Beskæring af kirsebærtræ

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring beskæring af kirsebærtræ

Beskæring, rydning samt bortkørsel

Jeg skal have beskåret to kirsebærlauerbær, ryddet ca 20kvm mindre beplantning/bunddække (kan gøres med buskrydder eller til dels plæneklipper) og fjernet to jasminbuske. Derefter skal alt haveaffald køres bort. (1 tur). OBS: Du skal selv have trailer og værktøj.

beskæring af 5 frugttræer. Kraftig beskæring af buskads

beskæring af 2 æbletræer, 2 blommetræer, 1 kirsebærtræ. Kraftig udtynding og beskæring af buskads ved indkørsel. Evt. ændring af indkørsel: afgrænsning med ca. 9 chaussésten, fjernelse af ukrudt blandet med ral og derefter tilsåning med græs mellem kørefliserne. Billeder kan tilsendes via mail. Tilbud ønskes

Beskæring af træer og buske

Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud på beskæring af 2 træer (1 æbletræ og 1 birketræ) og 4 buske (laurbærkirsebær, trompetbusk, dronningebusk og ?) samt bortkørsel. Haven ligger i “De runde Haver” (Haveforeningen for Nærum og Omegn) på Nærumgårdsvej 73, Nærum.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. beskæring af kirsebærtræ

Anmeldelse:

Klaus Krane hjælper med beskæring i København S og omegn

Jeg har arbejdet med villahaver i 35 år, både privat og professionelt. Jeg kan lave det meste, og hvis opgaven er for omfattende, har jeg gode folk i baghånden til at komme med råd og vejledning, samt hjælp.

Christian Johansen hjælper med beskæring i Gjerlev J og omegn

Arbejder til dagligt jeg som tømrer, men har også en del erfaring inden for havearbejde. Jeg er hårdt arbejdende og yder altså mit bedste for, at gøre kunden tilfreds.