Hjælp til græsslåning i sommerhus

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til græsslåning i sommerhus

Græsslåning

Vi har et sommerhus i Ellinge Lyng, som vi bruger regelmæssigt. Dog kunne vi godt tænke os at finde en lokal handyman, der kan stå for græsslåningen, og som måske har lignende opgaver i samme område. Når det er sæson (sommerhalvår) forestiller vi os at der slås græs 1-2 gange hver anden uge. Der vil være uger, hvor vi selv benytter sommerhuset, hvor vi ikke vil have brug for denne serviceydelse. Men alt dette kan aftales nærmere. Grunden har en størrelse på 1.000 m2. Dog er der en del beplantning og en træterrasse, så effektivt er arealet naturligvis mindre. Vi bruger selv ca. 30 minutter på at slå græsset med en almindelig græsslåmaskine.

Græsslåning

Vores græsslåmaskine er sat ud - og har brug for bistand til at slå sommerhusets græs (to plæner plus mindre ved indkørsel). Opgaven tager forventligt under 2 timer.

Græsslåning

Klipning af græsplæne ved vores nyindkøbte sommerhus. Huset er lejet ud, så græsslåning skal enten ske lørdag i "skiftetiden" (kl. 10-16) eller på et hensynsfuldt tidspunkt (altså ikke tidlig morgen/midt i aftensmaden). Grunden er ca. 550 m2 og huset er 100 m2. Der er nok ca. 40-50 m2 grus - resten er græs. Kontakt mig gerne hurtigt, da jeg skal have fundet en løsning i indeværende uge. Mvh / Lene, Tlf. 4011 4119

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til græsslåning i sommerhus

Holger Lenz hjælper med græsslåning i Herning og omegn

53 år gammel. Far, bedstefar. Er glarmester, havemand, lettere træarbejde, små forefaldende opgaver. Masser af livserfaring. Livsglad og altid positiv.

Fredrik Piloth hjælper med græsslåning i Virum og omegn

Selvstændig håndværker, der har hænderne skruet helt rigtig på! Jeg er den rette til din opgave. Har renoveret en lejlighed på egen hånd, og meget andet. Så kan lidt af det hele