Hundeluftning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundeluftning

Behov for hundepasning i Odense V - gerne én med egen hund, dog ikke et krav 🙂

Vi bor i Odense V. Vi er en familie med far, mor og to børn på 8 og 12 år. Vi har en sød, social, fræk, livlig og meget aktiv dansk/svensk gårdhund. Vi ønsker at finde en fast hundepasser i nærheden af os, som vi trygt kan overlade vores hund til - når vi er væk i en weekend eller på ferie. Lumsen kan være alene hjemme i vores hus i løbet af dagen. Vi har endnu ikke prøvet i andres huse, derfor vil det var oplagt at finde en, der bor tæt på os. Om natten ligger han helt tæt sammen med os i vores seng. Så det skal være en hundepasser, der vil nyde det. I perioder fælder han lidt og efterlader hvide hundehår på møbler. Han er god til at køre i bil og gå lange ture, så en mulighed er at, han er alene i løbet af dagen og så tager med hundepasseren hjem om eftermiddagen og sover der, såfremt du er optaget i løbet af dagen. Lumsen er en rigtig teenager med til tider selektiv hørelse. Han er pt. kemisk kastreret, og vi kan stille og roligt mærke, at han er blevet lidt mere afdæmpet, ellers har han været utrolig interesseret i damer og desværre også stukket af flere gange. Han elsker alle hunde og mennesker. Der er gang i ham og man skal holde godt øje med ham, så han ikke stikker af eller æder mærkelige ting. Vi har et ønske om at finde en hundepasser, der vil synes Lumsen er drøn sød, og som vil glæde sig til at passe ham, så vi ikke hver gang skal føle vi står med "hatten i hånden " og beder om hjælp. Vi vil selvfølgelig gerne betale et eller andet beløb, men omvendt må dette ikke ruinere os 🙂 Så man skal ikke tage dette job og tro der er store penge i det, desværre... Hvis du selv har hund, kan det være vi på sigt kan indgå en samarbejde og hjælpe hinanden med pasning. Mon der er nogle, der er interesseret i at vide mere...? De bedste hilsner fra Michala

Hundepasning/Gåtur

Jeg leder efter en hundepasser der kan lufte/passe min 10 uger gamle hvalp ca. 1-2 timer i hverdagene. F.eks fra kl 10 eller 11. Med start fra den 20 dec. Jeg bor i Roskilde.

Ca 2 weekend. Hundepasning et par timer.

Ca 2 weekend. Enten lørdag eller søndag. Jeg er socialt pædagog og har skiftende vagter. Jeg har brug for en hundepasser/hundelufter. LUKAS er en langhåret gravhund hvalp på ca 7 md. Jeg har brug for en ansvarlig person som kan hygge med ham og gå tur de dage hvor jeg har lang vagt. Der vil være tale om en fast aftale og der vil være intro vagt i begyndelsen. Jeg bor i Roskilde ved Himmelev.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundeluftning

Cecilie hjælper med hundepasning i Herning og omegn

Jeg er en pige på 22 år, som er smilende og ser udfordringer fremfor forhindringer. Jeg er udadvendt, og går åbent ind til alle slags opgaver.

Tobias hjælper med hundepasning i Søborg og omegn

Hej allesammen kan tilbyde lidt af værd bla græsslåning hundeluftning og andre ting ring for mere info