Anmeldelse:

Saymon Debesay hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Brian Jacobsen, bosat i Sorø hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Jeg har en minigraver og maskintrailer og kan hjælpe med lidt af hvert som jeg byder ind på. Det kan være opgravning af mindre trærødder, grave render til at plante hæk, transportopgaver med maskintrailer

Michel Grundigper hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Har en del års erfaring med gartnerfaget og har løst rigtig mange forskellige opgaver over årene. Endvidere har jeg drevet egen virksomhed med udførelse af Tømrer/snedkeropgaver Bl.a. inden for det maritime.

Jonas callesen Callesen hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Jeg er en håndværker på 28 år. Engageret og energisk. Jeg holder altid en aftale. Jeg har et godt øje for detalje. Jeg er meget løsningsorienteret, og ser altid muligheder fremfor problemer.

Anmeldelse:

Henrik Kold hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Jeg har bygget hus og sommerhus og renoveret flere huse og sommerhuse selv. Jeg har altid været selvstændige så er vandt til at arbejde og overholde aftaler.

Anmeldelse:

Jackie Larsen hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Alsidig med mange kvalifikationer Godt helbred og god fysik Meget stabil og yderst loyal En af dk. S billigste ved græsslågning Kendt for god humor Fleksibel Troværdig

Anmeldelse:

ATN service hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Thomas Christensen hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Lidt en altmulig mand ..... Er 45 år ...... jeg arbejder til hverdag med diverse tømreropgaver, belægninger og graveopgaver ..............................

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jackie Aksum hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Gørlev og omegn

Ingen profilbeskrivelse...