Khalil Abdulrazek hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Anmeldelse:

Lars H hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Mette Hansen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

48 år single-kvinde, bor i Rødby. Uddannet SSA i 2001. Positiv og åben. Serviceminded - ansvarsbevidst - høj standard i kvaliteten af det arbejde, der udføres. Er meget alsidig og flexibel.

Johnny vig hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Jeg er en altmulig mand der kan lave lidt af hvert . el arbejde ,tømmer , snedker , mekaniker , cykelsmed , murer , maler , tag er udlært mc mekaniker har laver meget snedker og tømmer arbejde mange træ fældninger

Anmeldelse:

Tom Hansen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Maler, murer, renovering, nedrivning, tømrer, rengøring, have m.m....... Spørg gerne på din opgave og hør om det er noget jeg kan hjælpe med........

J Larsen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Robert hasic hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

I am offering a wide range of repairs, typically around the home. These tasks include trade skills, repair work, maintenance work, are both interior and exterior.

Service på varmepumper, gas, bio og oilefyr. Samt forfalde VVS arbejde.

Siden 1998 har jeg arbejdede i VVS faget. I dag har jeg specialiseret mig i service på varmepumper, gas, bio og oilefyr. Jeg er uddannet VVS og energi montør.

Peter nielsen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Jeg kan sætte en gips væk op ligge en træ terrasse sætte hegn op og sætte gasbeton op kan lave små reprationer inden for mure faget og bygge en læmur op

Daniel donici Donici hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Ziyad Chami hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Rigtig god til næsten alt. Jeg laver lidt her og der og. Kan varetage de fleste opgaver indenfor håndværk. Alt fra tømrer, murer og biler. Håber det bliver mig i vælger.

Mikkel Pedersen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

David Christensen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

tilføje en vaskemaskine tilføje en opvaskemaskine mange andre ting VVS

Ingen profilbeskrivelse...

Hans Jørgen hjælper med VVS arbejde i Sakskøbing og omegn

Fordi arbejde er godt for sjælen søger jeg lidt ekstra arbejde. Jeg kan desværre kun lave arbejdet korrekt sådan som jeg ser det. Den hurtige løsning er slet ikke mig.