Mia Petersen hjælper med vinduespudsning i Ryomgård og omegn

Tjener, barista, bartender, madlavning, opvask, køkken -og kokkeassistent, rengøring, børnepasning, vægudsmykning/maling, tilretning, oprydning, flytning, kreative opgaver.

15 års erfaring.

Jeg har Salgserfaring og har deltaget i kurser i mersalg. Jeg er serviceminded og grundig til mit arbejde. Jeg hat arbejdet som selvstændig med bla rengøring og service.

Har arbejde som vinduespudser en årrække

Jeg er under uddannelse som elektriker og har arbejdet inden for de fleste håndværksfag lige fra murer til slagter samt støttepædagog. så har en brede vifte af erfaring

Wilhelm Beck hjælper med vinduespudsning i København N og omegn

Diverse håndværktøj murer tømrer VVS gulvafslibning mm. Opbygning af gipsvægge terrasser etc. Udskiftning af induer døre, toiletter , udlægning af tagpap

Marva Khorami hjælper med vinduespudsning i Esbjerg og omegn

Arbejdet med rengøring i mange år. God til at passe børn og andre lignende jobs. Er pligtopfyldende og medgørlig. Arbejdet bliver gjort til kunden er tilfreds.

Ulrich Andersen hjælper med vinduespudsning i Vestbjerg og omegn

Jeg er 50 år Altid frisk på nye udfordringer små som store , stor erfaring med maling af vinduer , samt maling af udvendigt træværk Ring og hør om hvad jeg kan tilbyde. 27 63 95 76

Emma Nielsen hjælper med vinduespudsning i Kolding og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Millet Sørensen hjælper med vinduespudsning i København S og omegn

Rengøring, vaske tøj, passe kæledyr, har arbejdet med detailhandel, koncerter som bartender, stagehand, garderobepige.studere musikvidenskab og biologi på Københavns universitet.

Mads Paxon hjælper med vinduespudsning i Næstved og omegn

Jeg har en bred vifte af kvalifikationer. Ring til mig på 93871802 og lad og snakke om, hvad du har brug for, så kan vi se, om mine evner rækker dertil.

Lucas Fernandez hjælper med vinduespudsning i Lynge og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Pudser vinduer selv, og er vant til en stige

Ingen profilbeskrivelse...

Heidi Skolnik hjælper med vinduespudsning i Albertslund og omegn

Udlært i køkkenbranchen

Christian mønster hjælper med vinduespudsning i Holbæk og omegn

Kan lidt af hvert , spørg om jeg kan løse opgaven, ellers siger jeg bare nej. I kan også ringe til mig. Og den her tekst skal så fylde 150 tegn. Christian

Camila Tapia hjælper med vinduespudsning i Brønshøj og omegn

I consider myself a proactive person, I like to learn new things and I am quick at it, I like order and keep the small details, and I also like to be responsible with my obligations, I always give my best

Sam Mert hjælper med vinduespudsning i Aarhus N og omegn

Energisk,smilende, aktiv, stabil professionel rengøringsmand er klar til at yde byens bedste service Hos mig er du fuldforsikret 6 års erfaring

Katja Nyring hjælper med vinduespudsning i Nykøbing M og omegn

Jeg er en ung dame på 19 år. Jeg er en meget smilende udadvendt pige, med meget arbejdes kraft og lyst. Jeg er bosat i hus i Nykøbing sammen med min kæreste og vores 3 hunde, samt 4 katte.

Benjamin Krautwald hjælper med vinduespudsning i Farum og omegn

Havearbejde, malerarbejde, flyttearbejde, rengøring, pasning af kæledyr, arbejde indenfor unge mennesker/børn. Jeg gøre mit bedste for at kunde er tilfreds.

Har 2 års erfaring som sanitør fra skadeservice

Er uddannet brandmand, vagtcentralsassistent og social og sundhedshjælper. Har 10 års erfaring inde for hjemmeplejen, 6 års erfaring som brandmand og 2 års erfaring vagtcentralsassistent.

Dimo Baikov hjælper med vinduespudsning i Ishøj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Thor Harring hjælper med vinduespudsning i Odense C og omegn

Jeg er en meget positiv dreng, som kan det meste og kan løfte det meste. Har vokset op på en gård så har lært det mest basale håndværk osv. fra en tidlig alder. Har lige færdiggjort HF, og vil nu meget gerne hjælpe med lidt af hvert.

Christina Them hjælper med vinduespudsning i Vordingborg og omegn

Jeg arbejder med rengøring til daglig. Kontorer, bilforhandlere, private mm. Jeg er ved at uddanne mig som service assistent. Baggrund indenfor handel, faglært, B2B, montør, vagt og transport branchen. En rigtig alt mulig kvinde :)

Malene scheel Larsen hjælper med vinduespudsning i Slagelse og omegn

Ingen profilbeskrivelse...