Hundepasser til aktiv hund

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundepasser til aktiv hund

Feriepasning i 14 dage af to Siberian huskies

Jeg har to tævehunde som har brug for tilsyn, fodring og gåturer i ovennævnte periode. Det kan ske hjemme fra hvor de bor eller at hundepasser har dem hjemme hos sig selv. De er 4 og 6 år gamle og trænet slædehunde, så de trækker i linen, når man er ude og gå. De kan ikke gå løs, da de ellers godt kan finde på at stikke af. Den yngste er lidt reserveret, men er meget kontaktsøgende når hun er blevet vant med personen. Den anden er fuldstændig ukompliceret og har let ved kontakt med alle mennesker.

Hundepasser

Pasning af hun hunden Per,

Pasning af hund på 5 år.

Vi søger en kvindelig hundepasser med erfaring, til at tage sig af vores hund når vi ikke er hjemme. Vi tager os som regel selv af at lufte ham,men enkelte gåture kan komme på tale. Det vil for det meste dreje sig om pasning i dagtimerne,men enkelte aftener kan komme på tale. Vi ønsker ham passet i vores eget hus.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundepasser til aktiv hund

Mette Dahl hjælper med hundepasning i Slagelse og omegn

Jeg er uddannet landmand, så er van til at tage fat og komme med hjælp. Jeg er ikke bange for at lave noget hårdt og tager alt med et smil. Jeg er udadvendt og nem at snakke med.

Annamaria Hansen hjælper med hundepasning i Skårup Fyn og omegn

Jeg har meget erfaring med børnepasning samt dyrepasning. Jeg har ligeledes meget erfaring med havearbejde og rengøring af hjem i privaten eller lokaler i erhverv