Fræsning af have

Haven er en vigtig del af hjemmets udtryk, og derfor er det populært at gøre noget ekstra ud af haven, så den er hyggelig at opholde sig i. Der findes mange forskellige måder at designe sin have på, hvilket altså gør det muligt at sætte sit helt eget personlige præg på havens udtryk. For mange er det vigtigt, at haven er flot og indbydende, men samtidig et sted man kan opholde sig om sommeren. Det er derfor en god kombination at prioritere både det praktiske og det æstetiske, når det kommer til at indrette sin have. Det kan godt være et omfattende arbejde at gå i gang med at sætte haven i stand, og det kan derfor godt betale sig at søge hjælp hos Handyhand.  

Benyt Handyhand til fræsning af haven

De fleste drømmer om en smuk have med flotte blomsterbede og en idyllisk grøn græsplæne uden ukrudt. Når man skal istandsætte sin have, er det derfor en god idé at gøre det ordentligt fra starten af, så man undgår at få problemer med ukrudt. Dette betyder, at man skal fræse haven, inden man anlægger ny græsplæne og blomsterbede. Fræsning af have betyder, at man tager jorden, og gør den klar til at blive istandsat. Jorden skal gennemskæres, og dermed løsnes ned til en dybde af minimum 20 centimeter, afhængigt af om jorden har traktose eller ej. Fræsning af have gør dermed, at jorden bliver løsere og mere luftig - samt fræsning af haven sørger for, at regnvandet kan drænes væk. Med en fræsning af haven er det altså muligt at få en flot og grøn græsplæne uden ukrudt, samt smukke blomsterbede. Det er det helt oplagte sted at starte, når man skal istandsætte sin have. Det er dog bare de færreste, der lige har forstand på, hvordan man selv fræser haven derhjemme - det er derfor en genial løsning at søge hjælp hos Handyhand, når det kommer til fræsning af have. Her er det nemlig muligt at få nogle dygtige og engagerede medarbejdere til at ordne det for sig. 

Hvad koster det at få fræset sin have?

Hos Handyhand er kvalitet og tilfredse kunder i højsædet, hvilket altså gør det til en oplagt mulighed, når haven skal fræses. Her er der engagerede medarbejdere, der ønsker at hjælpe dig med de praktiske anliggender i hjemmet. Derudover er fræsning af haven gennem Handyhand en billig løsning. Handyhand er en virksomhed, der går højt op i, at deres løsninger til kunderne er både sikre og billige. At finde hjælp ved at bruge Handyhand, koster det typisk en tredjedel af almindelige priser, hvis du skulle ud at finde en havefirma eller lignende. 

Bedste tidspunkt at udføre fræsning af have

Når man først har fået fræset sin have, skal man jo designe haven, som man ønsker det, og det indbefatter altså alt fra græsplæne og blomsterbede til terrasse og havemøbler. Hvis man ønsker at anlægge en ny græsplæne, er det en god idé at fræse haven om efteråret, da det er det mest optimale tidspunkt at så græs på, fordi jorden stadig er lun efter sommeren, men det regner også, så jorden tørrer ikke helt ud. Når fræsning af haven er ordnet, og man har anlagt en ny flot græsplæne, så kan man derefter begynde at tænke på, hvad det ellers skal laves i haven.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring fræsning af have

Fræsning af have

Vi skal have fræset vores have så den er klar til at der kan blive sået nyt græs. Der skal altså fræses og alt det gamle græs skal væk. Haven er ca. 250-300 kvm. Vi har fået gravet lidt i haven, så halvdelen er jord. Halvdelen er græs. Men alt skal fræses. Se gerne billederne. (Vi har ikke selv en fræser, så det skal man selv have med)

Fræsning af bede i villahave

Vi har en gammel have med en del ukrudt og rødder under gamle træer, hvor græsplænen ikke når ind, som vi gerne vil have fræset for at kunne så blomsterfrø eller lignende. Der er tale om en del meter, men det er svært lige at sætte antal på, da det er flere steder i haven. Fotos kan evt fremsendes eller du/I er velkomne til at komme forbi og se på opgaven.

Skal have fræset min have ca 400kvm.

Jeg tænker der skal en traktorfræser på eller en gummiged til at strippe jorden. Der er et stort hul alt topgræs jord og ukrudt kan skubbes i. Tager måske et par timer med stor traktorskovl.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. fræsning af have

Andrei petrescu hjælper med anlægsgardneri i Brabrand og omegn

jeg er gartner med en lille team som yder store have projektor som fræsning og udgravning samt anlæg af nye bede og velligeholdes af haven henover året hvis dette ønskes

Anmeldelse:

Casper fynbo hjælper med anlægsgardneri i Brøndby og omegn

Ingen profilbeskrivelse...