Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Bergström hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Har hænderne skruet rigtigt på. Så kan udføre de fleste opgaver. Kan svejse, arbejde i metal og træ. Og meget mere så spørg gerne så finder vi en løsning der passer dig

Anmeldelse:

Oussa El hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Lars H hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Rasmus Sohl hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Serviceminded Hårdtarbejdende Kvalitetsbevidst Ønsker altid det bedst mulige resultat

Anmeldelse:

Søren Jespersen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg er uddannet tømrer, men arbejder dog til hverdag på lager. Jeg kan klare det meste tømrerarbejde og samling af møbler og andre handyman opgaver. Jeg kan også klare haveopgaver som græsslåning og hækklipning, da jeg selv har have som jeg vedligeholder.

Anmeldelse:

Betina Tajmer hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Lektiehjælp til folkeskoleelever tilbydes.

Anmeldelse:

Kasper Hansen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Christoffer gubbertsen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Gardner i 3 år hos Novo nordisk 4 år som nedriver med asbest bly og skimmelsvamp går meget op i mit job gøre det ordentligt og pænt når jeg går fra en opgave alt hvad der bliver lavet er med fakture ( uden moms da jeg ikke har cvr nr endnu) medmindre andet er aftalt

Anmeldelse:

Aleksander Sepp hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg er en ung frist gut på 21 som er i god form og kan tage fat hvis der er brug for hjælp. Jeg er smilende og elsker at hjælpe andre. Jeg har egen bil og kommer hurtig frem og tilbage, har mulighed for at hjælpe 24/7 da jeg lige pt er uden fast job.

Jonas Valentin-Hvidberg hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg er meget omhyggelig, når jeg planlægger og udfører forskellige håndværksmæssige opgaver. Det er vigtigt for mig, at jeg kan stå stå på mål for det udførte stykke arbejde og at modtageren er tilfreds med det udførte arbejde.

Anmeldelse:

Brian Pedersen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Joakim Sennicksen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Uddannet anlægsgartner inden for anlægsteknik. Arbejder til dagligt med en masse forskellige opgaver både inden for det grå og grønne. Kontakt mig endelig for interesse og spørgsmål.

Alessandro Annoni hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg uddannede som agronom i Italien. Jeg har arbejdet med NGO'er om landbrugsudviklingsprojekter i Afrika og Sydamerika. Erhvervsskolen Nordsjælland (Denmark), 2011. Bevis for deltagelse. AMU Uddannelsesbevis

Flip-Klip FlipKlip hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Jeg tilbyder min arbejdskraft til en fornuftig pris. Jeg har selv alle maskiner som jeg skal selv brug og går meget op i mit arbejde. Du behovet ikke længer tænker på at din maskine kan starter efter vinter eller ej. Nu klar vi arbejder for dig.

Anmeldelse:

Ronni Englebjerg hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

- Møde stabil - Altid smilende :-) - En aftale er en aftale - Grundig til det jeg laver Alt i have arbejde. Inkl. vaske fliser med egen flise renser.

Anmeldelse:

Martin Petersen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Uddannet tømrer

Jesper Julian Struve Andersen hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Uddannet: Finansøkonom - KNORD Elektronik ingeniør - DTU Derudover er jeg dygtig til at løse de fleste opgaver og finder en stor tilfredshed i at gøre det ordentligt.

Anmeldelse:

Habib Saraj hjælper med opgaver i Viby Sjælland og omegn

Ingen profilbeskrivelse...