Havehjælp

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring havehjælp

Hej,Hvis i går med planer om at få gjordt noget ved haven om det belægning, bes

Havearbejde tilbydes Har du brug for hjælp til at ordne haven? Vi tilbyder hjælp med, belægning, hækkeklipning, træplantning, fjernelse af ukrudt, fældning af grene og træ samt oprydning og fliserens i have.  Vi udfører hæk klipning i helle landet sjælland. Arbejdet udføres grundigt og med en stor ærlighed over for kunderne. vi kan også hjælpe med andet arbejde skrive, og vi finder en løsning Vi har en stor bil. Vi tager alt.

Opsætning af hegn, fliserensning, ny plæne etc

Min mor skal have ordnet sin have. Hun mangler een der kan sætte hegn op, lægge ny græsplæne, rense fliser, lægge fliser og graves en træstamme op. Det er en meget lille have ca 20-30kvm. Skal formentlig ses før et endeligt tilbud kan gives, men giv gerne et ca tilbud :) hun bor i Taastrup Vh Maya

Søger tilbud på Belægning af fliser i have

Der skal Fjernes jord, og nuværende sten, før opstart. Da jeg har forsøgt op til flere gange at ordne haven selv. Haven har en areal på 9 m 2, of der skal lægges flise sten i hele arealet.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. havehjælp

Morten Nørgaard hjælper med anlægsgardneri i Gedved og omegn

Jeg er 32 og har de sidste 3 år haft eget firma som tilbyder rengøring, havehjælp og flytning.

Ann Matthiassen hjælper med anlægsgardneri i Skibby og omegn

Søger du en omhyggelig og omgængelig rengøringshjælp eller havehjælp, vil jeg gerne tilbyde min assistance. Jeg har mange års erfaring med hjælp i private hjem.