Frisk fyr, vant med totalrenovering af huse. Ordinært havearbejde, samt kørsel med gravemaskiner osv.

udannet vvs/blikkenslager Har været ansat i 4 år hos en anlægsgartner Har været pedel/vicevært i 32 år i Århus kommune

Er gør det selv mand til fingerspidserne og har prøvet de fleste opgaver.

Alt i Anlægsarbejde og vedligeholdelse udføres, samt opsætning af hegn og plankeværker, samt lægning af trætresser.Time pris 280kr eller evt tilbud gives. Både små som store opgaver har interesse.(Ved brug af egen værktøj påregnes der et tillæg pr. time på værktøjet, alt afhængig af opgaven) En del inden opgaver udføres også så som maling af vægge og lofter samt lægning/opsætning af flise

Jeg er uddannet lærer i historik fra Ungarn. I øjeblikket går jeg på seminarium (UCSyd - Haderslev), jeg læser til pædagog. Jeg studerer engelsk og dansk, og jeg taler også tysk. Jeg søger en job, jeg vil gerne arbejde, fordi jeg kan ikke få SU (for. eks. rengøring, vaske tøj, vaske op, arbejde i haven... :).

Jeg er en frisk glad fyr på 34, som bor sammen med min kone i Ringsted. Til dagligt arbejder jeg hos en anlægsgartner som lærling, men jeg har stor erfaring i diverse havearbejde (fritidsinteresse) Så virker din have og arbejdet i den lidt overvældende, så kan jeg hjælpe! Jeg er praktisk anlagt og kan alt fra at slå græs og trimme buske til at fælde træer. De små opgaver påtager jeg mig også gerne.

Alt

Byens Træpleje er et professionelt firma, hvor vi udføre arbejde med træer til konkurrencedygtige priser uden og gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os gennemgå opgaven sammen med dig, så vi fra start får hørt dine forventninger og ideer med opgaven. Hvorefter vi rådgiver og sammensæter et u forpligtigende tilbud til dig.

Alt inden for have og belægninger.

Alt forefaldende udføres med stor omhu. Arbejde med bil og trailer udføres også

Er uddannet industrioperatør og har arbejdet som maler og entreprenør. Arbejder nu som støttekontakt person for unge mennesker.

Mine kvalifikationer Hej....:) Jeg er en energisk ung mand på 45 år der elsker at ordne have mm. Har du brug for hjælp til hækken eller andet havearbejde og malerarbejde så er jeg klar. Jeg arbejder til dagligt i et byggemarked og har alle redskaber og maskiner selv, og bruger dem meget effektivt.....:) Mit nr. er 28226280. Jeg har bil, og også trailer mulighed til affald m.m og kører gerne efter opgaverne....:)

Anmeldelse:

Alt indenfor El arbejde udføres. Store og små opgaver fra renoveringer til ophæng af lampe er intet problem. Anden form for handyarbejde. Gratis og uforpligtende tilbud gives over telefon eller på din adresse.

Jeg er en ung mand på 36 år og har brug for at tjene lidt penge til at forsøde tilværelsen med. Jeg er god til havearbejde-maling-madlavning-rengøring-reparer pc,er- mm.

Jeg er en engageret ung mand, som godt kan lide at arbejde i haven.

Dansk Service er leveringsdygtig i en lang række af serviceydelser. Trænger jeres udenomsarealer til service klare Dansk service dette. På ejendomme, store som små, er der altid opgaver som Dansk service kan løse. Når hverdagens små og store opgaver hober sig op så klare Dansk services jobbet.

Jeg er tidligere skovarbejder,gartner uddannet samt selvstændig entreprenør. Derudover er jeg også tidligere officer og helikopterpilot. Jeg har selv totalbygget flere forskellige træhuse, kolonihavehuse og log cabines

Er ikke uddannet håndværker men er rimelig kvalificeret handyman med mange års erfaring i stort set alle opgaver med hus og mekanik.

Hvis bøgehækken trænger til at blive klippet ind, frugttræer og buske til at blive beskåret tilbyder jeg min assistance. Jeg har det nødvendige værktøj og efter arbejdets udførelse fjerner jeg affaldet.

Jeg er en ung mand på 28 år, og nyder godt af et roligt arbejde, hvor man kan bruge sin krop. Bor i Greve, og tilbyder alt fra Have arbejde til små bygge opgaver i hjemmet.

Handyman med mere

Tilbyder alt forefaldende havearbejde

Ejendoms Multiservice er er et firma med glade ansatte der altid prioritere kundernes tilfredshed højest.

Haveservice

Anmeldelse:

Hej, jeg er en frisk, ung mand som er udlært anlægsgartner, som laver alt i haven - bare skriv og vi finder ud af hvad du har brug for.

Jeg er ung fyr på 30 der bor i hus med min kone og 2 børn. Ved siden af normalt arbejde hjælper jeg i min fritid med forskelligt indenfor have og hus(handyman). Træ, hæk, plæne mv. Og forfaldent arbejde/vedligeholdelse af hus. Jeg har det meste nødvendige udstyr (bil, trailer, motorsav, hækkeklipper, plæneklipper mv.)

er udlært smed men har haft Asfalt firma; arbejdet som tømmer nogle år og et par år som brolægger. og har renoveret et par huse gennem tiden. og været med til at bygge et par stykker påtager mig de fleste opgaver store som små.

jeg er 20 år og næsten færdig som enrtepernørmaskinmekaniker.

Jeg er en som kan godt lide arbejde med forskelige opgaver.

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ingen profilbeskrivelse...

Ingen profilbeskrivelse...