Nikolai Staub hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Jeg er en ung frisk mand på 19, har førhen lavet en masse havearbejde. Rullegræs og ellers meget andet alm. Havearbejde, har været i praktik som tømrer i 6 måneder.

Kris Madsen hjælper med hjælp til træfældning i Randers NØ og omegn

En del års erfaringer fra de forskellige fag, der har givet en bred viden. Hvis jeg bliver stillet en opgave hvorom jeg har ringe viden, har jeg et bredt netværk af fagkyndige, som jeg rådfører mig med.

Thamer Ali hjælper med hjælp til træfældning i Svendborg og omegn

Svendborg Haveservice - Alt fra fjernelse af ukrudt, til vinduespusning, rengøring og meget mere. Ring for et tilbud på 53377598 --------------------------------------

Henning Kirk hjælper med hjælp til træfældning i Nørre Nebel og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Roberto Galeano hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus V og omegn

I can perform any type of home maintenance. I know how to use garden tools and construction. I am a very responsible and respectful young man from Argentina. I try to finish the work quickly and provide quality services.

Jonathan Glover hjælper med hjælp til træfældning i Ribe og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Morten Budek hjælper med hjælp til træfældning

Jeg er : Uddannet Paramediciner Uddannet Gulvmontør Jeg kan som handyman løse de fleste mindre projekter. Jeg har besidder kørekort til : MC, Personbil; Lille Erhverv, Lastbil, Hænger, EU Kvall. Bevis.

Martin Forsberg Laugesen hjælper med hjælp til træfældning i Frederiksværk og omegn

Har firmaet ML Dansk Entreprise ( ml-danskentreprise.dk) hvor jeg laver alt fra hus til have ,belægning,rengøring,mm Slogan= Hvis du har brug for en hånd

Dennis Andersen hjælper med hjælp til træfældning i Sakskøbing og omegn

Jeg har har startet eget firma for snart 5 år siden, jeg laver alt hvad hjertet begære inden for have arbejde, jeg har 1 stk medarbejder. Vi kommer gerne og hjælper dig/jer med at få styr på dit/jeres have projekt.

Lars Langholz Hansen hjælper med hjælp til træfældning i Christiansfeld og omegn

Jeg er uddannet anlægsgartner. Men kan lave det meste inden for håndværks arbejde. jeg har meget hækklipning og beskæringer af buske og træer. Klargøring af haver ved hus salg. Monterings opgaver udføre jeg også tømmer/snedker arbejde

Jeg har i nogen grad erfaring med træfældning, men ikke store træer eller træer tæt på byggeri. Jeg har dog løsninger på hvorledes man kan fælde store træer og træer tæt på byggeri.

Jeg er udlært glarmester, hvor jeg har erfaring med konstruktion at alt hvad der tænkes kan i glas, derudover har jeg generel erfaring med byggerie og mange andre håndværksfag. Jeg har erfaring med tømre og murarbejde, og jeg læser på nuværende tidspunkt til maskinmester.

God erfaring, har arbejdet i et firma hvor vi bla. fællede træer for privat personer.

jeg er generelt en glad frisk person, mine bedste kvalifikationer er helt klart at jeg er mødestabil, ansvarsbevidst, lærernem, hjælpsom, og grundig/effektiv.

Frank Knudsen hjælper med hjælp til træfældning i Grenaa og omegn

Jeg er udannet tømrer/ snedker.i 2003 Har bygget 2 huse fra bunden selv. Videruddannet mig til kort og landmålingstekniker på via university college i Horsens.

Asbjørn Mortensen hjælper med hjælp til træfældning i Silkeborg og omegn

Jeg har en studenter eksamen fra 2016 og i 2021 vil jeg modtage mit svendebrev som elektriker. Derudover snakker jeg også spansk, det må vel også tælle for noget.

Sigurd hvilsted hjælper med hjælp til træfældning i Brønderslev og omegn

har været landmand og mekaniker og smed og kan lidt af hver bor i brønderselv og århus find mere om mig på facebook - livet_som_en_hvilsted er ved noget der hedder danskroaddshow hvor jeg er mulitmand

Matus Bojnansky hjælper med hjælp til træfældning i Viby J og omegn

My name is Matus, Im a 20 year old student currently studying at VIA UC in Horsens. Im an outgoing and friendly person, speak several languages and ready to help at any job. I enjoy both pshysical and intellectual work.

