Beskæring af solbær

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring beskæring af solbær

Erfaren havemand/kvinde søges til beskæring af buske og lidt andet

Haveaffald skal bortskaffes. Jeg flytter fra den ene lille have til den anden. Tror de er omkring 60-70 kvm. De ligger 150m fra hinanden. I den “gamle” have skal der fjernes mos mellem fliser på et lille flisestykke og der er nogle småting der skal klippes/ryddes. Den store opgave er de mange buske i den nye have. De fleste er små buske, men der er især en stor, som jeg tror er omkring 3 m høj. Der er også en stor laverbær. Desuden er der et par stauder, der skal reduceres og klippes ned. Jeg vil også gerne have etableret et nyt lille bed (ca 70x150 cm.) hvor der lige nu er græs, og der skal også plantes en lille solbær og en ribs, hvor der lige nu er bed med margeritter. Jeg har en god malerstige, men ellers ikke værktøj til det. Jeg har taget mange billeder af det hele. Ved ikke hvormange man kan lægge ud her. Tænker det må tage en 4-5 timer (?) Det må gerne være weekend, men jeg kan også de fleste hverdage 🙂 Hilsen Gitte

Beskæring af buske

Beskæring af buske, hæk og mindre træer samt bortskafning af haveaffald. Højdereduktion i meget lille sommerhushave. Vurderet 8-15 timers opgave.

Beskæring af træ

Hej, Vi skal have hjælp til at beskære et æbletræ. Er ca. 6 meter høj.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. beskæring af solbær

Anmeldelse:

Phillip Holmbech hjælper med beskæring i Odense C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Michael Sørensen hjælper med beskæring i Assens og omegn

Jeg er 35 år og bor sammen med min kone og vores 2 sønner i vores hus på landet. Jeg er uddannet landmand, men har i de sidste 7 år arbejdet som gartner.