Anmeldelse:

Har 22 års erfaring inde for vvs branchen og gør meget ud af opfylde mine kunders ønsker og behov og sørger for at holde de aftaler rydde pænt op efter mig så kunden er mindst mulig generet Er specielt god til Ejndomservice og alle former for service og arbejde og alt i VVS

VORES VÆRDIER Med mere end 22 års erfaring bag mig kan du hos MB Varme Tekniq forvente solide og holdbare løsninger. Vi arbejder med vvs/blikkenslager arbejde , så er det os, du skal have fat i. Vi arbejder hver dag hårdt på at levere et godt stykke håndværk, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger, så de kan få mest muligt ud af vores samarbejde. Kontakt MB Varme Tekniq og lad os hjælpe dig med udførelsen af dine projekter.

Anmeldelse:

Jesper Hansen hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Jeg udfører alle former for opgaver inden for tømrer og malerbranchen. Jeg har mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. En god All round handyman.

Anmeldelse:

Aurel Handyman hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Calm person with open mind, offering good quality services based on my expertise. My way of seeing things is that every issue have at least two solutions.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Claus Kofod hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Lærling som VVS, er på 3. år & har lavet det meste, renovering, nybyg & opsætning af varmtvandsbeholdere mm.

Jeg er en ung frisk mand på 20år som er kvalitet & ansvarsbevidst. Jeg går meget op i mit fag & er engageret indenfor VVS faget.

Christian Hansson hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet som servicetekniker i mere ind 15 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har livslang erfaring.

Henrik Korsgaard hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

20 års erfaring i byggebranchen 12 år i type hus branchen alt i gasbeton gips tagsten og tømrere arbejde... Skriv og vi snakker om opgaven. Kvalitet og punktlighed er i højsædet..

Stefan Stankovic hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

faglært vvs-montør med overbygget speciale i tag og facade

Ingen profilbeskrivelse...

Er igang med at blive udlært som vvs’er så ka det meste inde for faget

Er i lære som vvs’er og er god med hænderne, laver næsten alt selv og hjælper gerne med det som du har brug for, i må bare skrive en besked og så la os finde ud af noget

Thomas NORTH HOUSE FLISER AS www.northhousefliser.dk hjælper med VVS arbejde i Nykøbing Sj og omegn

Keramiske fliser og installatør af natursten. Badeværelsesbrusere, køkkenfliser, floortiler Tjenester: Ombygning af køkken - Ombygning af badeværelse - Ombygning af kælder - Åbne koncepter - tilføjelser - Alle tjenester