Hjælp til børnepasning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til børnepasning

Søger hjælp til børnepasning

Vi er en familie bestående af mor, far og 2 drenge på 5 og 2 år. Vi søger lejlighedsvis pasning af vores børn. Vi bor i Skibet ved Vejle ☺️ Håber at høre fra dig.

Barnepige søges

Barnepige søges til pasning af 3 børn et par gange om måneden. Vi har en dreng på 6 år, en pige på knap 2 år og en pige mere på knap 7 mdr. Vi har desværre ingen familie i nærheden og mangler et par gange om måneden et pusterum så mor og far kan få lidt tid for sig selv. Fx en tur ud og spise middag eller biograftur. Obs!! Skal være en person med erfaring med børnepasning. Og gerne i alderen 25-55 år

Børnepasning on/off - cirka 30 timer om måneden

Hej! :) Vi søger en kærlig og pålidelig barnepige til vores søn på 2 1/2 år. Vores familier bor i hhv. Jylland og Sjælland, så vi har brug for "aflastning" nogle timer om ugen, hjælp til hente/bringe og gerne fast pasning én aften hver anden weekend - og meget gerne pasning ved evt. sygdom.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til børnepasning

Irene Namutosi hjælper med børnepasning i Viby J og omegn

Jeg er grundig, effektiv og stabil i forhold til alle opgaver. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig lige så godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Line Klok hjælper med børnepasning i København S og omegn

Jeg hedder Line og er 22 år og jeg er i gang med min uddannelse til sygeplejerske. Jeg tilbyder børnepasning / hentning / bringning og evt. hjælp til lektier.

Chal1985 hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Hey, Jeg er en frisk fyr på 28 år og har erfaring indenfor flere felter. Skriv så kan vi altid se på det;-)