Hundeluftning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundeluftning

Hundepasning/hvalpetræning

hej jeg søger en erfaren hundepasser der kan passe min hvalp 1-2 gange ugenlige i dagstimerne7 døgnpasning kan forekomme nogen dage. jeg ønsker en fast passer og månedelig betaling kan vi aftale nærmere. min hunds navn er Kongo og det er racen American bully. han er 14 uger då omkting de 3 måneder. i dagstimerne skal han passes imellem kl 10-12 og hvis det døgnpasning kan vi altid aftale hvornår han skal afteleveres og hentes igen. fordel hvis du har mulighed for at komme til rødovre

Hundepasning 17-31. juli

Vores hvalp er i juli 5-6 måneder. Hun hedder Ingeborg og er havaneser. Vi søger pasning til hende, mens vi er på sommerferie. Hun kan godt være alene, hvis du er afsted på arbejde. Hun er vant til børn. Vi søger en omsorgsfuld hundepasser, som vil nyde lidt hundehygge i et par uger. Skriv lidt om dig selv og hvad det koster, at få hende passet hos dig .

Hundepasning

Vi har en hvalp Pedro, på 8 uger. Den kan ikke være selv endnu. Vi skal noget på tirsdag, D 3/5 kl 18.30 til ca 21.30. Så vi.ønsker en der kan passe ham der.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundeluftning

Cecilie hjælper med hundepasning i Herning og omegn

Jeg er en pige på 22 år, som er smilende og ser udfordringer fremfor forhindringer. Jeg er udadvendt, og går åbent ind til alle slags opgaver.

Mia hjælper med hundepasning i Aalborg og omegn

Alt indenfor rengøring, børnepasning, hundeluftning og lektiehjælp tilbydes.