Hjælp til at lave træterrasse

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til at lave træterrasse

Træterrasse 10 kvadratmeter

Etablering af træterrasse i oliebehandlet lærk. 10 kvadratmeter direkte på allerede eksisterende flisebund. Hævet cirka 8-9 cm og med kantbort. Skruehuller proppes. Skal etableres under overdækket terrasse med husfacade på to sider og en muret stolpe i hjørnet.

Ny træterrasse

Vi skal have bygget en træterrasse. Terrassen skal være ligeså bred som vores hus og i højde med udestuen, så man kan gå direkte ud på den (måske med et enkelt trin ned). I alt skal den være ca. 30-40 kvm. Derudover forestiller vi os, at der er ét eller to trappetrin for enden af terrassen ud mod haven, men at den er "lukket" under på de to øvrige sider, så man ikke kan se ind under terrassen. Vi påtænker selv at indkøbe div. materialer (trykimprægneret træ osv.) i samråd med dig/jer. Vi ønsker at modtage tilbud inkl. moms.

Reperation af træterrasse, skift af strøer

en del strøer er rådnet og skal skiftes, de fleste er korte, ca 1 meter da de ligger under en gangbro men der er også nogle lange som trænger. Desuden skal der skiftes ca 20 brædder

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til at lave træterrasse

Lasse Ellegaard Johnsen hjælper med brolægning i Åbyhøj og omegn

Jeg er indehaver af Aarhus Maskinudlejning, og har igen gennem mange år oparbejdet kvalifikationer i at køre diverse entreprenørmaskiner, så som gravemaskinen og minilæsser mm.

Anmeldelse:

Jimmi Pedersen hjælper med brolægning i Odder og omegn

Montage og samling af møbler i 6 år. Flytning for private og erhverv i 2 år. Opgaver: Flytning, Montage, It kabling, Låsesystemer i skabe mm, ophæng af alt fra whiteboards til små knager.