Anmeldelse:

Jeg er uddannet maskinmester og har en masse teoretisk samt praktisk erfaring tekniske installationer. Jeg kan derfor hjælpe med udskifte samt reparerer alt hvad loven tillader inden for dette område. Desuden kan jeg i forbindelse med evt. arbejde guide dem i sikre og økonomiske løsninger.

Ingen profilbeskrivelse...

Installation af ny vandhane. Reparation eller ændring af evakueringsrør. Brug af professionelt materiale (Unipak paksalve og pakgarn - ingen tape).

Den Franske Handyman er en etableret, professionel, sikker og pålidelig serviceydelse til vedligeholdelse af husholdninger. Udførsel af alle opgaver der ikke kræver autorisation. Ejendomsservice. Køkkenmontage. Malearbejde.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..

Anmeldelse:

7 års arbejde med vvs. Alt fra sanitetsarbejde og spjæld, til montering af varmepumper og gaskedler m.m

Arbejder til dagligt som energispecialist og køre i Nordsjælland og Københavns området. 7 års vvs erfaring Har samarbejde med både mure tømre og elektriker.

Anmeldelse:

Installation af vaske- og opvaskemaskiner, blandingsbatterier (vandhaner), badeværelser, ny vask, køkkener

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Har 22 års erfaring inde for vvs branchen og gør meget ud af opfylde mine kunders ønsker og behov og sørger for at holde de aftaler rydde pænt op efter mig så kunden er mindst mulig generet Er specielt god til Ejndomservice og alle former for service og arbejde og alt i VVS

VORES VÆRDIER Med mere end 22 års erfaring bag mig kan du hos MB Varme Tekniq forvente solide og holdbare løsninger. Vi arbejder med vvs/blikkenslager arbejde , så er det os, du skal have fat i. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere et godt stykke håndværk, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger, så de kan få mest muligt ud af vores samarbejde. Kontakt MB Varme Tekniq og lad os hjælpe dig med udførelsen af dine projekter.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Ibo Can hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

udskiftning af toilette og håndvæsker

Ingen profilbeskrivelse...

Jeg har bygget mit eget hus og har en del erfaring derfra.

Jeg er uddannet ingeniør i telekommunikation og ved derfor en masse om elektronik i det hele taget. Desuden nyder jeg at arbejde med træ og at udføre arbejde i haven. Jeg er altså handyman af natur.

Mickey Olsen hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Er igang med at blive udlært som vvs’er så ka det meste inde for faget

Er i lære som vvs’er og er god med hænderne, laver næsten alt selv og hjælper gerne med det som du har brug for, i må bare skrive en besked og så la os finde ud af noget

Nikola sucur hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Hej Jeg er uddannet elektriker som søger nogle opgaver i fritiden små og store opgaver udføres efter aftale..........................................