Jesper Jakobsgaard hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg har hænderne skruet godt på, og er oprindeligt uddannet automekaniker. Jeg udfører alle former for handyman-arbejde, havearbejde og automekaniker-arbejde.

Anmeldelse:

Kaveen Theivem hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet med forskellige opgaver og derfor jeg har god erfaring. Det er hurtigere hvis man ringer til mig og høre om arbejdet eller kan man også skrive til mig.

Anmeldelse:

Marc Bundgaard hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Handymand, montage arbejde, af alt i hjemmet. Reparation i hjemmet Gør det selv, Småbyg, tag, facade, hegn, terasse, maler arbejde ude som inde havemand, Klip og beskæring af haven, pleje af plæne, og have

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

De fleste opgaver inden for VVS og Varmestyring.

Alt inden for Facility service. bygnings vedligehold og grønne områder. Varmestyring CTS og alle håndværksmæssige opgaver i huset. Giv et kald evt. og lad os tale om opgaven.

Daniel donici Donici hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Opsætning af toiletter,håndvaske,mature mm.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Uddannet vvs’er er stadigvæk i faget men er kommet bag skrivebordet, så hygger mig med små opgaver herinde fra, fra tid til anden.

Uddannet vvs’er og har hænderne skruet rigtigt på. Jeg er kommet bag skrivebordet inde for faget idag, så jeg hygger mig fra tid til anden med at udføre små opgaver hist og pist.

Anders Lajmiri hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Uddannet Ejendomsservicetekniker i 2017. Flair for: 1. Mindre monteringsopgaver 2. VVS 3. Havearbejde 4. Flytninger 5. Bortkørsel af affald - Ved andet kontakt min gerne.

Udskiftning af: - Blandingsbatterier, toiletter og alle pakninger. - Hvidevarer

Er uddannet Ejendomsservicetekniker så jeg kan hjælpe med næsten alle opgaver i måtte have i og omkring jeres ejendom. Kontakt mig og lade mig høre jeres ønsker.

Hoang Dinh hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Anmeldelse:

Orla Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Mette Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Mohammad Ali hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

, freelance forretning på alle områder, oplevelsesbevis Hun arbejdede også i rengøringsfeltet med en gruppe virksomheder Jeg arbejdede i landbrug i lang tid, og jeg arbejdede polede også indenorg for maling marog

J Larsen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Jens pedersen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

er udlært smed men har haft Asfalt firma; arbejdet som tømmer nogle år og et par år som brolægger. og har renoveret et par huse gennem tiden. og været med til at bygge et par stykker påtager mig de fleste opgaver store som små.

Udskiftning af armaturer, varmeinstallationer, mindre opgaver

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo

Arno Sri hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Iurii Andersen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David Christensen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...