Anmeldelse:

Oussa El hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Jonas Valentin-Hvidberg hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg er meget omhyggelig, når jeg planlægger og udfører forskellige håndværksmæssige opgaver. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå stå på mål for det udførte stykke arbejde og at modtageren er tilfreds med det udførte arbejde.

Anmeldelse:

Brian Pedersen hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Flip-Klip FlipKlip hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg tilbyder min arbejdskraft til en fornuftig pris. Jeg har selv alle maskiner som jeg skal selv brug og går meget op i mit arbejde. Du behovet ikke længer tænker på at din maskine kan starter efter vinter eller ej. Nu klar vi arbejder for dig.

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Aleksander Sepp hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg er en ung frist gut på 21 som er i god form og kan tage fat hvis der er brug for hjælp. Jeg er smilende og elsker at hjælpe andre. Jeg har egen bil og kommer hurtig frem og tilbage, har mulighed for at hjælpe 24/7 da jeg lige pt er uden fast job.

Anmeldelse:

Habib Saraj hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Niki Goltermann hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Hej. Jeg tilbyder græsslåning, hækklipning og diverse beskærings arbejde. Jeg kommer ud og kigger på oggaven eller måler op via google maps hvis det er græsslåning og hækkeklipning. Mvh Niki

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Anmeldelse:

Daniel Zacchi hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Anmeldelse:

Nikolai Maler hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Necdet Gökce hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg er en mand på 51 år gammel. Jeg tilbyder: Græsslåning, Anlæg af have, terrasse Hækklipning Træfældning, Beskæring, Rodfræsning, Andet havearbejde efter aftale. Jeg har egen bil med trailer og redskaber.

Jesper Julian Struve Andersen hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Uddannet: Finansøkonom - KNORD Elektronik ingeniør - DTU Derudover er jeg dygtig til at løse de fleste opgaver og finder en stor tilfredshed i at gøre det ordentligt.

Anmeldelse:

Søren Ebbesen hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg har fysikken i orden og sætter stor pris på at arbejde. Jeg slår græs, luger bede og andre former for små opgaver i haven. evt køre have affald væk osv.

Christopher Jensen hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Jeg er generelt god til det fleste opgaver, når det kommer til at være handy mand og vedligeholdelse i hjemmet. Jeg er perfektionist og jeg har det bedst med at opgaven bliver lavet ordentligt.

Anmeldelse:

Niels emmering hjælper med opgaver i Roskilde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...