Lægning af fliser

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring lægning af fliser

Søger handyhander med erfaring i brolægning

Der er 2 belægninger: gulv af mursten i drivhus (ca. 4 m2) og pigstensbelægning (ca. 6 m2). Jeg har materialer liggende, inkl. noget stabilgrus + sand, men ikke tilstrækkeligt. Erfaring med pigstensbelægning foretrækkes.

Fliselægning

Jeg søger en totalpris for at få lagt fliser i haven, herunder: - grave af til ny bund - få kørt gamle fliser væk (vi har gravet dem op) - få lagt ca. 150-160 m2 grå betonfliser 40x40 (vi har købt fliserne) inkl. flisekant (kantfliser har vi ikke købt) (inkl. stabilgrus, afretningsgrus, kanter osv.). - I baghaven skal der etableres et trappetrin pga. en forhøjning i haven. Vi graver alle fliser op, så jorden er klar til opgravning osv. For placering af fliser se tegning.

fliselægning og rette af.

Hej Jeg har 3 flise opgaver som jeg ønsker at blive udført 1.Jeg har en plads med ca. 8m2 fliser som skal rettes til da fliserne er meget ujævn. der skal lægges en due unden de lægges igen. Jeg tager dem selv op. 2. Der skal lægges en ligge flisegang over til et skur 3. Jeg skal have opsat et træskur, i den forbindelse ønsker jeg havefliser som fundament som skuret skal stå på lagt.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. lægning af fliser