Anmeldelse:

Jackie Larsen hjælper med opgaver i Vig og omegn

Alsidig med mange kvalifikationer Godt helbred og god fysik Meget stabil og yderst loyal En af dk. S billigste ved græsslågning Kendt for god humor Fleksibel Troværdig

Jonas callesen Callesen hjælper med opgaver i Vig og omegn

Jeg er en håndværker på 28 år. Engageret og energisk. Jeg holder altid en aftale. Jeg har et godt øje for detalje. Jeg er meget løsningsorienteret, og ser altid muligheder fremfor problemer.

Mette Eilert Breschel hjælper med opgaver i Vig og omegn

Grundig og pålidelig. Jeg overholder mine aftaler. Jeg er en voksen kvinde, som er imødekommende i kontakten med kunder. Jeg er fleksibel og omstillingsparat.

Anmeldelse:

Martin Strube hjælper med opgaver i Vig og omegn

Er udannet håndværker med mere end 25 års erfaring inden for jern og metal samt byggeri laver flot og solidt malerarbejde samt montering af køkken eller andet, carport hegn eller hvad det måtte være

Anmeldelse:

Nikolai Maler hjælper med opgaver i Vig og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Richard Andersen hjælper med opgaver i Vig og omegn

Uddannet gartner, med grøn som speciale (beskæring, beplantning, osv.). Jeg har udvidet mit horisont og taget uddannelse i træfældning med, til at tilbyde et breder vifte af opgaver jeg kan udfører.

Anmeldelse:

Søren Lohmann hjælper med opgaver i Vig og omegn

Jeg har projektledelses erfaring, pligtopfyldende og pålidelig, løsningsorienteret og omhyggelig. Fra mine mange år i brancen. Til ekstra info har jeg uddannelse som kloakmester.

Anmeldelse:

Philip Gaardbo hjælper med opgaver i Vig og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Allan Ejegod hjælper med opgaver i Vig og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Jette Isik hjælper med opgaver i Vig og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Oussa El hjælper med opgaver i Vig og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Sigurd Pedersen hjælper med opgaver i Vig og omegn

Har arbejdet inde for mange brancher, hænderne er skruet ordentligt på. Omhyggelig med mit arbejde, jeg tænker altid før jeg handler. Jeg har massere gå-på mod.

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med opgaver i Vig og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Anmeldelse:

Søren Ebbesen hjælper med opgaver i Vig og omegn

Jeg har fysikken i orden og sætter stor pris på at arbejde. Jeg slår græs, luger bede og andre former for små opgaver i haven. evt køre have affald væk osv.