Klargøring af båd

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring klargøring af båd

Klargøring af båd, udvendig

Glasfiber motorbåd der står på land i godkendt stativ, med god plads omkring og under. Båden bliver vasket - opgaven går ud på at polere og derefter vokse båden over vandlinjen (skrog og overbygning, undtagen skridsikre gang-arealer). Under vandlinjen skal males 1 x. Alle materialer, polermaskine m.v., stiger, vand og el findes til rådighed. Der er adgang til toilet/bad. Arbejdet plejer at tage 15-18 timer og kan afregnes til fast pris eller efter medgået tid. Alle er velkomne til at byde, men det er et krav at man taler og forstår dansk eller engelsk.

Båd køge Marina

Vi har en Polar 22 motorbåd, hvor vi gerne vil have gennemgået alle el-installationer, og have lavet det der skal. Gennemgang af fishfinder og GPS Herudover en klargøring af båden indvendigt. Båden står på land.

Vinter klargøring af båd

24 fod motor båd med udvendig motor. Hjælp til motor og slanger, gør båden vinter klar

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. klargøring af båd

Torben Moesgaard hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Randers SØ og omegn

Hej med jer, jeg kan hjælpe med maling af din bolig, både små rep. og maling af hele boligen fx. Ved fraflytning og indflytning, vinduespudsning, græsslåning, hækklipning, Reparation/klargøring af bil, båd, cykel, ....mindre maleropgaver ved FX. skade på din bil/mc

Kim hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Bagsværd og omegn

Jeg tilbyder min hjælp til VVS arbejde samt hjælp/reparation af scootere. Derudover kan jeg give en hånd med ved klargøring af båd, bil, cykel mm.

Anmeldelse:

Richard P hjælper med reparation/klargøring af bil, båd, cykel i Fredericia og omegn

Maler, handyman, flytning og diverse opgaver. indfor have og anlæg. Lægning af gulv. Have / anlæg. Mindre tømmeropgaver.. Malerarbejde ...........