Hundeluftning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundeluftning

Hundepasning

Min kæreste og jeg har en dejlig Old english bulldog på 9 måneder, der desværre ikke kan være alene hjemme, vi har prøvet alt vi kan, og derfor nu søger en fast hundepasser, der kan passe ham fra mandag-fredag imens jeg er i skole og min kæreste er på arbejde. Det vil være i tidsrummet fra 7-15. Vi ønsker at det skal være en person, der kan være i opgaven i en længere periode. Vi vil selv sørge for at gå en lang tur med ham inden han bliver passet. Marley er utrolig kærlig og nem på alle andre punkter end det med at være alene hjemme. Hvis det lyder som noget for dig, så skrive endelig til mig og evt hvor meget du ønsker i betaling om måneden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hundepasning i Flemløse, 5620 Glamsbjerg

Min bror er desværre indlagt og indlæggelsen trækker i langdrag. Vi har derfor brug for en hundepasser til , i kommende uge, fredag morgen og aften fodring,frisk vand, løb og leg i indelukket have. Det drejer sig om 3 hunde: friede (Fox terrier), Dex (labrador), Freja (cocker spaniel).

hundepasning

Hej alle hunde ejere :Jeg tilbyder at passe og eller lufte jeres hunde. Jeg elsker alle hunde og jeg er en kæmpe stor dyre elsker. Lidt om mig: jeg hedder Signe Rud. Jeg er 17 snart 18 år og bor i Præstø. Jeg har haft hund de sidste mange år. I er meget velkommen til at kontakte mig så vi eventuelt kan mødes. Har en 2 hunde bare så i ved det :)

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundeluftning

Cecilie hjælper med hundepasning i Herning og omegn

Jeg er en pige på 22 år, som er smilende og ser udfordringer fremfor forhindringer. Jeg er udadvendt, og går åbent ind til alle slags opgaver.