelkanal, skifte stikkontakter osv. Nedtagning/opsætning af diverse ting Havearbejde Pasning af dyr

Miro Mladenov hjælper med hjælp til træfældning

I work all my life in renoviering and constructions in building .I can paint,floor making, all bathroom reconstruction and more what is necessary in renoviering.

Rasmus Jørgensen hjælper med hjælp til træfældning i Aalborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...