Hovedrengøring

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hovedrengøring

hovedrengøring i villa i allerød

pålidelig og dygtig dame søges til rengøring i hus: badeværelser, køkken og øvrige rum mv. gerne lørdag

HASTER: Rengøring af lejlighed på 78 kvm på Vesterbro

Almindelig hovedrengøring af hel lejlighed på Vesterbro. inklusiv: - rengøring af køleskab (ikke slemt og det er tømt). - køkkenskabe indvendigt (de er tomme) - rengøring af brusekabine. - gulvvask hele lejligheden. - rengøring af emhætte. Lejligheden er 78 kvm. To stuer, et soveværelse, et køkken og et badeværelse plus gang. Der er trægulve i stuer og på værelset. Der er ordentligt og rydeligt, store rum, få møbler, ikke så meget nips, kun en del potteplanter, så det er nemt at komme til. Jeg har alle rengøringsmidler og redskaber. Det er før blevet gjort helt perfekt på 2 timer, men jeg betaler gerne for 3 timer, hvis du er meget grundig og kan komme allerede i morgen formiddag. Hvis det passer, vil jeg meget gerne bruge dig til fast rengøring fremover ca. ugentligt eller hver 14. dag. På forhånd tak :-)

Rengøring

Rengøring i sommerhus på Rådyrvej i Tisvilde på 100 m2. Vores normale hjælp er på ferie. 20.7 3 timer. Ugen efter hovedrengøring ca 7 timer

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hovedrengøring

Mark hjælper med rengøringshjælp i Jægerspris og omegn

privat rengøring firmarengøring trappevask, rengøring for boligforeninger institutionsrengøring flytterengøring og hovedrengøring vinduespusning opvask servering Sommerhuse.