Hjælp til græsslåning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til græsslåning

Græsslåning (2 gange pr. måned)

Vi er en familie, der har en græsplæne på ca. 250 kvm. Ønsker hjælp til at få den slået et par gange om måneden. Maskine skal medbringes, da vi ikke har en :)

En enkelt omgang græsslåning

Har en græsplæne der har stået uberørt hele året. Den skal derfor nok slåes med opsamler. Har ikke kompost men græsset kan godt efterlades/spredes i busken/beplantning ud mod vejen. Grunden er 1200 kvm men vil skyde på at plænen er der halve. Plænen er forholdsvis simpel at gå til. Har ikke selv tid til at slå den pt og ønsker hjælp til det asap. Fast pris ønskes.

Hjælp til græsslåning og let havearbejde

Hjælp til græsslåning 1 gang ugentligt. Let havearbejde i form af plantning af planter og lugning efter behov. Græsplænen er ikke stor. Ca 50 kvm forhave og ca 25 kvm baghave.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til græsslåning

Ida hjælper med græsslåning i Ribe og omegn

Jeg er en ung frisk pige på 14 år snart 15 år. Jeg kan tilbyde lidt af hvert, og tager altid imod opgaver med et smil :-)

Anmeldelse:

Ale Handro hjælper med græsslåning i København Ø og omegn

Hej jeg tilbyder hjælp til følgende samling af møbler. Opsætning af lamper. Fjernelse af ukrudt mellem fliser/græsslåning. Rengøring af private hjem. Letter male opgaver som fx- spartel af små huller/maling af loft/væg/træmaling.