Beskæring af solbær

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring beskæring af solbær

Erfaren havemand/kvinde søges til beskæring af buske og lidt andet

Haveaffald skal bortskaffes. Jeg flytter fra den ene lille have til den anden. Tror de er omkring 60-70 kvm. De ligger 150m fra hinanden. I den “gamle” have skal der fjernes mos mellem fliser på et lille flisestykke og der er nogle småting der skal klippes/ryddes. Den store opgave er de mange buske i den nye have. De fleste er små buske, men der er især en stor, som jeg tror er omkring 3 m høj. Der er også en stor laverbær. Desuden er der et par stauder, der skal reduceres og klippes ned. Jeg vil også gerne have etableret et nyt lille bed (ca 70x150 cm.) hvor der lige nu er græs, og der skal også plantes en lille solbær og en ribs, hvor der lige nu er bed med margeritter. Jeg har en god malerstige, men ellers ikke værktøj til det. Jeg har taget mange billeder af det hele. Ved ikke hvormange man kan lægge ud her. Tænker det må tage en 4-5 timer (?) Det må gerne være weekend, men jeg kan også de fleste hverdage 🙂 Hilsen Gitte

Beskæring af brombær samt bortskafning

Vi søger en, der kan beskære vores brombær. Du skal også helst kunne køre grenene bort.

Ønske om at "komme i bund" med beskæring samt fjerne noget beplantning

Vi har en skøn have (grund på ca. 700m2), som pga. udlejning et par år før vi købte, har fået lov at vokse sig lidt for vild til vores smag. Vi ønsker at få klippet alt så meget ned som muligt, samt helt at få fjernet noget af beplantningen, så det bliver nemmere for os at holde haven fremadrettet.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. beskæring af solbær

Anmeldelse:

Morten Pedersen hjælper med beskæring i Frederiksværk og omegn

Hej jeg heder Morten. Jeg er 48 år gammel. Jeg udføre følgende : Have Arbejde Samling/montering Hjælp ved flytning Plus mange andre opgaver. Time pris 150 Kr. Fast pris kan gives før opgaven startes.

Anmeldelse:

Luis Mikkelsen hjælper med beskæring i Skanderborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...