Gravning af hul til trampolin

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring gravning af hul til trampolin

Græsplæne samt nedgravning af trampolin

Areal på ca 60 m2. Mest jord, stauder, rødder. Skal fræses og græs etableres. Der skal graves ud til trampolin i jorden.

Fundament til trampolin

Vi har fået gravet et hul til trampolin, men pga. efterfølgende jordopfyldning er der behov for at bygge et fundament til trampolinen. Jeg har forsøgt mig med fundablokke, men er gået lidt død i projektet og ville derfor se, om det var til at betale sig fra. Jeg tænker umiddelbart, at opgaven er som følger: 1. Der skal graves lidt ud eller fyldes lidt på, rundt om hullet, så ringen af fundablokke står nogenlunde lige. Lige nu er der en niveauforskel på ca 10-20 cm. 2. Der skal opmures en ring af fundablokke. Ca 4,5 m i diameter. Højden er 2 blokke. Så det er noget med, at grave lidt ud og så må muret fundablokkene sammen. Jeg kan sagtens købe de resterende fundablokke og stable i nærheden af hullet, så du slipper for dette.

Have planes, trampolin nedgravning og græs såes.

Der er et stykke af haven, som skal planeres og såes græs. Der er nok brug for en mini graver :-) Også hul til trampolin

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. gravning af hul til trampolin

Niels Kall hjælper med anlægsgardneri i Birkerød og omegn

Havearbejde og alm handymand arbejde i hus og have. Feks hækkeklipning, græsslåning, beskæring, oprydning i have, lugning, gasbrænding. Har udstyr hvis nødvendigt.

Anmeldelse:

Murat N. hjælper med anlægsgardneri i Frederiksberg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...