Stefan Rasmussen hjælper med hjælp til træfældning i Horsens og omegn

Certifikater: Uddannet psykoterapeut, par terapeut og sexolog. Uddannet som skovarbejder m. speciale i træpleje og klatring. K2 klatre kursus (må føre ruter og tage andre med op i klatre rebet) Motorsavs certifikat. Risikovurdering af træer Indtrækningen vanskelige træer avanceret Træpleje avanceret Beskæring avanceret Stormfald avanceret Avanceret træklatring certifikat. Førstehjælp B fra forsvaret og fra kørekort. Teleskop læsser med gafler certifikat. Vejen som arbejdsplads certifikat. Kørekort B Erfaring/ kompetencer: eget firma som psykoterapeut. eget firma som grøn vedligeholdse og forfalden arbejde. arbejde som supervioser for unge med lav IQ og selvskade. konflik håndtering coach af mande grupper. håndtering af angst og deprission arbejdet som som skovfoged (styring af alt udendørs vedligeholdse på 117 hektari nordsjælland) Medarbejder for Carl-Mars polterabenden, loger, mandekurser og veteran kurser. Arbejdet som træner i thaiboksning i to år (har også opholdt mig i Thailand i mere end 5 måneder for at kæmpe både mma og thaiboksning) Aftjent værnepligt i den Kgl. Livgarde, samt sergent udvælges tur og blev indstillet til sergentskole. (Fik en grim skade i knæ og blev desværre afskrevet - alt er som det skal være nu) + Renovationsarbejder i Esbjerg og Horsens Græsklipning, både privat og kommunalt. Hækklipning, både privat og kommunalt. Anlæg af græsplæne og skråninger. Anlæg af bede. Rullegræs. Bebyggelse. Lægning af gulv, loft og vægge. (Primært gips) Lagt sedum måtter på tage rundt i landet. Sedum måtter er en række sukkulenter groet på ruller som græs. Snerydning (med traktor). Arbejdet på Savværk (Wood mizer 40) Arbejdet i traditionelt skovbrug og været i gemmen hele smøren. Lift arbejde (har brugt mange timer i lift med sav) Kørsel af kommune opgaver lige fra væltet træer til beskæring af buske og styning af træer og meget mere. Kan køre stort set alle maskiner (også skov vogn og lign.) og bakker fint med trailer. (bemærk jeg har kun kørekort B) Har egen bil, så er fleksibel i forhold til arbejdssted. GIS/GPS Kursus Stået på smowboard i ti år. Cyklet race-enduro mtb i udlandet Klatret i bjerge, væg, bouldring, samt træer Trænet mma i over fem år. Bjj, thai, grabling, boksning. Arbejdet som ufaglært it supporter ved viking life saving equipment. Haft kolonihave de sidste tre år og udført div reperationer og have arbejde. Arbejdet som smede dreng Frivillig spor bygger (mtb)

Kenneth Wann hjælper med hjælp til træfældning i Aabybro og omegn

Kvalitets bevidst. Tømrer / snedker med sans for detaljen og udførelsen af et godt solidt stykke arbejde. Går ikke på kompromis med kvalitet eller håndværket.

Viktor Nissen hjælper med hjælp til træfældning i København NV og omegn

-Anlægsgartner arbejde. -Have arbejde. -Handyman opgaver. Jeg udfører have og gartner arbejde i weekender og helligdage, hvor jeg ikke selv er på arbejde som gartner.

Har fældet flere træer end jeg kan tælle, skriv endelig hvis det er en fældning der skal til.

Ingen profilbeskrivelse...

Hoang Dinh hjælper med hjælp til træfældning i Odense NØ og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ferhat Yigen hjælper med hjælp til træfældning i Valby og omegn

Tilbyder komplet service på IT enheder, Pc'ere, Mac, tablets og telefoner. Tilbyder også service på biler, motorer, motorcykler og både. Hertil kommer glasfiber og kulfiber arbejde.

Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Jeg har været bartender i en del år. Både på værtshus, diskotek til private og arrangeret fester samt poolparty's. Holder altid en god tone, og med højt humør. Har haft selvstændig virksomhed med multiservice & haveservice i 4,5 år.

Benjamin BP hjælper med hjælp til træfældning i Aarhus N og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Erfaring fra egen have og arbejde med min svigerfar

Mine kvalifikationer har jeg erfaret igennem egne opgaver i hjemmet (primært have arbejde) Mad og service kvalifikationer er erfaret igennem skole og jobs.