Alexander

Frisk efterlønner, med stor erfaring og gåpåmod. Har en erfaren makker med, så vi er mere end dobbelt så hurtige end en.
jeg har byggget adskillige huse og har stor erfaring med bade træ og metal. God med kædesav til træfældning m.m.
fra 8.00 til 19.00

Søren

Jeg er 26 år og læser til stærkstrømsingeniør på Aarhus Universitet. Derudover er jeg uddannet elektriker, og tilbyder hjælp til installation af lamper, TV, netværk og andre praktiske opgaver i hjemmet.
Udover at være uddannet elektriker har jeg i 4-5 år fungeret som vicevært i min fars ejendomsselvskab. Her har jeg løst mange forskellige opgaver, bla. mindre VVS reparationer og udskiftninger.
Arbejde udføres hverdag, aften, weekend - når det passer dig bedst.

Magnus

Hej. Jeg er 24 år gammel, læser til maskinmester. Jeg kan stort set finde ud af alt arbejde. Jeg kan tilbyde el arbejde, reparationer af forskellige maskiner, VVS og meget meget andet.. Spørg for mere info.
Jeg har et års praktisk erfaring som sømand på det store hav. Jeg har stået for vedligeholdelse samt reparationer af mange forskellige arbejdsopgaver.
Arbejdstider aftales efter kundens behov.

Ismail

Vi kan klare både store og små opgaver . Har været i byggebranche i mange år. vi kan hjælpe med følgende store opgaver - Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. Vi kan også hjælpe dig med små opgaver fx. opsætte ikea møbler, spejl, ophængning af lamper, sæt hylder op osv. PS: Til store opgaver ligesom tømrer, murer og maler og flyttearbejde osv. giver vi en fast pris. Mvh. Team
Har været i byggebranche i mange år, Vi er en Team af tre personer og der kan tilbud følgende opgaver: Tømrer - Murer - Maler - Flytte osv. opsætte af ikea møbler
Efter aftale. hele dagen

Simon

Selvlært Handyman. Kan tilbyde min hjælp ved diverse småting, så som opsætning af lamper, billeder, hylder mm, Samling af møbler, Skiftning af vandlåse mm. Erfaren inden spartling/udfyldning af huller og malerarbejde, ved evt. fraflytning. Erfaren inden for elektronik, el og ledningsarbejde (ikke elektriker), Har selv det meste værktøj
Har igennem hele mit liv hjulpet min bedstefar, med diverse huslige projekter, og er for nyligt selv flyttet i en lejlighed af ældre dato der manglede en kærlig hånd, som den har fået. Inden da har jeg boet flere steder, og istandsat lejlighed, således de var klar til fraflytning.
Eftermiddag/aften pga. skole eller weekender (Pris kan der snakkes om alt efter arbejdsopgave)