Andy Klaudius. c,") 4H - Hus - Have - Håndværk & Hovedrengøring hjælper med VVS arbejde i København SV og omegn

4 H - Hus - Have - Håndværk - Hovedrengøring - Tømrer/Maler - Murer - El - VVS - Handyman til selvbyggere. Vi stiller i reglen op 2 mand høj, ved lidt større opgaver. Vi udregner tilbud pr. telefon eller besigtiger opgaven, inden tilbud.

Har en dygtige og uddannet VVS'er som udfører arbejdet professionelt i besiddelse af 5 årserfaring.

Vi er et firma der har flere ansatte fra forskellige faggrupper. vi tilbyder Husrengøring vvs opgaver Maler Murer Tømrer elektriker vinduespudser.

Er uddannet VVS’er

Fix med hænderne og god til at bruge hovedet! Været o vvs faget i 5 år nu, tidligere transport arbejde samt flyttesager. Tøv endelige ikke og skrive til mig :)

Ibrahim El-koussa hjælper med VVS arbejde i Hvidovre og omegn

Jeg er uddannet vvs’er og bor i Hvidovre Har arbejder som vvs’er og er en handymand. En ung mand der udføre arbejde i en høj kvalitet og en god service

Jeg har sat toilet op (både væghængt og stående) Lavet Vandlås, sat Blandingsbatteri, vandvarmer, håndvaske og køkkenvask op. Tilslutning af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

uddannet kok. Handymand siden jeg var 6 hvor jeg byggede min egen sofa. Siden den gang har jeg altid lavet alt selv i de boliger jeg har haft. Blandt andet har jeg selv fuldstændig istandsat den sidste andelslejlighed jeg boede i.

Hanifi Kalayci hjælper med VVS arbejde i Brabrand og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

opbygning af badeværelser, dvs membran + kakler, toilet, håndvask - rørføring, lys - kabelføring + kontakter

Ingen profilbeskrivelse...

Rasmus Olesen hjælper med VVS arbejde i Frederiksberg og omegn

Jeg er manden, der kan alt og har alt udstyret til det også. Jeg elsker gør det selv projekter og jeg laver alt selv, hvis jeg vurderer at jeg kan finde ud af det.

Uddannet vvs’er er stadigvæk i faget men er kommet bag skrivebordet, så hygger mig med små opgaver herinde fra, fra tid til anden.

Uddannet vvs’er og har hænderne skruet rigtigt på. Jeg er kommet bag skrivebordet inde for faget idag, så jeg hygger mig fra tid til anden med at udføre små opgaver hist og pist.

Anmeldelse:

Kim Pedersen hjælper med VVS arbejde i København S og omegn

Udfører det meste inden for handymand delen. Er uddannet VVS montør men har efterhånden en del års erfaring med diverse fag. Så kontakt mig for at hører nærmere

Byensbyg Entreprise hjælper med VVS arbejde i Hillerød og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Claus Stenholm hjælper med VVS arbejde i Vanløse og omegn

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør.

+ 25 års erfaring med design, layout renovering og ombygning af sommerhuse, huse og lejligheder i både Danmark, Kina og Thailand. Har et polsk sjak der hjælper med det grove ved de store opgaver. Dansk. VVS, Ingeniør, eget firma siden 2004. Taler Dansk, Tysk, Engelsk.

Anmeldelse:

Er uddannet vvs og energimontør for 19 år siden

Uddannet vvs og energimontør Isandsættelse af huse og lejligheder med Henblik på videre salg. Div. Ombygninger og tilbygninger på sommerhus. Har haft eget handy mand firma

Anmeldelse:

Henrik Mortensen hjælper med VVS arbejde i Almind og omegn

Jeg er uddannet murer og tilbyder selvfølgelig murerarbejde men jeg arbejder også i træ og haveanlæg så jeg kan tilbyde alt fra kælder til kvist.

Fouad Meftah hjælper med VVS arbejde i København S og omegn

Jeg er murer

Ben wolff wolff hjælper med VVS arbejde i København S og omegn

Jeg er uddannet blikkenslager Har selv byggede mit hus og renoverede 2 lejligheder

Jeg er uddannet vvs-montør og har arbejdet med faget siden 2012. Jeg arbejder til dagligt som ejendomsfunktionær hvor jeg stadig bruger min viden omkring vvs

Ingen profilbeskrivelse...

Nick Randall Hansen hjælper med VVS arbejde i København N og omegn

Slagter mester hus Alf. Kan bygge alt i træ plankeværk fliser mm

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med VVS arbejde i Horslunde og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........