Hundepasser til aktiv hund

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundepasser til aktiv hund

Hundepasning

Jeg elsker hunde. Jeg er en frisk pige som elsker naturen, og jeg vil med glæde gå en eller flere ture på en uge med din hund. Jeg har selv været hundepassere i 2 år, så jeg har erfaring med hundepasning.

Hundepasning

Min kæreste og jeg har en dejlig Old english bulldog på 9 måneder, der desværre ikke kan være alene hjemme, vi har prøvet alt vi kan, og derfor nu søger en fast hundepasser, der kan passe ham fra mandag-fredag imens jeg er i skole og min kæreste er på arbejde. Det vil være i tidsrummet fra 7-15. Vi ønsker at det skal være en person, der kan være i opgaven i en længere periode. Vi vil selv sørge for at gå en lang tur med ham inden han bliver passet. Marley er utrolig kærlig og nem på alle andre punkter end det med at være alene hjemme. Hvis det lyder som noget for dig, så skrive endelig til mig og evt hvor meget du ønsker i betaling om måneden. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØGER HUNDEPASSER/HUNDELUFTER!

Søger hundelufter til vores skønne tæve på 3. Kaya er en gadehund fra Rumænien men kom herop da hun var 8 uger. Vi ser helst at du har en del erfarning med hunde da hun er en type for sig selv. Skriv en pb til mig

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundepasser til aktiv hund

Kamilla Nielsen hjælper med hundepasning i Svendborg og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Anmeldelse:

Ann :-) hjælper med hundepasning i København NV og omegn

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)