Afkalkning af toilet

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring afkalkning af toilet

Rengøring af parcelhus

Rengøringshjælp søges til parcel hus i Horsens. Rengøring af parcelhus på 152kvm. Afstøvning/aftørring af lodrette og vandrette flader. (skabslåger, vægge, døre mv.). En stol / trappestige skal anvendes nogle steder i huset. Rengøring /afkalkning af toilet og bad. Afstøvning af div. lamper. En stol / trappestige skal anvendes nogle steder i huset. Aftørring af skabe og skuffer udvendigt, samt døre og karme efter behov. Rengøring af køkken. Fjernelse af spindelvæv. Støvkost eller støvesuger kan anvendes i højder. Køleskab indvendigt. Pudsning af glaslåger i vitrineskab og 2 franske døre. Støvsugning og vask af samtlige gulve. Vi har en golden retriver så du skal kunne lide hund. Kontakt mig ved interesse.

Rengøring af lejlighed i Sydhavn

Rengøring af lejlighed på 55-60 m2. Gulvvask 1 gang om måneden. Tørre overflader/støve af, rengøring af badeværelse inkl. toilet. Rengøring af brusekabine/afkalkning 1 gang om måneden.

Rengøring af hus i Helsingør 2 gange om måneden

Rengøring af hus på 150 km 2 gange om måneden. Første gang / måned: Alle overflader i alle værelser Støvsugning i alle værelser 2 badeværelser (overflader, støvsugning, toilet, spejl) Anden gang / måned: Alle overflader i alle værelser Lister i alle værelse Støvsugning i alle værelser Køkken (overflader, køkkenlåger) Bryggers (overflader, låger) 2 badeværelser (overflader, støvsugning, toilet, spejl, afkalkning af bruser)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. afkalkning af toilet

Megan Vang hjælper med rengøringshjælp i Herfølge og omegn

Mit navn er Megan og jeg er 23 år. Jeg bor sammen med min kæreste i Herfølge, og studerer til socialrådgiver i Roskilde (færdig sommer 2021). Da vi har stærkt brug for lidt supplering til vores fælles indkomst (og vi ikke er vilde med tanken om SU-lån) opsøger jeg andre alternativer. Jeg søger opgaver inden for rengøring og servering. Jeg har egen bil, og søger opgaver inden for en radius af 50 km. Den tid jeg har været på arbejdsmarkedet har givet mig gode kvalifikationer inden for nærmest enhver opgaveløsning og dette er primært blot ved brug af en simpel regel. Strategi i opgaveløsningen. For at løse opgaven/opgaverne bedst muligt finder jeg planlægning før handling vigtigt. Jeg er pligtopfyldende og modtager altid kritik med et smil. For mig er det vigtigt, at man kan indgå en god og rar dialog, hvis man/arbejdsgiver ikke er 100% tilfredsstillet med min indsats. Erfaring inden for rengøring, herunder: - Støvssugning. - Gulvvask. - Afstøvning af vægge, og overflader. - Rens af badeværelse (toilet, brusekabine, badekar, spa m.m., herunder afkalkning) - Opvask. - Total rens af emhætte og ovn/komfur. - Jeg kan også pudse et vindue, hvis der er brug for dette. Servering: Jeg har erfaring inden for a la carte servering samt selskabsservering. Jeg kan håndtere 3 tallerkner ad gangen, samt gå med bakke. Jeg er hurtig og effektiv til afrydning af tallerkner, og er en god multitasker. Note: Jeg kan selv stille rengøringmidler og redskaber til rådighed (klude, støvsuger, gulvspand og moppe m.m.). Hvis der er personlige præferencer ift rengøringsmidler kan der ske nærmere aftale om dette.