Afkalkning af toilet

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring afkalkning af toilet

Rengøring af kombineret bolig og kontor på 130 kvm.

130 kvm. fordelt på to etager, 5 opholdsrum, trappe, køkken og lille badeværelse. Alle opholdsrum: Gulve støvsuges og vaskes. Paneler, karme og flader afstøves og aftørres. Gulvtæpper støvsuges. Indvendig trappe støvsuges og vaskes. Mindre badeværelse: Vask og afkalkning af håndvask, spejl, armatur, fliser og gulv, inkl. bruseniche. Vask og afkalkning af toilet ind– og udvendigt. Køkken: Vask af gulv. Aftørring af låger og skuffer udvendigt, vask og aftørring af køkkenbord og kogeplader samt dør til køleskab. Afkalkning af køkkenvask og armatur. Lejlighedsvis rensning af ovn, mikroovn samt vask af køleskab indvendigt.

Søger: Ugentlig rengøring KBH Ø

Min kæreste og jeg søger en fast rengøringshjælp til vores lejlighed på 75 km2 på Ydre Østerbro (tæt ved Ryparken st.). Lejligheden er på 3. sal. Opgaver indebærer støvsugning, gulvvask, afkalkning af toilet/bad/vask, rengøring af køkkenoverflader, rengøring af overflader i stue/spisestue og lignende efter behov. Yderligere opgaver efter behov (fx rengøring af køleskab osv.). Gulvvask forventes kun hver 2. uge. Vi søger en rengøringshjælp der er grundig og har erfaring. Kontakt mig her og skriv gerne om din erfaring og timeløn - samt om ovennævnt tidspunkter passer dig. Kærlig hilsen Tobias og Marie

En familie i Aars har brug for ekstra hænder

Har brug for rengøringshjælp i privat hjem snarest muligt. Køkken: køleskab, alm.ovn, mindre ovn, fronter af skabe og skuffer. Badeværelse 1: Toilet og håndvask Badeværelse 2: toilet, håndvask, afkalkning af bruse- og spabad, under spabad, fronter af skabe og skuffer Støvsugning og gulvvask (køkken, badeværelser, stue, entré og 5 værelser (4 soveværelser og 1 kontor). Aftørring af overflader. Regner med at det skulle ikke tage mere end 4 timer.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. afkalkning af toilet

Megan Vang hjælper med rengøringshjælp i Herfølge og omegn

Mit navn er Megan og jeg er 23 år. Jeg bor sammen med min kæreste i Herfølge, og studerer til socialrådgiver i Roskilde (færdig sommer 2021). Da vi har stærkt brug for lidt supplering til vores fælles indkomst (og vi ikke er vilde med tanken om SU-lån) opsøger jeg andre alternativer. Jeg søger opgaver inden for rengøring og servering. Jeg har egen bil, og søger opgaver inden for en radius af 50 km. Den tid jeg har været på arbejdsmarkedet har givet mig gode kvalifikationer inden for nærmest enhver opgaveløsning og dette er primært blot ved brug af en simpel regel. Strategi i opgaveløsningen. For at løse opgaven/opgaverne bedst muligt finder jeg planlægning før handling vigtigt. Jeg er pligtopfyldende og modtager altid kritik med et smil. For mig er det vigtigt, at man kan indgå en god og rar dialog, hvis man/arbejdsgiver ikke er 100% tilfredsstillet med min indsats. Erfaring inden for rengøring, herunder: - Støvssugning. - Gulvvask. - Afstøvning af vægge, og overflader. - Rens af badeværelse (toilet, brusekabine, badekar, spa m.m., herunder afkalkning) - Opvask. - Total rens af emhætte og ovn/komfur. - Jeg kan også pudse et vindue, hvis der er brug for dette. Servering: Jeg har erfaring inden for a la carte servering samt selskabsservering. Jeg kan håndtere 3 tallerkner ad gangen, samt gå med bakke. Jeg er hurtig og effektiv til afrydning af tallerkner, og er en god multitasker. Note: Jeg kan selv stille rengøringmidler og redskaber til rådighed (klude, støvsuger, gulvspand og moppe m.m.). Hvis der er personlige præferencer ift rengøringsmidler kan der ske nærmere aftale om dette.