PGA. TRAVLHED PÅ MIT HOVEDJOB HAR JEG IKKE TID TIL HOBBYOPGAVER FOR TIDEN :-( RETTER PROFILEN, NÅR JEG IGEN HAR TID Alt havearbejde, plantning af hæk, anlæg af plæne og bede, samt alt i alm. vedligeholdelse , undtagen fældning af store træer, da jeg ikke har en erhvervsforsikring.

er uddannet ejendomsserciceteknikkler og har arbejdet med renovering inden for hus og have de sidste 10 år .....................................................................................................................

Frisk fyr på 24 år, der bor i Albertslund med min kone. Jeg arbejder i hverdagen som anlægsgartner, men mangler et job i fritiden til at tjene lidt ekstra til ferien. Som person er jeg behagelig at omgås, og tager alle udfordringer med ro - og ingen opgaver er for små eller dumme.

Uddannet elektriker - har lavet det meste i mit hus selv af tømre, mureropgaver og maleropgaver.

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg udfører alle former for tømrer, maler og murerarbejde både indendørs og udendørs.

Iam responsible person. Just give for me task and it will be done as good as can make it. 5years experience in eco cleaning. Handicaphjælper 2years Hundeklipning 1 year.

Jeg driver et byggefirma, LS Multibyg, ved siden af mit studie som bygningsingeniør. Jeg har altid arbejdet med hænderne og da jeg valgte en gymnasial uddanelse er jeg selvudlært. Jeg har dog 2års erfaring i min egen virksomhed, hvor jeg har beskæftiget mig med mange forskellige opgaver, både selvstændige og indlejet i støre virksomheder.

Jeg tilbyder alt vedr havearbejde samt malerarbejder ude som inde. Har gennem årerne malet både ude og inde på alle slag underlag. Mit motto er at jeg udfører arbejdet som var det hos mig selv.

Jeg er en mand på 25 som er klar på at lave noget fysisk arbejde og tjene lidt ekstra mønt på det! Er åben for alt så kom med en uforpligtende tilbud :D Vil gerne bidrage til et godt arbejdsmiljø!

Vi er et professionelt anlægsgartnerfirma, der sætter kvalitet og konkurrencedygtige priser i højsædet. Vi har stor erfaring med opgaver inden for træfældning, belægning og almindelig vedligeholdelse. Hos os er du sikker på at få kompetent og venlig service, og vi rådgiver gerne, hvis du er usikker på en opgaves omfang og løsning

Har altid været handymand, er udlært i trælast og har renoveret og bygget huse mm :-) er en moden mand der holder aftaler, har ren straffeattest, har bil og trailer, jobbet er en pandan.

Sachse's Entreprise kan tilbyde alt arbejde indenfor Jord/beton Sommer/vinter service - Græsslåning af have-park/engområder - Græsslåning af have-park/engområder - Træfældning - Belægning - Lægning af rullegræs - Kloak - Dræning - Entrepernørarbejde - Udgravning - Afretning f.eks. grusvej - Snerydning/saltning - Nedrivning - Støbning

Anmeldelse:

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Jeg er pensionist, men stadig aktiv. jeg tilbyder hjælp med alt forefaldende indenfor hus og have. Dog ikke autorisationskrævende arbejde (el og vvs)

Anmeldelse:

Mit navn er Michael Larsen, jeg er 23 år gammel og jeg flyttede til Aarhus i 2015, da jeg skulle starte på mit studie, Global Business Engineering, efter jeg havde gjort tjeneste i Den Kongelige Livgarde. Jeg har været på arbejdsmarkedet siden jeg var 12 år gammel og har altid været god til praktiske og hårde arbejdsopgaver.

Anmeldelse:

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Anmeldelse:

38 år og har masser af erfaring med havearbejde. Jeg bor i Vestbjerg og arbejder i Aalborg, så jeg kan hjælpe flere steder. Er uddannet skolelærer og kan undervise i matematik, naturfag (fysik, kemi, biologi og geografi) IT og historie.

Anmeldelse:

Nybygninger, tilbygninger, renoveringer, reparationsarbejde, brolægning, ejendomsvedligeholdelse, rengøring, havearbejde og forsikringssager udføres

Jeg er et positivt og udadvendt menneske med grønne fingre. Til dagligt er jeg gartner og bestyre af Badstuehaven på Badstuegade (et besøg værd!). I min fritid laver jeg div. cirkus discipliner og går og nusser min kolonihave. Jeg tilbyder lidt af det hele: havehjælp, børnepasning, rengøring, div handymanhjælp, teamworkworkshops, cirkusworkshops, cirkusshows, ildshows. Mvh Johannes

Plejet, vedligeholder og anlægger grønne arealer, alsidig maskinpark

22 år gammel og frisk på alle arbejdsopgaver.

