Hjælp til græsslåning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til græsslåning

Stor sommerhushave

Vi har en stor have med en stor græsplæne og mange træer og buske. Vi har brug for hjælp til græsslåning og til lettere lugearbejde og til gode forslag mht. forbedringer generelt...

Havearbejde 3 timer om ugen

Jeg har brug for hjælp i min have ca. 3 timer om ugen fast i de næste par måneder. Arbejdet vil bestå i græsslåning, eftersåning af bare pletter i græsplænen, fjerne ukrudt i fliser, feje indkørsel, fjerne skud af japansk pileurt, vanding, samle nedfaldne blade mm.. Vi vil aftale fra gang til gang, hvad der er behov for. Afregning pr. time

Græsslåning i privat have ca. 400 kvm

Jeg leder efter én, som kan hjælpe med at holde mine forældres have (pensionister) i Kværkeby. Der er ca. 400 kvm græsplæne som skal slås løbende efter behov i sæsonen. Samt evt. lidt forefaldende havearbejde.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til græsslåning

Morten Kristensen hjælper med græsslåning i Helsingør og omegn

Hos MK Multiservice tilbyder vi professionel pasning af alle typer ejendomme Primært i Nordsjælland. Vores ejendomsservice kan lette jeres hverdag, vi har en bred erfaring fra hus til have, til en fornuftig pris.

LouiseK hjælper med græsslåning i Nørre Alslev og omegn

Jeg er en pige som tilbyder hjælp til diverse opgaver ude og inde. bl.a rengøring , opsyn med dit hus, oprydning, græsslåning, fjerne ukrudt, børnepasning, servering.... Kontakt mig og lad os aftale nærmere.