Tim A

VVS montør. 7 års erfaring, vicevært medhjælper. 9 måneders erfaring.
Alt VVS arbejde, dog har jeg ikke meget erfaring på tag, og facade området. Har arbejdet som medhjælper hos en vicevært gennem 3 somre. Hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske mm.
Mandag - Fredag 16:00-22:00 Lørdag og søndag 10:00-22:00 Mandag og torsdag kan jeg ikke i tidsrummet. Mandag: 18-20:30 Torsdag: indtil kl 20:00

Morten

Udlært tømrer- og snedker 1980. Har siden arbejdet, både indenfor det fag, og - næsten - alle andre håndværksfag. Maler, VVS, elektriker, ventilationsmontør, gartner, brolægger mv.
Tømrer- og snedkerarbejde, montage, flytninger, lettere el- og vvs-arbejde. Siden 2008, selvstændig indenfor ovennævnte, samt havearbejde (det grove....Jeg nusser ikke om dine stauder)....Samt nedrivning og bortskaffelse af affald...Og en masse andet.
Når det passer dig og mig.

Kim P

Udfører alt indenfor stort set alle håndværksgrupper. Er uddannet VVS montør
Har efterhånden arbejdet med det meste. Både VVS, lettere murer, tømrer, el og maleropgaver. Samling af møbler. Osv.
Eftermiddag, aften og weekend

Abvvs

Uddannet Vvs’er og tag/facade montør
30 års erfaring

BergurStrøm

Tilbyder IT service/assistance/support/reparation indenfor alle operativsystemer og til alle enhedstyper. Undersøgelse, diagnose og fejlrettelse af enhver PC eller mobil. Hvis det kan fikses uden reservedele, gør jeg det. Kræves dele gives tilbud på rep. inkl. reservedel. Mangler penge da mine SU klip er opbrugte og har derfor interesse for al type arb.
8 års erfaring hos anerkendt værksted. HW og SW rep/support. Alle tænkelige IT & små elek. apparater opg. påtages. Andre kompetencer fra egen erfaring (Lektiehjælp el. Projektarb): Flair for sprog, Matematik, Kodning, PhotoS, Sang (Rock, Pop). Fodbold (træner) & praktiske DIY i hjemmet.
alle dage fra kl. 8 - 24 For mere info, tjek LinkedIN: www.linkedin.com/in/bergurstrom

Niels N

Teknisk snilde og assistance til dem der ikke selv kan, eller har råd til at betale dyrt for småting. Omfatter også f.eks. dækskift og hjulafbalancering, olie-, tændrør- og luftfilterskift på bil/knallert/plæneklipper. Samling af div. møbler og andre saml-selv ting plus lovligt el-arbejde under fuld sikkerhed. Specialopgaver som kræver lidt opfindsomhed, herunder reparationer. Ikke tunge løft.
Alt forekommende DIY arbejde i hjemmet plus al bilvedligeholdelse, herunder skift af vinter/sommerdæk. Speciale i lejlighedsopfindelser, hvor den rigtige løsning ikke kan købes, og hvor en kær ting er gået i stykker og skal repareres.
Efter 16-17 til hverdag, ellers weekend, dog hele dagen på visse hverdage

Claus

Som alsidig håndværker, tilbyder jeg alt inden for reparationer, renoveringer og byggeopgaver.
Mange! Jeg har gennem mange år opbygget en meget bred vifte af færdigheder og erfaringer. Spørg om jeg kan og jeg vil sige ja!
Det snakker vi om. Alt efter behov.

Michael. Munch

Siger selvfølgelig desværre hvis jeg ikke kan løse opgaven, for ikke at få lavet noget der ikke du'er
Har gode folk til at spørge hvis jeg skulle komme i tvivl
Aftales

John

Pensioneret smed/montør. alle opgaver som kan forekomme i dagligdagen. vvs -lovligt el.- samle møbler- ophæng tv-male -tapetsere/væv-har selv monteret komplet køkken med alt tilbehør.tilslutte opvask og vaskemaskine. kontakt om alt.
arbejdet over 35 år som servicemedarbejder i medicinal industrien og har også stor erfaring med vandbehandlings anlæg.
Dine planer kan følges da tiden er til at tale om.

Martin S

Mit navn er martin og jeg er 29 år, bosat i Kgs .Lyngby. Faglært Brolægger og Anlægsgartner mit speciale er kloakering som jeg gør mig mest i. Har 15 års erfaring i Entreprenørbranchen bl.a. fra NCC og fra der hvor jeg er nu. Til dagligt servicere jeg Storkøbenhavns kloaksystemer hvor jeg kører tilsyn på dem, laver reparationer og nye tilkoblinger mm. Vis du står med et form for problem på dit private kloaksystem så er du mere end velkommen til at kontakte mig. Job udføres: Alle former for rotteskader på brønd/ledning, udskiftning af brøndkarme og dæksler, TV insp. højvandslukke (forhindre vand i kælder) Strømpeforing( Rep. af kloak uden opgravning) Tilslutning af alle former for dræn.- Rottespærre.- Afpropning af døde ledning.- Brolægnings arbejde.-træfældning.
15års erfaring i Entreprenørbranchen Sven Bech A/S, NCC og større Forsyninger selvskaber. Udføre næsten alle tænkelige udendørsopgaver. Jeg er serviceminded og nyder at skabe tilfredshed gennem gode dialoger og veludført arbejde.
Ring/skriv på tlf 42736865 så kan vi altid snakke nærmere. På forhånd tak for dit kig Vi ses Mvh Martin

Henrik

Med hænderne rigtigt skruet på, gå på-mod og godt humør har udgangspunktet altid været, at der ikke er noget, jeg ikke kan klare.
Havearbejde, samling/opsætning af møbler/skabe/køkkener, markiser. Rep./bygning af huse. Hjælp til at komme istand indendørs. I det hele taget Hvad-som-helst, ingen opgave er for lille...
Når-som-helst !!!

