Khalil Abdulrazek hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Vi er et team af fagfolk som er uddannet og kvalificeret i fagene indenfor nedrivning, VVS, tømre, maler, elektriker, murer. Vi laver både store og små opgaver.

Kasper Baes Hansen hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Anmeldelse:

Adam J hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Jeg udføre VVS opgaver i mindre omfang. samtidig udføre jeg opgaver inden for Ventilation og indeklima

Jeg er uddannet VVS og ventilations tekniker. Jeg kan arbejde med VVS, EL, tømre, og alt inden for ventilstion og indeklima. OBS. Jeg udføre ikke arbejde på følgende - EL arbejde på tavler( el-skabe) - Tagarbejde - Opsætning af varmkilde ny ( Fyr m.m.) - Gravearbejde

Robert hasic hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

I am offering a wide range of repairs, typically around the home. These tasks include trade skills, repair work, maintenance work, are both interior and exterior.

Radek Nowak hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Dominik Satke hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Just handystudent :) who can help you with anything from constructions works, renovations at home, moving things, to help with you purchase at shop :)

Anmeldelse:

Tobias Tobias hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Jeg/vi står klar til ar hjælpe jer vi er et mindre team der kan sit håndværk vi er hurtige og effektive vi har selv bil og trailer Vi vasker fliser, facade og tage og maler også tage samt alge behandler

Peter nielsen hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Jeg kan sætte en gips væk op ligge en træ terrasse sætte hegn op og sætte gasbeton op kan lave små reprationer inden for mure faget og bygge en læmur op

André Røjkjær hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

J Larsen hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Service på varmepumper, gas, bio og oilefyr. Samt forfalde VVS arbejde.

Siden 1998 har jeg arbejdede i VVS faget. I dag har jeg specialiseret mig i service på varmepumper, gas, bio og oilefyr. Jeg er uddannet VVS og energi montør.

Lars larsen hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Uddannet vvs montør

Kenn Lynge hjælper med VVS arbejde i Dianalund og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.