Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Brøndby og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Anmeldelse:

Jeg klarer det meste efter jeg selv har totalt renoveret mit eget hus

Jeg har prøvet mange forskellige ting! klarer det meste efter jeg selv har totalt renoveret mit eget hus! Så hvis du har noget forfalden arbejde, så giv et praj!

Anmeldelse:

Adam . hjælper med VVS arbejde i København S og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Lars larsen hjælper med VVS arbejde i Rødovre og omegn

Uddannet vvs montør

Opsætning af toiletter,håndvaske,mature mm.

Ingen profilbeskrivelse...

Christian mønster hjælper med VVS arbejde i Holbæk og omegn

Kan lidt af hvert , spørg om jeg kan løse opgaven, ellers siger jeg bare nej. I kan også ringe til mig. Og den her tekst skal så fylde 150 tegn. Christian

Abvvs Rasmussen hjælper med VVS arbejde i Søborg og omegn

Uddannet Vvs’er og tag/facade montør

Anmeldelse:

Rachid Rachid hjælper med VVS arbejde i Aarhus V og omegn

Jeg er vvs’er men kan udføre mange håndværkmæssige opgaver. Jeg har arbejdet med vvs i årevis. Jeg kan udføre små mure og maleropgaver..................

Uddannet for 6 år siden. Arbejdet med siden

Ingen profilbeskrivelse...

Kevin Aalborg hjælper med VVS arbejde i Herlev og omegn

Uddannet tømrer og brolægger og har rør lægger trin 1 og 2 har maskiner Til dvs grave opgaver laver for det meste fordementer og Brolæning samt tømmeropgaver

Mere end 10 års erfaring inden for VVS-området, har en virksomhed beliggende i herlev, kører på hele sjælland

Mere end 10 års erfaring som vvs, er uddannet vvs-installatør, gennem arbejdet som vvs svend har jeg prøvet at montere og reparere det meste, jeg er ikke bleg for at prøve nye udfordringer.

Johan Philips hjælper med VVS arbejde i Frederiksberg og omegn

Alt forefaldende arbejde reparationer og nyt lige fra vvs til tømrer og murer,og havearbejde.Jeg har ingen foretrukne tider, men er fleksibel på tidspunkter hvor der er behov for det.

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Korsør og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Jeg har sat toilet op (både væghængt og stående) Lavet Vandlås, sat Blandingsbatteri, vandvarmer, håndvaske og køkkenvask op. Tilslutning af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Christian Hansson hjælper med VVS arbejde i Ølstykke og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet med ejendomsservice i 9 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har et livslang erfaring.

Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med VVS arbejde i København SV og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.