Hjælp til flytning af møbler

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til flytning af møbler

Flytning fra hus til lejlighed på 3. sal

I perioden 16.6 - 21.6 har vi brug for flyttehjælp til at flytte møbler fra vores lille rækkehus. Vi bor let møbleret, men har brug for to der kan bære og evt. transportere følgende fra rækkehus i Holstebro til lejlighed 3 etage i Herning: - vaskemaskine - opvaskemaskine - to boxmadrasser - en kommode -fem reoler - et tv Vi har begrænset budget, derfor har jeg kun nævnt de tungeste ting her. Vi kan skaffe sækkevogn og trailer. Kan du hjælpe med at tilslutte maskinerne, er det en bonus.

Hjælp til flytning 29. Juni og 1. Juli

Hej ... Min kæreste og jeg flytter fra Østerbro til Søborg, og jeg søger en stærk mand, som primært kan hjælpe min kæreste med flytning af de tungere møbler (sofa, køleskab, opvaskemaskine, seng etc.), når de skal bæres ned fra 1. sal d. 29. Juni, og op på en ny 1. sal d. 1. Juli. Når de tunge ting er læsset, vil vi også gerne have en hånd med de resterende flyttekasser. Der er møbler som svarer til ca. 70m2 og vi har lejet en bil der kan rumme 20kbm, så det er en overskuelig flytning. Håber at finde et godt tilbud herinde :) Hilsener, Lise

Søger en flyttemand samt handymand

Søger en flyttemand i ca 2 timer. Det er nogle tunge møbler der skal flyttes fra en flyttebil og ind i vores nye hus. Ca 2 - 3 timer. Vedkommende kan få flere timer eftersom vi også mangler en handymand til at sætte lamper op, mangler f.eks stikkontakt på en opvaskemaskine osv.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til flytning af møbler

Per Hansen hjælper med flyttehjælp i Vejle og omegn

Frisk fyr på 46 tilbyder hjælp til flytning af ting / møbler + div....