Hundeluftning

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundeluftning

Hundepasning

Da jeg igennem hele mit 56 årige liv, har været omgivet af hunde, savner jeg at passe dem, da jeg desværre ikke længere har hund. Hundene kommer til mig og vil gerne snakke, og jeg synes det er hyggeligt 😊.

Hundepasning

Jeg elsker hunde. Jeg er en frisk pige som elsker naturen, og jeg vil med glæde gå en eller flere ture på en uge med din hund. Jeg har selv været hundepassere i 2 år, så jeg har erfaring med hundepasning.

Hundepasning

Min kæreste og jeg har en dejlig Old english bulldog på 9 måneder, der desværre ikke kan være alene hjemme, vi har prøvet alt vi kan, og derfor nu søger en fast hundepasser, der kan passe ham fra mandag-fredag imens jeg er i skole og min kæreste er på arbejde. Det vil være i tidsrummet fra 7-15. Vi ønsker at det skal være en person, der kan være i opgaven i en længere periode. Vi vil selv sørge for at gå en lang tur med ham inden han bliver passet. Marley er utrolig kærlig og nem på alle andre punkter end det med at være alene hjemme. Hvis det lyder som noget for dig, så skrive endelig til mig og evt hvor meget du ønsker i betaling om måneden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundeluftning

Kirsten hjælper med hundepasning i Brønshøj og omegn

Hundeluftning

Nanna hjælper med hundepasning i Brabrand og omegn

Husligt arbejde som; rengøring, tøjvask, opvask, strygning mm. Børnepasning og hundeluftning.

Laura Parr hjælper med hundepasning i Odense og omegn

-rengøring -hundeluftning og pasning -børnepasning -indkøb