Afkalkning af toilet

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring afkalkning af toilet

Afkalkning og rengøring af badeværelse

Hejsa jeg har brug for hovedrengøring af mit toilet/badeværelse. Afkalkning samt rengøring. Er gravid og har haft kvalme 5 måneder og af den årsag er mit badeværelse forkalket osv. pris?

Afkalkning af toilet/badeværelse

Et lille toilet/badeværelse der trænger til en ordentlig omgang. Der er kalk på fliser og gulv der skal skrabes væk.

Rengøring i hus i Svendborg

Vi er en familie der bor i et hus lidt nord for Svendborg (Odensevej, tæt på motorvejsafkørsel) Vi søger en rengøringshjælper, der kan gøre rent i vores hus hver anden uge i 2-3 timer Det drejer sig om følgende opgaver: - støvsugning af trægulve i hele huset (200m2) - gulvvask i køkken, badeværelse, entre og under spisebordet - Rengøring af 1 badeværelse (toilet, håndvask, brusekabine) - afstøvning og fjernelse af spindelvæv i hele huset - Rengøring af køkken (borde, køkkenvask, låger, komfur mm) Derudover kan der komme ekstraopgaver som at gøre fx at gøre rent i køleskab, afkalkning i brusekabinen, ovn osv. Vi stiller rengørindsudstyr og rengøringsmidler til rådighed for dig. Vi forventer at du har erfaring med rengøring, er grundig og at du holder de aftaler vi laver. Vi vil gerne betale en fast timeløn + et transport tillæg pr. gang som vi opgør én gang om måneden til den første. Hvis du er interesseret i stillingen, vil jeg gerne bede dig om at sende en kort beskrivelse af dig selv og hvilken erfaring du har med rengøring samt hvornår du har mulighed for at gøre rent hos os. Derudover vil jeg gerne bede dig om dit bud på en rimelig timepris samt transporttillæg.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. afkalkning af toilet

Megan Vang hjælper med rengøringshjælp i Herfølge og omegn

Mit navn er Megan og jeg er 23 år. Jeg bor sammen med min kæreste i Herfølge, og studerer til socialrådgiver i Roskilde (færdig sommer 2021). Da vi har stærkt brug for lidt supplering til vores fælles indkomst (og vi ikke er vilde med tanken om SU-lån) opsøger jeg andre alternativer. Jeg søger opgaver inden for rengøring og servering. Jeg har egen bil, og søger opgaver inden for en radius af 50 km. Den tid jeg har været på arbejdsmarkedet har givet mig gode kvalifikationer inden for nærmest enhver opgaveløsning og dette er primært blot ved brug af en simpel regel. Strategi i opgaveløsningen. For at løse opgaven/opgaverne bedst muligt finder jeg planlægning før handling vigtigt. Jeg er pligtopfyldende og modtager altid kritik med et smil. For mig er det vigtigt, at man kan indgå en god og rar dialog, hvis man/arbejdsgiver ikke er 100% tilfredsstillet med min indsats. Erfaring inden for rengøring, herunder: - Støvssugning. - Gulvvask. - Afstøvning af vægge, og overflader. - Rens af badeværelse (toilet, brusekabine, badekar, spa m.m., herunder afkalkning) - Opvask. - Total rens af emhætte og ovn/komfur. - Jeg kan også pudse et vindue, hvis der er brug for dette. Servering: Jeg har erfaring inden for a la carte servering samt selskabsservering. Jeg kan håndtere 3 tallerkner ad gangen, samt gå med bakke. Jeg er hurtig og effektiv til afrydning af tallerkner, og er en god multitasker. Note: Jeg kan selv stille rengøringmidler og redskaber til rådighed (klude, støvsuger, gulvspand og moppe m.m.). Hvis der er personlige præferencer ift rengøringsmidler kan der ske nærmere aftale om dette.