Anmeldelse:

Jeanne Jensen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Har haft job som rengøringsassistent hos tolido, dan clean, Yrsa og har arbejdet som gravermedhjælper, har selv stort hus og have som jeg passer, jeg er stabil og grundig.

Anmeldelse:

Jackie Larsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Alsidig med mange kvalifikationer Godt helbred og god fysik Meget stabil og yderst loyal En af dk. S billigste ved græsslågning Kendt for god humor Fleksibel Troværdig

Anmeldelse:

Thomas Pedersen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg er en 42 årig mand som ikke er bange for at tage fat dog med visse forbehold kan bruge stortset al slags værktøj er en synes jeg selv rimelig god gør det selv mand har lavet en del projekter efterhånden også træværk af forskellige slags

Anmeldelse:

Simon Larsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Henrik Kold hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg har bygget hus og sommerhus og renoveret flere huse og sommerhuse selv. Jeg har altid været selvstændige så er vandt til at arbejde og overholde aftaler.

Anmeldelse:

Nynne Nielsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mette Eilert Breschel hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Grundig og pålidelig. Jeg overholder mine aftaler. Jeg er en voksen kvinde, som er imødekommende i kontakten med kunder. Jeg er fleksibel og omstillingsparat.

Anmeldelse:

Richard Andersen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Uddannet gartner, med grøn som speciale (beskæring, beplantning, osv.). Jeg har udvidet mit horisont og taget uddannelse i træfældning med, til at tilbyde et breder vifte af opgaver jeg kan udfører.

Anmeldelse:

Camilla Nielsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Rengøring, pasning af dyr, teknikhjælp (internet, tv, mobil). Hjælp til madlavning, indkøb, kører ærinder og har stor erfaring med hospitalsbesøg i forbindelse med cancer forløb, hvis der er brug for ekstra øjne og ører ved møder på hospitalet.

KK Have-Belægning & Handymanservice V. Kurt Kastbjerg hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg udfører hækklipning, træfældning, belægningsarbejde, opsætning hegn, mindre murer-beton opgaver, nedbrydning, oprydning Malerarbejde udvendig. Min force er at levere effektiv kvalitetsarbejde og god service i alle opgaver. Jeg giver en fast pris på de fleste opgaver.

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

ATN service hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lau Olsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

5 års erfaring med belægning have anlæg og mure opgaver. Kan også lave en del tømrer arbejde 27 år fra Rønde Har du en mindre eller større opgave er jeg måske den løsning du leder efter.

Anmeldelse:

Egon Mikkelsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Har arbejdet med haver i Flere år. Klippehæk Beskær busker Fældede mindre træer Renser fliser med højtryksspuler Male carporten samt havestakitter Laver meget andet i haven

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Nash Fox hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.