Fræsning af have

Haven er en vigtig del af hjemmets udtryk, og derfor er det populært at gøre noget ekstra ud af haven, så den er hyggelig at opholde sig i. Der findes mange forskellige måder at designe sin have på, hvilket altså gør det muligt at sætte sit helt eget personlige præg på havens udtryk. For mange er det vigtigt, at haven er flot og indbydende, men samtidig et sted man kan opholde sig om sommeren. Det er derfor en god kombination at prioritere både det praktiske og det æstetiske, når det kommer til at indrette sin have. Det kan godt være et omfattende arbejde at gå i gang med at sætte haven i stand, og det kan derfor godt betale sig at søge hjælp hos Handyhand.  

Benyt Handyhand til fræsning af haven

De fleste drømmer om en smuk have med flotte blomsterbede og en idyllisk grøn græsplæne uden ukrudt. Når man skal istandsætte sin have, er det derfor en god idé at gøre det ordentligt fra starten af, så man undgår at få problemer med ukrudt. Dette betyder, at man skal fræse haven, inden man anlægger ny græsplæne og blomsterbede. Fræsning af have betyder, at man tager jorden, og gør den klar til at blive istandsat. Jorden skal gennemskæres, og dermed løsnes ned til en dybde af minimum 20 centimeter, afhængigt af om jorden har traktose eller ej. Fræsning af have gør dermed, at jorden bliver løsere og mere luftig - samt fræsning af haven sørger for, at regnvandet kan drænes væk. Med en fræsning af haven er det altså muligt at få en flot og grøn græsplæne uden ukrudt, samt smukke blomsterbede. Det er det helt oplagte sted at starte, når man skal istandsætte sin have. Det er dog bare de færreste, der lige har forstand på, hvordan man selv fræser haven derhjemme - det er derfor en genial løsning at søge hjælp hos Handyhand, når det kommer til fræsning af have. Her er det nemlig muligt at få nogle dygtige og engagerede medarbejdere til at ordne det for sig. 

Hvad koster det at få fræset sin have?

Hos Handyhand er kvalitet og tilfredse kunder i højsædet, hvilket altså gør det til en oplagt mulighed, når haven skal fræses. Her er der engagerede medarbejdere, der ønsker at hjælpe dig med de praktiske anliggender i hjemmet. Derudover er fræsning af haven gennem Handyhand en billig løsning. Handyhand er en virksomhed, der går højt op i, at deres løsninger til kunderne er både sikre og billige. At finde hjælp ved at bruge Handyhand, koster det typisk en tredjedel af almindelige priser, hvis du skulle ud at finde en havefirma eller lignende. 

Bedste tidspunkt at udføre fræsning af have

Når man først har fået fræset sin have, skal man jo designe haven, som man ønsker det, og det indbefatter altså alt fra græsplæne og blomsterbede til terrasse og havemøbler. Hvis man ønsker at anlægge en ny græsplæne, er det en god idé at fræse haven om efteråret, da det er det mest optimale tidspunkt at så græs på, fordi jorden stadig er lun efter sommeren, men det regner også, så jorden tørrer ikke helt ud. Når fræsning af haven er ordnet, og man har anlagt en ny flot græsplæne, så kan man derefter begynde at tænke på, hvad det ellers skal laves i haven.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring fræsning af have

Plæneomlægning og trampolin udgravning / lawn redoing and trampolin dug out

Gammel hullet plæne med ukrudt har brug for omlægning. Samtidigt er der en trampolin der gerne skulle graves ned. Tænker man evt kunne fræse den gamle plæne med en stennedlægningsfræser og lægge jord fra udgravning ud inden såning eller rullegræs. Ca 300kvm Old lawn with weeds needs redoing. At the same time, there is a trampoline that should be dug down. Thinking to cut and turn the old lawn and lay soil from excavation out before sowing or laying rolling grass. About 300sqm

Nedgravning af trampolin og anlæggelse af græs.

Areal på ca 60 m2. Mest jord, stauder, rødder. Skal fræses og græs etableres. Der skal graves ud til trampolin i jorden. Opgaven ønskes udført forår 21.

anlægning af ny græsplæne

Vi har brug for at få lagt vores eksisterende græsplæne om, og i den forbindelse få jordforbedret. Vi har fået lagt ny kloak ned, og kloakarbejderne efterlod et syndigt rod i haven. Vi er selv gået i gang med at lægge ny jord ud, som skal fræses ned sammen med noget jordforbedring, men må indse, at det kan vi ikke nå, med alle de andre jern vi har i ilden. Haven består af mange store bede med plæne rundt om, i alt ca 600 kvm, hvoraf mindst to tredjedele er bede. Vi vil gerne have en golfplænelignende plæne. Vi har redskaber og plænefrø og skal nok selv stå for at anskaffe jordforbedring mv.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. fræsning af have