Phillip Hom

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med

Nick Jakobsen

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.

Tommy jensen

Ingen profilbeskrivelse...

Simon Hansen

Gør det ordentligt, gør det med fornøjelse, gør det som du vil have det Jeg tilbyder alsidigt havearbejde, samt hjælp til rengøring og flytninger. Ring gerne til mig for at vi kan finde en løsning til dig.

Emilie Rasmussen

Ingen profilbeskrivelse...

Billig Rengøring

Få 3 tilbud på billig rengøring - gratis og uforpligtende: <a href="http://www.billighaandvaerker.dk/reng%C3%B8ring-fyn.php">Rengøring Fyn</a>. Fortæl os om din opgave i formularen online på 3 minutter og få en fast billig pris på professionel rengøring af din bolig fra tiltalende rengøringsfirmaer på Fyn. En effektiv rengøring af din bolig består normalt af aftørring af støv og afvaskning af alle vandrette overflader, vask af gulve og afvaskning af dørkarme. I køkkenet afvaskes alle skabe samt køleskab, komfur, håndvask og øvrige hvidevarer.

Elisabeth

Tilbyder hjælp i hjemmet; indkøb, madlavning, oprydning og hjælp til udformning af breve, internethjælp, oversættelser og maget andet :-)

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort

Anita

Hejsa. Mit navn er Anita. Jeg har arbejdet med økologisk mad og fødevarer i en del år, og nu er i en mellem periode hvor jeg blot søger lidt arbejde, før jeg igen hopper ud i mad. Jeg vil være glad for at kunne hjælpe dig med rengørring, indkøb og evt. Madlavning

Mathilde olivia

Jeg er en 20 årige pige, som altid prøver på at være smilende og postitiv. jeg bor inde i en lejlighed sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i 2 år. Jeg kan godt lide at være omkring børn og føler at jeg har utrolig meget at give af.

Jesper

Jeg er en ung og pålidelig mand på 25 år. Jeg studerer til dagligt idræt på universitetet og har sidefag i historie med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg ønsker blot at tjene lidt ekstra og knokler gerne for det :)

Simonas

Hvis du har brug for hjælp? - jeg er her for at hjælpe dig! Jeg er 25 år fyr med forskellige erfaring. Jeg kan ordne din cykel, hengøre havn og din ejendomme, træne din hund, bygge en drywall og kan gøre andet job. Jeg er ikke so godt på dansk endu men jeg studere på sprogskole. Jeg er godt taler pa engelsk og det ikke forstyrrer mig gøre perfekte job!:) Du kan range op mig hved dag:)

Martin

Stærk mand på 38 Kan tilbyde min erfaring indenfor byggeri, især vvs relateret opgaver. Ellers til fysisk hårde opgaver som f.eks. flytning, havearbejde, nedbrydning osv Tilbyder også rengøring

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)

Marie Cecilie Andersen

Jeg er en pige på 21 år, som bor i Odense C, og til daglig læser jeg til ergoterapeut. Jeg er glad, imødekommende og er vant til at have mange bolde i luften. Jeg er den ældste ud af en søskendeflok på 4, så børnepasning kan jeg også tilbyde. Jeg har også arbejdet som hushjælp, 3 gange 5 timer om ugen, bl.a. med rengøring, vask af tøj, osv.

Max

jeg kan hjælpe dig

Emilie

Jeg kan gøre rent for dig, passe dine børn og hjælpe dem med deres lektier (jeg har en færdiggjort uddannelse op til gymnasie niveau, og en påbegyndt universitetsuddannelse), jeg kan lave mad for dig og alt andet du kunne få brug for hjælp med.

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.

Lisbeth

Jeg er sød og rar person , som savner noget i min hverdag . Jeg har trods min alder været ude at være bartender for CULT tros min alder , har serveret en del år i weekenderne , så dette kan også bestilles

Anna Hangel

Hejsa! Jeg hedder Anna! Jeg er en glad og smilende pige på 18 (19 til sep). Jeg er god til at holde overblikket i lidt stressede situationer. Jeg tænkt meget på at lave noget med tjener/bartender altså alt slags servering (jeg vil rigtig gerne dette, selvom jeg ikke har den store erfaring med at være tjener) men jeg er altid klar på noget nyt! Og forlader ikke jobbet før alt er i orden!

Simona Sebelédyová

My name is Simona and I am 22 years old. I come from Slovakia and I´m starting my studies at Lillebaelt academy in September. I am offering any kind of cleaning service, helping with homework and helping in the garden. I am very hard-working person and quick learner. I am open to learn new things and If there's a job I haven't done before, just let me prove my skills and determination. :)

Marolle

Frisk smilende stabil 43 årig kvinde der til dagligt arbejder som handicaphjælper . Kan tilbyde rengøring / hushjælp , børnepasning, servering. Har gjort rent i mange år både privat og erhvervsmæssig . Har mulighed for at hjælpe de fleste dage efter aftale . Er grundig , ærlig og fleksibel .

