Bortkørsel af jord

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring bortkørsel af jord

fældning og bortkørsel af mindre træer i St. Carlsminde

i vores nordskel mod naboen står nogle få mindre træer som er gået ud samt et par mindre bjergfyr som hælder for meget mod syd som ønskes fjernet og kørt på genbrugspladsen i Ullerup. Det er vigtigt at det er en lokal dansk mand. Jeg deltager selv med arbejdet. Opgaven forventes klaret på 3-4 timer. Ved bortkørslen ønskes en stor trailer.

Fræsning af 50-60 kvm have + bortkørsel af haveaffald

Jeg skal have gravet græsplæne og nogle buskrødder op og anlagt vildeng. Derfor har jeg brug for at få fræset jorden og meget gerne også kørt lidt sand i, så den bliver endnu mere sandet end den allerede er. Jeg har også brug for at få bortkørt en masse grene mv.

bortkørsel, terrasse rens + maling og fjernelse af ukrudt...

Vi har en for + baghave, der har brug for en hjælpende hånd: 1)Vi har noget haveaffald, lidt sten & brædder, der skal køres på losseplads (max 1 læs) 2) Vi har 2 terasser (ca 40 m2) der skal renses og males med sort terrasse maling/ træ beskyttelse. Foto af den ene terrasse. Den anden er større - men det er til gengæld kun halvdelen af den der skal renses (hvis det overhovedet behøves?), da den anden halvdel af den er ny. 3) Vi skal have støbt en stolpe (og opsat en tværligger), som kan benyttes til hængekøje / gynge: Skal sættes sammen med vores store træ i baghaven.... 4) Vi skal have fjernet en masse ukrudt, så vores "bund-bed" i kanten af haven kan overleve...

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. bortkørsel af jord