Reparation af plæneklipper, fræser, motorsav, div. andre småmotorer. Træfældning med alt sikkerhedsudstyr. Bortskaffelse af div. affald på stor trailer. Div. oprydning i hus og have. Græsslåning med frontmonteret rotorklipper.

Jeg er 33 år, har en dejlig familie og bor i eget hus, hvorfra jeg har erfaring med mange ting indenfor istandsættelse

nedbrydning af alle former have arbejde køresel handyman har egen stor trailer og eget værktøj

Vi er et mindre firma, som kan klare både store og små opgaver.

Uddannet elektronikmekaniker 2002. Fotografering gennem 12 år Alt-mulig mand gennem 5-6 år Hus og have Træ og metal Pc og teknologi Teknisk mindet og logisk Menneskelig, opmærksom imødekommende Far til to - dreng 14/pige 11år Udvikling samtale og indsigt Natur(lig) Iderig og kvalitetsbevidst

Jeg er vokset op på Mors, er 20 år og er nu Skov og landskabsingeniør studerende på skovskolen i Nødebo. Jeg tilbyder hjælp til havearbejde, oprydning af haveaffald samt lettere træfældningsopgaver. Jeg kan selv stille med de fornødne redskaber til at løse opgaven. Andre typer opgaver omkring udendørs arelaer, så som arbejde med buskryder, letere gravearbejde mm kan også udføres.

Som uddannet elektriker har jeg min håndværksmæssige baggrund. Jeg mener selv jeg er lidt af en Handyman, da jeg har skuet hænderne rigtig på. Jeg holder altid en aftale og har ‘ja-hatten’ på.

Uddannet skovarbejder med eget firma. Udfører alle træfældningsopgaver, klatrende, med lift eller fra jorden. Udfører beskæring, plantning og andet havearbejde. Har tidligere uddannet mig til landmand i England, men ingen jobs på små gårde i Danmark.

Jeg er 41 år og grave maskin føre. Jeg er altid glad og kommer med et smil på læben. Jeg har kørt maskine i 10 år. Og arbejde som entreprenør i 7. Jeg er altid klar med råd og rådgivning med jeres projekt.

jeg er fisk,stark og kan lidt af være

Jeg er uddannet mekaniker. Jeg har allieret mig med en uddannet elektriker og en der har foden inde for i have branchen. Vi har skruet hænderne rigtigt på og er klart til at tage fat. Jeg/vi lægger special vægt på et ordenligt stykke arbejde.

Udlært elektriker i 2010 Erfaringer med alt forfalden havearbejde

Har arbejdet med træ i 35 år, bygger møbler, felder træer, laver alle typer snedker og tømreropgaver. Tlf 40543463, bedst efter kl. 18 på hverdage og ml. kl .8 og 18 i weekenden.

Uddannet landmand og har basisviden inden for det meste håndværk

Mit navn er Simon, jeg er 28 og bor i Aarhus. Jeg er faglært landmand og har en proffeissions bachelor som pædagog. Jeg nyder at lave havearbejde og praktiske opgaver, nu hvor mit primære arbejde ikke er så praktisk. Jeg tilbyder hjælp til alt fra græsslåning, til hækklipning m.m.

har arbejdet i entreprenør-faget i 35 år med at anlægge terrasse i træ og fliser opsætning af hegn og plankeværk støbe sokkel og træfældning og meget andet

I am a 25 year old man from Tanzania who have been here in Denmark for 9 months. I live with my son and my girlfriend. Since I have not started school yet I want to help my girlfriend just to try us economy since she did not earn enough for family of 3, which I am seeking work right now, and it can be anything, cleaning or caring for children / dogs because I am strong, I can also help with heavy stuff and it could be moving furniture or boxes ... sincerely hope you can use me.

Anmeldelse:

Jeg er en frisk ung mand på 24, jeg arbejder inden for land og skovbrug, og har derfor erfaring og redskaber til de fleste opgaver. Jeg har også interesse i andre håndværker opgaver som fx tømrer arbejde.