Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Tomasz Brzozowski hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Jeg er uddannet svejser, men kan også løse andre opgaver, fx: Installering af gulvvarme VVS-arbejde Reparation af maskiner, cykler, mm. Div. håndværk Rengøring Havearbejde

Daniel Mansour hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Jeg er en stille og rolig dreng, jeg arbejder til dagligt med frugt og grønt. Men har masser af andet jeg kan gøre min erfaring kommer fra gården jeg bore i.

Hoang Dinh hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Udskiftning af: - Blandingsbatterier, toiletter og alle pakninger. - Hvidevarer

Er uddannet Ejendomsservicetekniker så jeg kan hjælpe med næsten alle opgaver i måtte have i og omkring jeres ejendom. Kontakt mig og lade mig høre jeres ønsker.

VVS arbejde er typisk en økonomisk en dyr affære og ofte står man i den situation at VVS'erne har meget travlt og derfor ikke har tid. Står du i en situation, hvor du skal have nyt badeværelse, lagt varme i gulvet eller lignende og gerne vil have et pålideligt, sikkert og til en attraktiv pris.

A-Team har tilegnet sig alle de forskellige færdigheder til at udføre forskellige typer af opgaver herunder oprydning, nedbrydning, havearbejde, vinterarbejde, tømrer og mureropgaver, VVS og malerarbejder. Er det nybyggeri eller renovering, kan vi med vores fleksibilitet og meget konkurrencedygtige priser, hjælpe dig i Odense og Omegn. . Vi går højt op i kvalitet, at være færdige til tiden (gerne før) og at kunderne er 110 % tilfredse.

Daniel donici Donici hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Uddannet vvs’er er stadigvæk i faget men er kommet bag skrivebordet, så hygger mig med små opgaver herinde fra, fra tid til anden.

Uddannet vvs’er og har hænderne skruet rigtigt på. Jeg er kommet bag skrivebordet inde for faget idag, så jeg hygger mig fra tid til anden med at udføre små opgaver hist og pist.

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Работа рабочая hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

fjfj fg d h jfdh fdjh dhld jlkhjfldh lfkh jflh jfldkh jdlk hjlk hjlfd hjfd hld hjld hlfhjflh fl hldhlh ldhjl hlf hjfldkh jldh lkd hlk hlfdkh jfdlkh flkh jflkh jflkh jlkd

Einar Vilde hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Bred profil ingeniør, IT-ingeniør (både software og hardware, Web design, Web development, network marketing, networking). Organisation af begivenheder. Agronom, lederen af jordbrug.

Tobias Knudsen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Skal du have hjælp til handy mands opgaver, graveopgaver, havearbejde, byggeprojekter osv ? Alt fra småt til stort! Vi er klar til at tage fat! Vh Dondie multiservice

Rémon R.Q hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Hej! Jeg er super skarp, når jeg arbejder! Jeg gør ALTID mit arbejde 100% Det vil du også hurtigt finde ud af. ------- lidt om mig------- - navn: Rémon - alder: 25 år - by: Kolding - rar - loyal - hurtig arbejdende - mødestabil Vi ses 😃💪👍

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Kaveenthiran Theiventhriam hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

Anmeldelse:

Orla Hansen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Ziyad Chami hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Rigtig god til næsten alt. Jeg laver lidt her og der og. Kan varetage de fleste opgaver indenfor håndværk. Alt fra tømrer, murer og biler. Håber det bliver mig i vælger.

Iurii Andersen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Arno Sri hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Abdullah Köktepe hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Fabian Thumilaire hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Magnus Brandt hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Clausen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Morten Nielsen hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Sorin Gabriel hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Marcel muresan hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

T P hjælper med VVS arbejde i Munkebo og omegn

Ingen profilbeskrivelse...