Phillip

Jeg hedder Phillip. Jeg er 23 år og uddannet som tømrer. I min fritid styrketræner jeg og motionerer i det lokale fitnesscenter for at holde mig i gang. Udover det, er jeg også frivillig badminton træner. På trods af min unge alder har jeg været meget igennem mht. jobs og har derfor samlet en masse erfaring, som jeg vil bruge på at hjælpe dig. Store opgaver har jeg en makker med
Håndværker 5 år flyttemand 2 år Dyrepasser 3 år (ikke uddannelse) Coach i 8 år (frivilligt) Fitness 6 år Børnepasser 2 år Rengøring 3 år Have mand 3 år Bartender 2 år
Når jeg har ferie er det intet problem at komme alle dage, men ellers foretrækker jeg weekenderne. Måske hverdagene også, afhængig af arbejdstiderne.

Nick J

Hejsa. Mit navn er Nick, er 24 år og er handyman med stort H. Jeg har tidligere været i lære som tømrer i et mindre arkitektfirma, og er selvstændig håndværker til daglig. Jeg går meget op i mine opgaver og ligger en dyd i at udføre en dem 110%. Jeg brænder for at levere det bedste resultat.
Tømrerlærling samt 5 års personlig erfaring. 2,5 års selvstændig erfaring
08-22

Tommy

Ingen profilbeskrivelse...

Simon

Gør det ordentligt, gør det med fornøjelse, gør det som du vil have det Jeg tilbyder alsidigt havearbejde, samt hjælp til rengøring og flytninger. Ring gerne til mig for at vi kan finde en løsning til dig.
Tidligere grøntarbejder i grundejerforening Elektrikerlærling (tilbyder ikke hjælp til el-arbejde)
Eftermiddag-/-aften på hverdage Weekender efter aftale

Emilie R

Ingen profilbeskrivelse...

Billig R

Få 3 tilbud på billig rengøring - gratis og uforpligtende: <a href="http://www.billighaandvaerker.dk/reng%C3%B8ring-fyn.php">Rengøring Fyn</a>. Fortæl os om din opgave i formularen online på 3 minutter og få en fast billig pris på professionel rengøring af din bolig fra tiltalende rengøringsfirmaer på Fyn. En effektiv rengøring af din bolig består normalt af aftørring af støv og afvaskning af alle vandrette overflader, vask af gulve og afvaskning af dørkarme. I køkkenet afvaskes alle skabe samt køleskab, komfur, håndvask og øvrige hvidevarer.
På toilettet rengøres badekar, håndvask og bruseniche. Har du en rengøringsopgave, som ønskes løst af en troværdig rengøringsassistent, indhenter vi gerne to-tre uforpligtende tilbud med en fast pris. Vores godkendte virksomheder arbejder naturligvis også gerne på timeløn, såfremt du foretrækker, at rengøringsopgaven gennemføres bedst på denne måde.

Elisabeth

Tilbyder hjælp i hjemmet; indkøb, madlavning, oprydning og hjælp til udformning af breve, internethjælp, oversættelser og maget andet :-)
Erfaring inden for al hjælp i hjemmet, hjælp til fester herunder servering. Arbejde med juridisk tekst, ansøgninger, skrivelser til fx det offentlige.
Personlig hjælp.

Abdullah

Jeg er 28 år gammel, har hænderne skruet rigtigt på, kan hjælpe med alt fysiskhårdt arbejde og er ikke bange for udfordringer. og har B kørekort
Jeg er uddannet lærer, men har arbejdet en del forskelligt fra flyttemand til gartneri og brolægger. Jeg søger et job da jeg lige er blevet færdig med min uddannelse og mangler lidt mønt før jeg kan gå på dagpenge.
0-24. ingen begrænset arbejdstid

Anita

Hejsa. Mit navn er Anita. Jeg har arbejdet med økologisk mad og fødevarer i en del år, og nu er i en mellem periode hvor jeg blot søger lidt arbejde, før jeg igen hopper ud i mad. Jeg vil være glad for at kunne hjælpe dig med rengørring, indkøb og evt. Madlavning
Mine erfaringer ligger indenfor fødevarer. Derfor har jeg også erfaring med hygiejne.
Mellem 8-15

Mathilde olivia

Jeg er en 20 årige pige, som altid prøver på at være smilende og postitiv. jeg bor inde i en lejlighed sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i 2 år. Jeg kan godt lide at være omkring børn og føler at jeg har utrolig meget at give af.
Jeg går i skole midt i Odense C, og jeg tidligere arbejdet i h&m, som servicemedarbejder i 1 år og som rengøringsassistent i Assens kommune i løbet af en sommerferie.
jeg kan arbejde i hverdagen efter kl 15 - Weekenden er det lidt forskelligt, men står altid op ved en 9 tiden og jeg går ikke i byen så, ja er altid tidligt oppe.

