Hjælp til græsslåning i sommerhus

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til græsslåning i sommerhus

Græsslåning sommerhus

Sommerhus med ca 1000 m2 plæne skal klippes efter behov i sæsonen. Adressen er Hjerpstedvej 26, Højer

Græsslåning

Vi har et sommerhus beliggende på adressen Hagevej 113, 6990 Ulfborg, hvor der ikke har været slået græs et stykke tid. Vi skal derover i den kommende weekend (fra 13. til 15. november), og vi vil meget gerne have slået græsset inden da. Herefter vil vi gerne have slået græsset med passende mellemrum.

Græsslåning

Vi har et sommerhus i Ellinge Lyng, som vi bruger regelmæssigt. Dog kunne vi godt tænke os at finde en lokal handyman, der kan stå for græsslåningen, og som måske har lignende opgaver i samme område. Når det er sæson (sommerhalvår) forestiller vi os at der slås græs 1-2 gange hver anden uge. Der vil være uger, hvor vi selv benytter sommerhuset, hvor vi ikke vil have brug for denne serviceydelse. Men alt dette kan aftales nærmere. Grunden har en størrelse på 1.000 m2. Dog er der en del beplantning og en træterrasse, så effektivt er arealet naturligvis mindre. Vi bruger selv ca. 30 minutter på at slå græsset med en almindelig græsslåmaskine.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til græsslåning i sommerhus

Stefan Wolffbrandt hjælper med græsslåning i Næstved og omegn

Jeg er resultatorienteret, energisk og fysisk udholdende. Er altid positiv og altid klar på en udfordring uanset hvor stor (eller lille) den er. Har en baggrund med IT hvis det mere tekniske skulle komme på banen.

Ibrahim Caliskan hjælper med græsslåning i Helsingør og omegn

Min kbalikationer er at jeg har arbejdet flere og med håndværker faget og kam nærmest det hele så står du og mangler en professionel og stabil trofærdig handyman så kontakt mig endelig for at lave en aftale