Hundepasser til aktiv hund

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring hundepasser til aktiv hund

Sød og erfaren hundepasser søges

Med lidt kort varsel søger jeg en der kan passe min hund Guido. Det er fra på Mandag morgen den 18/10 og til Onsdag evt Torsdag den 21/10. Vi vil gerne på besøg hos dig inden, så vi kan se om der er et match. Guido er 9 år gammel. En blanding af Jack Russel og Dansk/svensk gårdhund. Han elsker alle. Er sød og glad. Han er lidt manisk omkring mad, og kan spise dagen lang hvis han får lov. Han er renlig, vant til at være alene hjemme 6-8 timer. Han sover gerne under dynen, og har desværre en aktiv tarm, der gør at han ofte har luft i maven:-) Han skal ikke være et sted hvor der er helt små børn og katte. Skriv for mere info, og kom med et bud på hvad du vil have for det. Mvh Marlene

Fast hundepasser til 2 små hunde

Vi har to Cavaliers på 7 år (Thea) og 10 år (Chester), som vi gerne vil have passet engang i mellem når vi skal til sjælland for at besøge familie. Det vil typisk være 1 overnatning i weekenden, måske også 1 uge i sommerferien. De er nok 5-8 gange om året. Vi leder efter en fast hundepasser, som vi kan bruge de næste mange år fremover. Det er vigtig for os at det er en person/familie, som elsker dyr, og hvor de må være en del af familien, når de blive passet. Samtidig skal det også være et sted som har ofte har tid, så vi ikke ender med at skulle finde et andet sted. Hundene er søde og rolige. De kan godt lide at slappe af og nusse, men vil også gerne gå tur. De kræver ikke den store aktivering, men har brug for menneskelig kontakt, og at de må være en del af din/jeres hverdag. De er vant til at måtte være i sofa, det er ikke fordi de skal være det. Men de vil nok prøve at hoppe op. De kan fint med andre hunde. Chester får medicin 2 gange daglig på grund af hjerteproblemer. Han spiser pillerne uden problemer. Vi ville også være villige til at lave en bytte ordning, hvor vi kan passe din/jeres hund/hunde, når i har brug for det, og så passer du/i vores når vi har. Lyder det som noget for dig/jer, så send en besked :) Vi har ikke pt. et pasningsbehov, men det kommer løbende.

Hundepasning/Gåtur

Jeg leder efter en hundepasser der kan lufte/passe min 10 uger gamle hvalp ca. 1-2 timer i hverdagene. F.eks fra kl 10 eller 11. Med start fra den 20 dec. Jeg bor i Roskilde.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. hundepasser til aktiv hund

Michael Westland hjælper med hundepasning i Odense NV og omegn

Ingen profilbeskrivelse...

Mercedes Renou hjælper med hundepasning i Vejle og omegn

Ingen profilbeskrivelse...