Anmeldelse:

Michael Lassen hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Har arbejdet med mange ting, maler arbejde, havearbejde, div bygge projekter og meget meget mere. Udfører altid mit arbejde perfekt til du er 100% tilfreds og arbejder hårdt og koncentreret

Anmeldelse:

Katarzyna T hjælper med vinduespudsning i Løgstør og omegn

Jeg tilbyder meget grundig og effektiv rengøring i Aalborg og omegn

Anmeldelse:

David Kurzmann hjælper med vinduespudsning i Aars og omegn

Pedelass og entreprenør Lægge fliser og fælde træer og klippe hæk og gravning og flytte møbler og kabler samt flyttehjælp og meget mere Samt regulering samt hjvkk

Daniel Lindstrøm hjælper med vinduespudsning i Jerslev J og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊

Patrick zimmermann hjælper med vinduespudsning i Dronninglund og omegn

Jeg er selvstændig og har mit eget firma. Jeg er udlært maler i 2004. Jeg kan udføre alle opgaver inden for branchen. Om du skal bruge hjælp til at fuldspartle eller male et træloft😁

Anmeldelse:

Jørn Svane hjælper med vinduespudsning i Viborg og omegn

Arbejder til dagligt med vvs. Men hænder er godt skruet på og er ikke bange for at tage fat. Der findes altid en løsning på folks problemer det er bare at finde den rette vej der til.

I det jeg er udlært glarmester, har jeg er faring med at pudse vinduer. Dog har jeg ikke udstyr til at pudse vinduer i højden, med mindre vinduerne er indadgående eller vendbare.

Jeg er udlært glarmester, hvor jeg har erfaring med konstruktion at alt hvad der tænkes kan i glas, derudover har jeg generel erfaring med byggerie og mange andre håndværksfag. Jeg har erfaring med tømre og murarbejde, og jeg læser på nuværende tidspunkt til maskinmester.

Johannes Andersen hjælper med vinduespudsning i Svenstrup J og omegn

Jeg er en stor robust fyr med humor og livserfaring. Tager gerne imod udfordrende opgaver :-) Fang mig på 29846655, hvis ikke jeg svarer indenfor en time.

Cristina Gheorghe hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Jeg kommer fra Rumænien og jeg bor sammen med min kæreste og vores 10 måneder datter i Aalborg. Jeg er en dynamisk og positiv person, som har brug for nogle ekstra penge.

Dominika Molnár hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

I am a 20 year old student. I am looking for a part time job on afternoons and weekends. I am a hardworker, precize and confident.

NichlasNielsen hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Jeg er en 22 årig studerende ved Aalborg Universitet som søger lidt fritidsarbejde.

Richard Horvath hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Architecture technologist and construction management - student Professional painter, plaster board system engineer, brick layer, electrician

Signe Jørgensen hjælper med vinduespudsning i Støvring og omegn

Jeg er meget stabil og samarbejdsvillig. Derudover holder jeg mine aftaler og gør tingene til punkt og prikke. Jeg er en pige med ben i næsen, som tager pligten med højt humør og gå på mod.

Mikkel Stender hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Gulv idéer! Hejsa, jeg er gulvmontør i Aalborg centrum som tilbyder at lave et rigtigt lækkert og professionelle gulve og med erfaring inden for alle typer gulve.. Kan spartle og oprette gulve hvis vi ikke snakker flere tons der skal på altså. Kan skaffe materialerne til det spartelmasse som man bruger til og flydespartel og standfast til evt ujævn hedder i under gulv for en fin pris..  Her er de typer gulve jeg laver og kan skaf materialerne til også. Gulv tæppe Tæppefliser Vinyl stave Trægulv Lemenat gulv Vinyl Alt de typer gulv kan fåes i forskellige mål og farver kan frem skaf nogle prøver evt hvis det ønskes. Tilbyder også at kunne give en behandling af dit lenoliums gulv, hvis det fx. Har mørke pletter, ridser, eller det bare trænger til en nætslibning som tager lige det øverste toppen af belægningen, så den er åben til og kunne modtage en pollish behandling som er for at luk og beskyt lenoliumen og giver det liv igen. Bliver rigtigt pænt når man ikke vil bruge penge på et nyt gulv og det betaler sig tit at give en omgang polish. Kan også lave reparationer og svejse nye tråde i hvis de er slidt i stykker. Skriv og spørg endelig hvis du er itviel om noget laver alt selv og kan hjælpe dig hvis du bare mangler en hånd eller er gået i stå, prisen om alt er efter kvm og tid som vi aftaler inden jeg begynder. Hilsen den glade gulvlægger fra Aalborg😎🔎🔨🔩

Moses Lametsch hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Stærk ung mand på 22 år, som til daglig læser på universitetet. Jeg er en alsidig person, som både kan tage fat og løfte tungt, men samtidig også har erfaring med at passe børn.

Alex Escudero hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Bachelor i labor relations på la coruña universitet

Bibi Christensen hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

Jeg er 26 år og har erfaring med rengøring i private hjem. Jeg er studerende på universitetet og bor i Aalborg.

Phillip Olsen hjælper med vinduespudsning i Aalborg og omegn

dygtig uddannet automatik-tekniker, der ved hvordan værktøj bruges. Kan tilbyde hjælp til de mindre opgaver i hus såvel som have. Faktura på udført arbejde kan skrives.