Hjælp til matematik

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hjælp til matematik

Hjælp til matematik, 1. g (HHX)

Min søn skal bruge en lektiehjælp indenfor matematik nogle timet om uge (I aftaler selv hvornår i løbet af ugen og han kan komme til dig, hvis det er nemmest - Aarhus C). Han starter på HHX efter sommerferien.

Lektiehjælp 7 klasse

Søger lektiehjælp to dage om ugen fra 16 til 18. Gerne mandage og onsdage skoleåret ud (fra nu til medio juni) 2600 Glostrup. Folkeskole: 7 klasse. Primært Matematik og Tysk.

Lektiehjælp / Mentor

Jeg hedder Muhammed og er 37 år gammel. Da jeg har en mild form for autisme og en lille hjerneskade fra fødsel af, er jeg mentalt yngre end min fysiske alder. Jeg søger en kvindelig hjælper (18 - 25 år), som kan hjælpe mig i forskellige sammenhænge, f.eks. at formulere mails og med matematik fra august af. Grunden til, at jeg søger en kvinde, er, fordi jeg har haft nogle dårlige oplevelser med mandelige hjælpere. Jeg søger aldersgruppen 18-25 år, da jeg har brug for hjælp til de nye og opdaterede kursusformål på matematik A. Til sommer skal jeg læse matematik på VUC og opgradere fra B til A niveau. Derfor ønsker jeg at have en lektiehjælper tilknyttet, når jeg starter på matematikkurset. Du behøver ikke at have nogen specielle forudsætninger, men skal gerne kunne engelsk og dansk på højt niveau, da jeg af og til har brug for hjælp til at skrive mails. Derudover søger jeg en, som kan hjælpe mig med at være social. Jeg søger en, som kan hjælpe mig med ovenstående i 4-12 timer om ugen. Jeg går meget op i hygiejne og rengøring, så jeg har brug for en hjælper, som også er opmærksom på dette. Jeg forestiller mig, at vi sammen laver en kontrakt med regler. Det hele foregår professionelt. Jeg har mit eget ordnings- og lønningssystem, som gør det overskueligt for mig. Jeg har fem ordninger fra A til E. Det er ordning A til C, der bliver relevante i dette tilfælde. Ordning A omhandler det rent faglige, ordning B omhandler hygge, ordning C handler om kommunikation over sociale medier. Ordning D og E omhandler ledsagning og overnatning. Hver ordning har forskellige lønsatser. Hvis du er interesseret og føler, at du er den rette kandidat til jobbet, hvad end din situation er, så må du meget gerne kontakte mig på (+45) 9163 2147. Knus og kram fra Muhammed PS. Her er lidt info om mig: Jeg blev student i 2016 fra STX med flotte resultater. Som person elsker jeg at tage på udflugter, læse krimier og snakke om rejser og uddannelse. Desuden giver jeg gode kram.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hjælp til matematik

Philip Mosko hjælper med lektiehjælp i Copenhagen og omegn

Hjælp med indkøb, rengøring, flytning, møbelsamling, endda hjælp til engelsk eller matematik hvis det skulle være det. Jeg er ikke bange for at få mine negle beskidte.