Altihjemmet

opsætning, samling af møbler, ophængning, lamper, el, skifte blandingsbatterier, div reperationer.

Marilena Radovici

I am a 35 years woman, who is living in Odense and is looking for a job.

Orsolya.kosa

Currently I'm student and looking for a job, which does not require danish language because I do not speak it yet.

Oana M

I am a very responsible person, with an eye for details. I appreciate meticulosity and I am a result oriented person. I have a high moral of work and I value efficiency in order to deliver good results.

Trinej

Jeg er en ung pige på 22 år, som læser til pædagog i Bolbro. Jeg går i skole, men jeg er også rigtig meget i praktik. Derfor er fleksible arbejdstider nemmest for mig, og jeg har ikke noget imod at arbejde weekender også. Jeg har en lille hund som jeg også bruger rigtig meget tid på, og det elsker jeg.

Klaudia

Sød og glad pige som tilbyder både pasning af dit barn, rengøring af dit hus eller pasning af dit kæledyr. Fleksibel, grundig og venlig.

MichelleOdense

Jeg er en kvinde på 25 år der tilbyder rengøring/strygning/tøjvask og hvad der ellers er brug for. Jeg har stor erfaring med rengøring og har arbejdet både privat og for firmaer. Jeg er meget grundig og jeg holder af at gøre rent og komme godt ind i krogene, så hele huset skinner. Skriv for at høre mere.

Carolineh

Jeg hedder Caroline og bor i Odense C. Jeg er 20 år og skal i gang med at læse en HF pædagog Pakke til august. Udover det er jeg også Besøgsven for ensomme ældre. Jeg er som person en meget glad, smilene og frisk type. Jeg elsker at kunne tilbyde en hjælpende hånd til dem der har brug for det. Jeg er nem at snakke med. Der kan altid findes en løsning på et problem.

SimonRasmussen

Jeg er en ung knægt på 20 der til daglig er i lære som elektriker. Jeg søger ekstra jobs få et få lidt til opsparingen til at flytte hjemmefra. Jeg kan hjælpe med det meste praktiske arbejde: installere diverse elektriske maskiner, flytte hjælp, maler arbejde og ellers hvor du står og skal bruge et ekstra sæt hænder.

Nanna Clausen

Mit navn er Nanna, og jeg er 20 år. Jeg er i gang med mit sidste år på en kreativ HF i Odense. Jeg ser mig selv som en glad og åben person, og jeg elsker at møde nye mennesker. Derudover så er jeg ansvarlig og pligtopfyldende. Musik og litteratur er to af mine store interesser, og derudover så går jeg op i skolen med engagement.

Amaliefr

Jeg er 22 år og studerer journalistik på Syddansk universitet. Jeg har passet børn i mange år, og har altid syntes at det har været et af de mere interessante og hyggelige fritidsjobs jeg har haft. Børns umiddelbarhed og deres livsglæde er noget af det jeg synes allerbedst om ved at arbejde med børn, og jeg gør en dyd ud af både at lave hyggelige ting og arbejde med deres udvikling.

Peter

Går i 3.g og vil gerne tjene lidt penge. Jeg kan lidt blandede ting. Giv mig en opgave og jeg vil yde mit bedste.

Guadalupe Goldmann

Jeg hedder Guadalupe Goldmann og er gift. Jeg er 26 år gammel, jeg bor i Odense C. Jeg taler dansk og engelsk.

CamillaLarsen

Jeg er en frisk ung pige på 19 år som søger job, inden for mange områder da jeg mangler et job til min fritid. Jeg bor i Odense C sammen med min kæreste, og studerer til dagligt på TietgenSkolen nede ved havnen i 5000 Odense C. Jeg er en stabil, smilende og udadvendt pige, meget glad for børn, servering, rengøring og hjælp til mange andre ting. Timelønnen er ikke fast.

Anja Nydam

Jeg er en frisk pige på 24 år som søger til ekstra arbejde til at supplere SU'en. Jeg vil kunne forskellige dage, hvilket vil komme an på mit skema som ændre sig fra uge til uge, men jeg er ellers meget fleksibel og møder altid til aftalte tider.

Lærke

Jeg er en glad og udadvendt pige, der håber på at hjælpe forældre og andre godtfolk med at få lidt mere overskud i hverdagen. Hvis nogen skulle få brug for en bartender til et event, er jeg også klar og erfaren.