Jesper Jakobsgaard hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg har hænderne skruet godt på, og er oprindeligt uddannet automekaniker. Jeg udfører alle former for handyman-arbejde, havearbejde og automekaniker-arbejde.

Anmeldelse:

ATN service hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Daniel donici Donici hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Opsætning af toiletter,håndvaske,mature mm.

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

Uddannet vvs’er er stadigvæk i faget men er kommet bag skrivebordet, så hygger mig med små opgaver herinde fra, fra tid til anden.

Uddannet vvs’er og har hænderne skruet rigtigt på. Jeg er kommet bag skrivebordet inde for faget idag, så jeg hygger mig fra tid til anden med at udføre små opgaver hist og pist.

Anders Lajmiri hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Uddannet Ejendomsservicetekniker i 2017. Flair for: 1. Mindre monteringsopgaver 2. VVS 3. Havearbejde 4. Flytninger 5. Bortkørsel af affald - Ved andet kontakt min gerne.

Udskiftning af: - Blandingsbatterier, toiletter og alle pakninger. - Hvidevarer

Er uddannet Ejendomsservicetekniker så jeg kan hjælpe med næsten alle opgaver i måtte have i og omkring jeres ejendom. Kontakt mig og lade mig høre jeres ønsker.

Hoang Dinh hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Anmeldelse:

Orla Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Bygninģshåndværker. Gartner. Itsupporter

Mette Hansen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Thomas schack hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Vi er et handymand virksomheder som udføre alle opgaver vi har folk der har erfaring og udannet ind for alt vi er billig vi tager 150 kr i timen. Så skal du enten skal havde materialer eller vi kan skaffe dem

J Larsen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Kaveenthiran Theiventhriam hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Jeg har faktisk god kvalifikationer med det forskellige opgaver. Jeg har arbejdet forskellige tings og derfor det tings som jeg ordne eller lave sige ja til.

Joachim Ahm hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ventilationsopgaver, herunder montage, service, fejlfinding, indregulering, opstart af anlæg samt meget mere. Mindre byggeopgaver Hegn, Skur, terrasse mv. Maleropgaver EL arbejde. Mindre VVS opgaver. Døre, vinduer og køkkener flyttehjælp Opsætning af indbo

Arno Sri hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Iurii Andersen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David Christensen hjælper med VVS arbejde i Skårup Fyn og omegn

Ingen profilbeskrivelse...