Anmeldelse:

Jackie Larsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Alsidig med mange kvalifikationer Godt helbred og god fysik Meget stabil og yderst loyal En af dk. S billigste ved græsslågning Kendt for god humor Fleksibel Troværdig

Jonas callesen Callesen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg er en håndværker på 28 år. Engageret og energisk. Jeg holder altid en aftale. Jeg har et godt øje for detalje. Jeg er meget løsningsorienteret, og ser altid muligheder fremfor problemer.

Anmeldelse:

Martin Strube hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Er udannet håndværker med mere end 25 års erfaring inden for jern og metal samt byggeri laver flot og solidt malerarbejde samt montering af køkken eller andet, carport hegn eller hvad det måtte være

Mette Eilert Breschel hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Grundig og pålidelig. Jeg overholder mine aftaler. Jeg er en voksen kvinde, som er imødekommende i kontakten med kunder. Jeg er fleksibel og omstillingsparat.

Anmeldelse:

Nikolai Maler hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard Andersen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Uddannet gartner, med grøn som speciale (beskæring, beplantning, osv.). Jeg har udvidet mit horisont og taget uddannelse i træfældning med, til at tilbyde et breder vifte af opgaver jeg kan udfører.

Have-Belægning & Handymanservice V. Kurt Kastbjerg hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg udfører hækklipning, træfældning, belægningsarbejde, opsætning hegn, mindre murer-beton opgaver, nedbrydning, oprydning Malerarbejde udvendig. Min force er at levere effektiv kvalitetsarbejde og god service i alle opgaver.

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sigurd Pedersen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Har arbejdet inde for mange brancher, hænderne er skruet ordentligt på. Omhyggelig med mit arbejde, jeg tænker altid før jeg handler. Jeg har massere gå-på mod.

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Göransson hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Er uddannet Tømrer/snedker og har 18 års erfaring så opgaver indenfor det område Er god med hænderne så varetager os andre mindre opgaver hvis det skulle være

Karsten Nyholm Pedersen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Uddannet anlægsgartner.med speciale i grøn vedligeholdelse af både private & firma haver.græsslåning-hækklipning-beskære-tilplante. Tilbyder også abonnoment ordning.ring for tilbud. Tjek vores Facebook side for tdligere opgaver. HKH klip og trim.

Anmeldelse:

ATN service hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Lau Olsen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

5 års erfaring med belægning have anlæg og mure opgaver. Kan også lave en del tømrer arbejde 27 år fra Rønde Har du en mindre eller større opgave er jeg måske den løsning du leder efter.

Anmeldelse:

Nathen Fitchen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

I am English Fluent English Natural Edge Woodworking Qualification Permaculture Design Qualification NVQ Team Leadership BSc Earth Sciences

Anmeldelse:

Nash Fox hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

10 års erfaring som flyttemand, jeg har arbejdet for sk transport igennem de sidste mange år. jeg er i øjeblikket i gang med en uddannelse som socialrådgiver , så jeg søger derfor lidt ekstra arbejde.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med opgaver i Sjællands Odde og omegn

Ingen profilbeskrivelse...