Hjælp til børnepasning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til børnepasning

Børnepasning

Vi er en familie på 5. Mor Maja 30 SOSU-hjælper Far Dennis 34 taxa chauffør Nicklas 8 år Mathias 5 år Lucas 2 år. Vi søger hjælp til pasning af vores drenge. Det er ikke noget fast, man mangler hvis vi fx skal til fest eller fodbold Primær weekender og der så kommer noget samme dag. Det kan også være ved sygdom. Eller hvis der opstår noget akut. Vi bor 5 min fra både skolen de store går på og 5 min fra Lucas dagpleje.

Oprydning, rengøring og børnepasning

Vi er en familie i Gistrup med 4 børn.!Vi søger en, som vil tilknyttes vores hjem min 2 år. Som ugentligt kan komme forbi. I starten er det mest oprydning og rengøring, men når du har lært børnene at kende, og de er blevet lidt større, er det drømmen, at vi forældre kan tage ud at spise en gang imellem, hvor du så passer eller putter børnene. Vi ser gerne du er over 20 år. Men om du er ung Studerende eller gammel reservebedste, er fuldstændigt ligegyldigt. Her i huset er vi kærlige og omsorgsfulde overfor børnene, som mødes med forståelse og respekt. Ift samarbejdet med dig, sætter vi pris på loyalitet og ærlighed, alt er så meget lettere, når vi siger tingene som de er. Du må meget gerne have god energi og initiativrig. Send en besked om hvad du kan tilbyde, hvor meget du skal have for det, og hvornår du kan starte.

Tilbyder børne pasning og andet hjælp

Heii mit navn er cecilie jeg er 18 år gammel og går til hverdag på Fgu da jeg ikke blev opdaget på videregående uddannelse. Jeg er en ung og selvstændig pige og jeg setterkvalitet meget højt i mit arbejde. Jeg har kørekort til bil dsv ingen bil til rådighed. Jeg tilbyder min hjælp til børnepasning letter rengøring og letter have arbejde. Jeg kan også hjælpe med servering til både store og små begivendeheder. Har tideligere affaring inde for børnepasning servering og rengøring. Vis su vil vide mere er du velkommen til at skrive her over eller på mit nummer 22342329 Venligst hilsen cecilie

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til børnepasning

Chal1985 hjælper med børnepasning i Hellerup og omegn

Hey, Jeg er en frisk fyr på 28 år og har erfaring indenfor flere felter. Skriv så kan vi altid se på det;-)