Nicolai Svendsen

Jeg har erfaring med at male, mindre håndværks mæssigt opgaver, flytte og rydde kældere/loftrum, køre på genbrug. Det meste inden for have.

Daniel Usman

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Allan Follin

Uddannet elektrikker.

Artur Reichert

Rengøring ,håndværk

Tom Hansn

Ingen profilbeskrivelse...

Bøje Trane

Hækklipning, græsslåning og buskrydning, generelt alt havearbejde,brolægning,sten-flisebelægninger.Uforpligtende tilbud gives Bortkørsel af affald, samt forefaldende arbejde udføres også. Eksempelvis udendørs malerarbejde, opsætning af hylder m.m. Giver gerne gerne fast pris på opgaven.

Roberto Bressan

Min omgangskreds siger at jeg er: Flittig, meget tålmodig, grundig, ihærdig, dygtig, kan alt... Altså en rigtig Handy mand/gør det selv mand :-)

Christian Nørregren

Tømrer, snedker, maler og murer.

Tina D

Jeg er grundig, effektiv og stabil. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig ligeså godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Paulina Patyna

Hello My name is Paulina . I am a diligent, hard-working girl.

Sigheim Kolbeinsson

Ingen profilbeskrivelse...

Signe jensen

Jeg tilbyder rengøring, havehjælp og servingsjobsarbejde.

Kemal Aytekin

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman

Radel Radel.dk

Ingen profilbeskrivelse...

Raimundo Rocha

Jeg er mest til handyman opgaver.

Said Khator

Jeg er en 30 årig effektiv handyman med sans for perfektion og detaljer. Jeg kan udføre mange slags opgaver herunder tømre, snedkeropgaver, møbelsamling, flytning, malerarbejde og gartneri.

Mia Madeleine Aagaard Rasmussen

En rigtigt grundig pige

Ali M

Jeg er en erfaren håndværker på 33 år der tilbyder alt indenfor. Handyman Maling El Tømrer Fliser Belægning Store og små opgaver Jeg medbringer selv værktøj Har du yderligere spørgsmål til mine kvalifikationer, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Har billeder i mit profil af nogen af de opgaver jeg har arbejdet med i år.

Bernd Rickert

Snedker

Jurate Steponaviciene

I'm 37 years old woman from Lithuania, living with my family in Copenhgen.Working in hotel, but now it is not full time job,so I'm looking for extra jobs. If you need expierienced,reliable with good sence of humor cleaner- I'm ready to begin.

Idrees Hussain

Hej, jeg er 29år og er elektriker. Jeg har arbejdet med mange forskellige faglærte. Jeg er ærlig, fleksibel og ansvarsfuld. Jeg har også en bachelor i Social og Samfund som jeg dog ikke arbejder med idag. Bedste hilsner Idrees

Fouzia Sadid

Jeg er uddannet Social og Sundhedshjælper. I to år har jeg varetaget mange forskellige rengøringsjobs gennem vikarbureauet Hartmanns. Jeg kan godt lide at gøre rent, er meget omhyggelig og vant til at arbejde selvstændigt. Jeg skriver og taler flydende dansk og har kendskab til engelsk. Jeg er en person, som godt kan lide fysisk arbejde og går til alle opgaver med højt humør.

Thomas Wolf

Maler arb. samling af møbler. IT support Produktion. Smartphone, tablet og computer reparatør.

Søren Nielsen

Havearbejde, klippe hæk, fjerne krat, træer og til planting og lugning og almen havepasning vande og gøde alt fra frø til træ. Lægge fliser og rette dem op. Samling af møbler og opsætning af reoler, lægge gulvtæpper, bore huller, sætte lamper op mm. Nedrivning af vægge mm, lægning af havefliser. Luftning af hunde og pasning af kæledyr Fotografering til events og fester mm

Christian Christiansen

Jeg er teknisk savy. Kan klare de fleste håndværksmæssige opgaver og har erfaring indenfor pædagogik og didaktik.

Daniel Zacchi

Jeg kan lave næste alt havearbejde men er igang med at uddanne mig til anlægsgartner. Jeg kan også passe børn både og hente men også og lege og hygge.

Nok den sødeste Schioldan

Jeg er en mand på 50 år, som kan lidt af hvert inden for renovering fra start til slut og jeg kan trække på andre kræfter også, dvs jeg er en form for underentreprenør. Er kendt for min kræsne finish og udfører det til tiden og er kendt for det. Man er velkommen til at kontakte mig for spørgsmål.

Tim Arentoft

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.

