Anmeldelse:

Kasper Hansen hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Pålidelig, møder altid til den aftalte tid. Grundig, arbejder for det bedste resultat hver gang. Engageret, går altid 100 procent op i det jeg laver. Servicemindet, prøver og yde den bedste service.

Anmeldelse:

Kemal Aytekin hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..Mange års privat og erhvervserfaring. Jeg har hænder og hoved godt skruet på. All round handyman ..

Anmeldelse:

Installation af vaske- og opvaskemaskiner, blandingsbatterier (vandhaner), badeværelser, ny vask, køkkener

Jeg er den perfekte mand til dit job, fordi jeg er omhyggelig og fordi jeg ved, at kvaliteten ligger i detaljen. som ingeniørstuderende sørger jeg for de rigtige opmålinger og undgår dumme fejl.

Lettere VVS opgaver, såsom skift af armatur, vandlås, slanger etc, balofix etc.

Jeg er en hårdtarbejdende altmuligmand, kommer fra landet, så det grønne element passer mig rigtig godt. Jeg er pligtopfyldende og pålidelig, præcision og detaljer går jeg meget op i når jeg påtager mig en opgave, derfor er jeg også kritisk med de opgaver jeg påtager mig.

Anmeldelse:

Christian H hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Håndværker med hænderne godt skruet på. Jeg tager gerne fat i større opgaver og udfordringer - med et åbent og positivt sind. Kan det meste inden for håndværk.

Jan Knudstrup hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Blikkenslager, små el-opgaver, og Tømere Selvstændig gemmen 20 år Løser gerne alle mindre opgaver til en fast pris efter aftale Kommer altid til den tid vi aftaler

André Røjkjær hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

alt til have, biler, cykler, derud over en del murre arbejde.. rent ud sagt er mine hænder skruet rigtig godt på og kan udføre de fleste opg. Der nu måtte være i hjemmet..

Kollegaer uddannet vvs med 15 års erfaring

Ingen profilbeskrivelse...

Ali Tawfieq hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Færdig uddannet tømre med ambitioner inden for faget. Jeg har arbejdet i mthøjgård det meste af min udannelse, nu arbejder jeg i BGB hvor vi udfører lejligheder

Christian Hansson hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Møbelsnedker, maskinsnedker, lettere vvs/tømrer/snedker/murer arbejde, har arbejdet med ejendomsservice i 9 år kan rigtig meget af forskelligt arbejde så har et livslang erfaring.

Peter nielsen hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Jeg kan sætte en gips væk op ligge en træ terrasse sætte hegn op og sætte gasbeton op kan lave små reprationer inden for mure faget og bygge en læmur op

Ibrahim El-koussa hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Jeg er uddannet vvs’er og bor i Hvidovre Har arbejder som vvs’er og er en handymand. En ung mand der udføre arbejde i en høj kvalitet og en god service

Er uddannet VVS’er

Fix med hænderne og god til at bruge hovedet! Været o vvs faget i 5 år nu, tidligere transport arbejde samt flyttesager. Tøv endelige ikke og skrive til mig :)

Kenn Lynge hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Vi bestræber os på at gøre din hverdag lettere.

Har en dygtige og uddannet VVS'er som udfører arbejdet professionelt i besiddelse af 5 årserfaring.

Vi er et firma der har flere ansatte fra forskellige faggrupper. vi tilbyder Husrengøring vvs opgaver Maler Murer Tømrer elektriker vinduespudser.

Todor Metodiev hjælper med VVS arbejde i Roskilde og omegn

Handymand