Jesper

Jeg er en ung og pålidelig mand på 25 år. Jeg studerer til dagligt idræt på universitetet og har sidefag i historie med henblik på at blive gymnasielærer. Jeg ønsker blot at tjene lidt ekstra og knokler gerne for det :)
Undervisning i mangfoldige idrætsdicipliner, Lagerarbejde, og organisering samt et hav af flytninger. Jeg er vant til at knokle og er let at sætte i gang
både dag og nat. er klar på det meste

Simonas

Hvis du har brug for hjælp? - jeg er her for at hjælpe dig! Jeg er 25 år fyr med forskellige erfaring. Jeg kan ordne din cykel, hengøre havn og din ejendomme, træne din hund, bygge en drywall og kan gøre andet job. Jeg er ikke so godt på dansk endu men jeg studere på sprogskole. Jeg er godt taler pa engelsk og det ikke forstyrrer mig gøre perfekte job!:) Du kan range op mig hved dag:)
Bygning hus, interiør arbejde (drywalls); haven vedligeholdelse; rengøring; fastsættelse cykler; etc. Spørger mig, og jeg vil fortælle dig, hvis jeg kan hjælpe dig!
4 - 20 per uge. Indtil 40 per måned

Martin

Stærk mand på 38 Kan tilbyde min erfaring indenfor byggeri, især vvs relateret opgaver. Ellers til fysisk hårde opgaver som f.eks. flytning, havearbejde, nedbrydning osv Tilbyder også rengøring
Har bygget eget hus, og har hjulpet mange venner med opgaver i deres + en uddannelse som vvs-montør
Gerne i dagtimerne, men med lidt planlægning kan jeg hjælpe hele døgnet

Lucca

Jeg kan det meste. Jeg er færdig med min HF og søger lidt at fordrive tiden med :)
tømrer, rengøring, website programmering, mentor, havearbede etc.
Efter aftale

Nadia og Frederik

Står du og har brug for nogle der kan handle for dig, hente dine børn fra skole, rydde din have for ukrudt, hjælpe dine børn med lektierne, sætte nye dæk på bilen, male din stue eller noget helt andet, så kontakt os gerne! Vi er begge 18 og utrolig glade og imødekommende. :)
Jeg, Nadia, går i 2. g på Tornbjerg Gymnasium og har altid fået ros for min faglige viden. Frederik er igang med mekaniker uddannelse og har derfor noget erfaring omkring biler. Alt hvad der ligger uden for vores uddannelsesområde hjælper vi dog også gerne med! :)
Hverdage: Nadia: Efter skole. Varierer mellem 13.40 og 15.35. Frederik: Efter arbejde kl 17. I weekenden har vi tid når det passer dig. Så længe det er aftalt på forhånd.

Marie Cecilie Andersen

Jeg er en pige på 21 år, som bor i Odense C, og til daglig læser jeg til ergoterapeut. Jeg er glad, imødekommende og er vant til at have mange bolde i luften. Jeg er den ældste ud af en søskendeflok på 4, så børnepasning kan jeg også tilbyde. Jeg har også arbejdet som hushjælp, 3 gange 5 timer om ugen, bl.a. med rengøring, vask af tøj, osv.
Jeg har en del erfaring med børnepasning, da jeg selv har 3 mindre søskende, og jeg har også passet mange børn i alderen fra 1-9 år. Jeg har også arbejdet som dagplejemor i tre måneder, hvor jeg havde 4 børn. Jeg har også gjort rent hos mange familiemedlemmer og bekendte.
Jeg kan arbejde eftermiddag og aften i hverdagene, og i weekenderne kan jeg altid arbejde.

Max

jeg kan hjælpe dig
alsidig
mellem 16:30 til 22 i hver dagene og finder en tid i weekenderne

Emilie

Jeg kan gøre rent for dig, passe dine børn og hjælpe dem med deres lektier (jeg har en færdiggjort uddannelse op til gymnasie niveau, og en påbegyndt universitetsuddannelse), jeg kan lave mad for dig og alt andet du kunne få brug for hjælp med.
Jeg har tidligere gjort rent of passet børn, har også haft arbejde som opvasker på en kro.
Alle tidspunkter passer mig.

Zdenka

I am a young student at Lillebaelt Academy,willing to work and earn some extra money in my spare time.I am full of energy and appetite to work, resistant to stress,mostly in a good mood and always with a smile on my face :) I can walk with your dog, clean your apartment,look after your children,teach you cook,teach you english,manage your event and many more :)
I studied at Hotel Academy before, so I have got a lot of practice in cooking,waitressing and bartendering.I have got very well organisational and managerial skills.I own an accounting certificate and a vocational certificate of waitressing and cooking.
I can work anytime you need me, however, I prefer to work in the afternoon or evening :)

Ieva Elizabete Salte

Hello! I am 20 year old student, studying Multimedia design. My interests include theatre and cooking. Also, i like animals. I think i am clean, tidy and friendly person. I am from Latvia Riga, and i speak fluent english, latvian(native), tysk, and russian, my danish language is still in progress, since i started to study here only from this september.
I've worked in some caffe's, also in one pizzeria here in Denmark. I also have cleaning-job experience, and i've helped to maintain and keep clean guest house.
Afternoons, evenings - working days Weekends But i am very flexible.