Mikkel Mikkelsen

Ingen profilbeskrivelse...

Ion Tudose

I finished my eduction in Italy like a quantity surveyor, practicing for some years in the business family.

Frank Krak

Frank her Er 44 år bor på Frederiksberg og har mit lille ensmands firma hvor jeg laver alt fra have arbejde til rengøring og små håndværker opgaver

Steen Pedersen

Håndværkerhjælp/ handyman .Festarrangør Hjælp til forskellige små og større håndværksopgaver vedr. reparation, spartling og malerarbejde. Materialekøb til proff. indkøbspriser direkte fra leverandør Hjælp til privat-/ firma-fester. Indkøb, madlavning, opdækning, servering m.m.

Shahram Ghanimati

FIXNU:Køkken og bad-Samling/opsætning af "IKEA" møbler-Montering af gardiner-Træterrasse Stakit-plankeværk-Nyegulve-Gulvslibning-Tilbygning-Ombygning-Vinduer/døre Opsætning af lamper-Indfræset ledninger-Ledningfri hjem-komfur og emhætte Installation-Utætte rør-Nyt badeværelse-Nye fliser-Vægophængt toilet-Udskiftning af vandhane, bruser m.m.

Robertas Barisas

Nybygninger, tilbygninger, renoveringer, reparationsarbejde, brolægning, ejendomsvedligeholdelse, rengøring, havearbejde og forsikringssager udføres

Mike Heitmann

Hej vi er et rengørings team som arbejder grundigt og proffesionalt. Vi leverer rene lokaler! Vores mål er at skaffe så mange kunder som muligt! & samtidigt gøre dem godt tilfredse.💧💧💧💧💧💧💧💧 Når vi giver et tilbud og aftalen kommer i hus! Så følger der en gratis hoved rengøring eller vindues pudsning første gang! 😊 Vi vil meget Gerne gøre rent for jer. & vi kan meget Mere end bare rengøring✅😊 Så kontakt os endelig 😁📞📧 50174104 Mikecphservice@outlook.dk Mvh. Mike H Bella’s rengøring IVS

Stine Frisendal

Hej Jeg er en kvinde på 27 år, som søger job indenfor rengøring, servering, handle osv. Jeg har i mange år, gjort rent og serveret privat. Jeg har arbejdet på Lindenborg kro som servitrice. Jeg sætter pris på god kommunikation mellem mig og ´arbejdsgiver´.

Dennis Hansen

Uddannet glarmester Tilbuder hjælp indenfor; Glarmester arbejde, pudsning af ruder, fuge opgaver, samling af møbler mm.

Marie Pedersen

Jeg er en udadvendt, frisk og meget smilende pige som elsker at passe børn. Jeg fik mit første job som barne- og rengøringspige, da jeg var 12 år. Familien havde to børn på henholdsvis to og fire år som jeg passede ind til jeg tog til USA i juli 2014. Udover dette job arbejdede jeg fra 2010-2013 hos et modetøjsfirma. Her tog jeg mig hovedsagligt af rengøringen af huset samt hjalp til på lageret. I 2013-2014 blev jeg ansat som Au Pair hos en familie i Solbjerg, hvor jeg tog mig af fire børn på henholdsvis tre, fem, ti og tolv. Udover at passe og underholde børnene, kørte jeg dem også til sport, hjalp til med aftensmaden og lektierne. Desværre måtte jeg sige farvel til dette fantastiske job, da jeg i 2014 blev student fra STX og derefter valgte at tage et år til USA som Au Pair. I USA arbejdede jeg i fire måneder som Au Pair på Upper East Side, Manhattan, hvor jeg tog mig af to børn på henholdsvis fem og syv år. De sidste otte måneder tilbragte jeg i Boston, hvor jeg arbejdede som Au Pair hos en familie med ét enkelt barn på seks år. For blot et halvt år siden flyttede jeg til København for at læse farmaci på KU, og da jeg savner at passe børn, tænkte jeg, at et job som barnpige ville være perfekt som studiejob!

Lina Nielsen

Jeg er en smilende kvinde på 35 år, der er grundig, ansvarsbevidst, punktlig, pligtopfyldende og har stamina. Dansk er mit modersmål og jeg taler og skriver flydende engelsk. Jeg har ingen allergier og er ikke bange for store hunde, fugle eller andre dyr.

Laura

Hej My name is Laura, I am 34 and live with my husband and 2 girls in NordVest. I am available around 5 times/day for cleaning jobs or other help in your house. I speak and understand basic Danish. Looking forward to help you!