Hjælp til at samle IKEA møbler

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til at samle ikea møbler

Ikea garderobeskabe - muligvis PAX

Garderobeskabe - Walk in uden frontlåger- hel væg ca 4,5 meter - gulv til loft / hellebo park Helsingør, gulv er ikke helt plant på midten, så evt behov for lidt kiler. Typen af skabe er ikke valgt - måske PAX fra IKEA, måske væghængt system fra IKEA - ?? Valget tages, når jeg kender overslag over omkostningerne ved monteringen . Så intet er købt / reserveret - men forventet start på opsætning ultimo jan 2021. Giv et bud på timer / samlet udgift / erfaring og mulig udførelse af opgave. Materialer forventes leveret af skabsfirma, men der må forventes tid til indbæring. Evt. anbefaling af garderobesystem modtages gerne.

Ikea PAX skabe

Jeg skal have samlet et IKEA PAX skab (229 cm højt og 50 cm bredt) og sat det sammen med et eksisterende IKEA PAX skab. Det eksisterende skab skal have skiftet sine to låger til et andet sæt IKEA PAX låger. Begge skabe (i alt 150 cm bredt) skal indbygges af en ramme rundt om skabene, så det bliver til et indbygget skab. Søger en person, der har erfaring med denne type opgave. Derudover skal jeg også have lavet et el-måler skab af et IKEA skab, der skal saves til og opsættes rundt om el-måleren.

Samling af IKEA Rakke skab 5 moduler på Vesterbro

Vi skal have samlet 5 moduler til et IKEA Rakke skab...

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til at samle ikea møbler

Cathrine Weirup hjælper med handyman arbejde i København SV og omegn

Jeg er meget detaljeorienteret og grundig. Jeg gør altid mit bedste i alle jobs og sætte en stor dyd i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg ser mig selv som et ordensmenneske med styr på tingene. Jeg kommer heller aldrig forsent.