Henning Kirk hjælper med hjælp til træfældning i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Roberto Galeano hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus V og omegn

I can perform any type of home maintenance. I know how to use garden tools and construction. I am a very responsible and respectful young man from Argentina. I try to finish the work quickly and provide quality services.

Morten Budek hjælper med hjælp til træfældning

Jeg er : Uddannet Paramediciner Uddannet Gulvmontør Jeg kan som handyman løse de fleste mindre projekter. Jeg har besidder kørekort til : MC, Personbil; Lille Erhverv, Lastbil, Hænger, EU Kvall. Bevis.

Martin Forsberg Laugesen hjælper med hjælp til træfældning i Frederiksværk og omegn

Har firmaet ML Dansk Entreprise ( ml-danskentreprise.dk) hvor jeg laver alt fra hus til have ,belægning,rengøring,mm Slogan= Hvis du har brug for en hånd

Dennis Andersen hjælper med hjælp til træfældning i Sakskøbing og omegn

Jeg har har startet eget firma for snart 5 år siden, jeg laver alt hvad hjertet begære inden for have arbejde, jeg har 1 stk medarbejder. Vi kommer gerne og hjælper dig/jer med at få styr på dit/jeres have projekt.

God erfaring, har arbejdet i et firma hvor vi bla. fællede træer for privat personer.

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

Asbjørn Mortensen hjælper med hjælp til træfældning i Silkeborg og omegn

Jeg har en studenter eksamen fra 2016 og i 2021 vil jeg modtage mit svendebrev som elektriker. Derudover snakker jeg også spansk, det må vel også tælle for noget.

Kenneth Wann hjælper med hjælp til træfældning i Aabybro og omegn

Kvalitets bevidst. Tømrer / snedker med sans for detaljen og udførelsen af et godt solidt stykke arbejde. Går ikke på kompromis med kvalitet eller håndværket.

Viktor Nissen hjælper med hjælp til træfældning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Har fældet flere træer end jeg kan tælle, skriv endelig hvis det er en fældning der skal til.

Ingen profilbeskrivelse...

Hoang Dinh hjælper med hjælp til træfældning i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ferhat Yigen hjælper med hjælp til træfældning i Valby og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Jeg har været bartender i en del år. Både på værtshus, diskotek til private og arrangeret fester samt poolparty's. Holder altid en god tone, og med højt humør. Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Benjamin BP hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Erfaring fra egen have og arbejde med min svigerfar

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.

Jeg elsker havearbejde og har arbejdet på freelance basis.

Selvlært handyman som går op i de små detaljer. Jeg er ikke bange for at knokle trods min unge alder (21 år). Jeg er altid høflig og viser altid et lille smil.

Kasper Højer hjælper med hjælp til træfældning i Skive og omegn

Jeg er udlært tømrer så kan alt indenfor tømrer faget.

Samuel Andersen hjælper med hjælp til træfældning i Odense C og omegn

Jeg er udlært tømrer og kan derfor klare de fleste ting inden for tømrerfaget - i hvert fald de opgaver, som man kan klare alene. Jeg kan også hjælpe med andre praktiske opgaver.

Lasse Kristensen hjælper med hjælp til træfældning i Aalborg Øst og omegn

Kan ordne al slags havearbejde samt vinduespudsning og rengøring. Jeg arbejder effektivt og grundigt, og har en god forståelse for at gøre al forfaldende arbejde på korrekt vis.

Iura Garvona hjælper med hjælp til træfældning i Ryslinge og omegn

Har prøvet mange forskelligt ting i mit livet . Så kan sanges hjælp med forskelligt ting i huset og omkring . Håber vi kan godt find en løsning . Tak

Erling Jøker hjælper med hjælp til træfældning i Højbjerg og omegn

Jeg har været ansat i 9 år ved gartner firma oknygaard og har derfor en god portion erfaring med havearbejde. Jeg kan nævne hækklipning, græsslåning, lugning, beskæring, træfældning. M. M.

Flix Weber hjælper med hjælp til træfældning i Hasselager og omegn

I have two Master of Science degrees in Sustainable Development and Sport Management and one Bachelor of Art in Global Management. Currently I am studying Global Nutrition and Health at VIA University College Aarhus

Mesut Sabri Yusein hjælper med hjælp til træfældning i Farum og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jesper suurland hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Har arbejdet med mange mange ting og har hovedet skruet godt på. Er pligtopfyldende, stabil og ansvarlig. Jeg er dygtig til meget og ellers finder jeg ud af det. Positivt syn og et nemt menneske at omgås