Fast ordning til græsslåning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring fast ordning til græsslåning

græsslåning

fast ugl. græsslåning, ca. 150-200 kvadratmeter, fordelt på 3 små plæner, ønsker hjælp grundet dårlig ryg og ægtefælles dårlige hjerte.

Hjælp til have

Jeg skal have hjælp til min have. Har ikke selv det store overskud til at klare have opgaver, græsslåning, hæk klipning og fjernelse af ukrudt. I første omgang skal det helt i bund, og så skal det laves fast aftale om 1 gang i måneden. Håber at få nogle tilbud...

Havemand til plæneklipning + hækklipning mm. søges

Vi er en lille andelsboligforening på Frederiksberg, der søger en fast havemand med CVR-nr. der kan stå for vedligeholdelsen af vores fælles have. Haven er ca. 100 m2, her skal plænen slås og den omkringliggende hæk skal klippes til ved behov. *Plæneklipperen skal kunne komme ind af vores havelåge som er ca en meter bred.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. fast ordning til græsslåning

Senad S hjælper med græsslåning i Slagelse og omegn

Frisk handymand med hænder rigtig skruet på. Har alt værktøj/tilbehør.

Henrik hjælper med græsslåning i Farum og omegn

driver I. B. Ejendomsservice Et iværksætter firma tager sig af alt fra mindre tømreopgaver til brolægning klipning af græs hæk og bortskaffelse af storskrald

Don Hansen hjælper med græsslåning i Vanløse og omegn

Jeg er ejer af HandyHenning.dk og Jeg har været håndværker siden 2006, arbejdet som maler, stilladsarbejder, tømrer, nedriver, havemand mm. Indtil nu. Jeg har derfor en stor og bred håndværksmæssig erfaring.