MJ kvalitet.

Mangler du et nyt gulv, male stuen, gips væg eller lave alt om? Nemt, billigt og sikret- ring til os, vi vil tage et kig forbi og at vurdere, for give dig den absolut bedste løsning! Vi er de seje håndværkere, med det seneste grej og viden, indenfor dit håndværk. Kvalitet, service og garanti er vigtigt, men din tilfredshed er altafgørende for os!
Vi kan ombygge og male alt i dit hjem. Vi har sammen over 10 år's erfaring med håndværk. Reference er på vej.Vi har uploaded før-efter billeder i galleriet. ..............................................................................................................................
Når det passer dig.

Piotr

Jeg udfører alle former for tømrer, maler og murerarbejde både indendørs og udendørs.
Jeg har 27 år erfaring som håndværker.
Fra kl. 08:00 til kl. 20:00

Dimo

Jeg kommer fra Bulgarian, og jeg har arbjde building construction for 5 år.
Elektriker Tømer Maler VVS
Anytime , der passer dig

Rasmus

Jeg hedder Rasmus og er medejer af "Din havepartner" Vi har specialiseret os i have og ejendomservice samt tømrer arbejde. Vi tilbyder en lang række services både som faste aftaler og enkelte stående aftaler. Vi samarbejder med alle håndværksgrupper, og kan derfor løse alle tænkelig opgaver Priser fra 325 inklusiv moms - https://www.facebook.com/Dinhavepartner/?fref=ts
Jeg har en baggrund som tømrer og entreprenør Kæmper lidt med at få lagt billeder i galleri, ellers se hvad vi kan der :) https://www.facebook.com/Dinhavepartner/?fref=ts
Vi er tilgængelige alle dage og weekend

Kes

jeg hedder ole og jeg er udlært smed og kan næsten alt med mine hænder, tømrer, vvs, el, ventilation og kan også sætte skabe op og lamper samt slå din græsplæne
jeg har haft hus i 35 år så jeg ved hvad der kræves
7,00 - 15,00

Hoang

JEG GØR ALTID ARBEJDET ORDENTLIGT!!! Mine kunder skal være tilfredse med mit arbejde. Mine hænder er rigtig godt skruet sammen og kan udføre alle salgs opgaver. Jeg kan tilbyde alt fra handymans opgaver, rengøring, havearbejde til elektronisk reparationer mm.
Jeg købte hus i en tidlig alder og har istandsat ca. 80 % siden vi flyttede hertil. Er der noget, der skal ordnes, er det som regel mig, familien samt vennerne kontakter først da de ved, jeg altid gør mit bedste og bliver først tilfreds, når de er tilfredse.
Du er altid velkommen til at kontakte mig

Aliihsan

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har samtidig stor viden indenfor rengøring, og almen hus arbejde. jeg har i årevis hjulpet venner, familie og naboer alle de arbejde der kan laves inden for hus.
Rengøring Elektriske apparater Maling Madlavning Møbel bygning(ekspert i ikea møbler) og meget mere.
da jeg selv arbejder som lærer i en folkeskole så fortrækker jeg arbejde mellem 16-00

Asger

Jeg er en venlig mand på 26 år som er uddannet snedker. Jeg klarer alle snedker/tømrer opgaver med smil og venlig tale. Hvad mine kunder siger om opgaven når jeg går: det var godt jeg fik en snedker til at løse opgaven. Det er tilpasset præcist mine ønsker og forestillinger om hvordan det skulle se ud. Jeg er til at have aftaler med alle dage efter 16.00. Weekender fra 8.00
Snedker, tømrer, handyman, musiklærer, børnepasning, have/anlæg, hushjælp. Jeg fylder opgaven godt ud og finder løsninger på alle henvendelser. Mit mål er at opfylde jeres behov og få nogle gode og måske tilbagevendende kunder.
16-22 alle hverdage. 06-22 weekend.

Elbaz

Jeg er en ung mand på 25 år med 10års erfaring som både handymand & faglært maler. Jeg bor på østerbro med egen firmavogn med alt det nødvendige værktøj så det er nemt for mig at servicere omkring københavn
Udannet Bygningsmaler, erfaring med El montage,vvs Montage, Tømrer samt opsætning af nye køkkener, Møbel montage nye eller brugte gør ikke forskel. Jeg kan stortset lave ALT inden for håndværk og kan finde ud af takke nej hvis jeg ikke kan udføre opgaven-
24/7 -Find os på Håndværker.dk (freelancegroup.dk) for at se hvad vores kunder syntes om os.