Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Peter Lehnert hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Anmeldelse:

Lars H hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Khalil Abdulrazek hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Thomas NORTH HOUSE FLISER AS www.northhousefliser.dk hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Keramiske fliser og installatør af natursten. Badeværelsesbrusere, køkkenfliser, floortiler Tjenester: Ombygning af køkken - Ombygning af badeværelse - Ombygning af kælder - Åbne koncepter - tilføjelser - Alle tjenester

Ioan Fanel Sicra Sicra hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Elektriker ,Elektromekaniske, VVS , Tømrer

Ibo Can hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Jeg kan få udført alt belægning arbejde til haven, parkering, indkørsel, samt hvis da er brug for tag rensning eller fliserens til rimelige priser ......

udskiftning af toilette og håndvæsker

Ingen profilbeskrivelse...

Mickey Olsen hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Khwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwfkrkfvrkdkfbfæskebbrkejebebrkekrbbrkrkrbtbtkmrbtkrlrntvtjkeke ejer eje je rnrkror kr takt br gbr. G g h

Nikola sucur hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Hej Jeg er uddannet elektriker som søger nogle opgaver i fritiden små og store opgaver udføres efter aftale..........................................

Byensbyg Entreprise hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Christian Hansson hjælper med VVS arbejde i Hornbæk og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet med ejendomsservice i 9 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har et livslang erfaring.