Lægning af laminatgulv

Er du i gang med det store byggeprojekt eller bare i gang med at renovere et værelse, så burde du overveje om det er et laminatgulv du bør få lagt. Det slidstærke materiale er et af de mest populære hos danskerne, der virkelig har taget det til sig, i deres indretning over de seneste to årtier. Overvejer du i øjeblikket, hvorvidt laminatgulv er noget for dig, så skal du læse ekstra godt med her. 

Hvis du går med drømmen og tankerne om at få lagt et laminatgulv, er du kommet til det rette sted. Hos Handyhand har vi en masse dygtige Handyhandere som er dygtige, når det kommer til lægning af laminatgulv. Du skal blot have valgt hvilket laminatgulv du skal have lagt, hvor det skal lægges og resten kan du få en Handyhander til at udføre. Beskriv din opgave du vil have løst, og modtag tilbud fra kyndige personer, som kan opfylde dit ønske for dig. Sammen aftaler i nærmere omkring sted, dag og tid for lægning af dit ønskede laminatgulv. 

Valg af laminatgulv

Skal du have lagt et laminatgulv er det en fordel af gå efter et slidstærkt laminatgulv, som kan holde til at blive brugt i mange år. Dertil er der mange forskellige slags laminatgulve. Laminat er lavet af et sammensat materiale, som vil sige at det på overfladen kan ligne et trægulv, stengulv eller klinker eller noget helt fjerde. Den største forskel på laminatgulve er derfor primært overfladen, som fås i flere forskellige unikke varianter og mønstre.

Det er nemt at vedligeholde og rengøre et laminatgulv. De fleste laminatgulve er utrolig slidstærke og vandafvisende. Dertil er det også billigere at erhverve sig et gulv lavet i laminat, end et rigtigt trægulv eller klinkegulv. Det er derfor rentabelt med lægning af et laminatgulv. Selvom det er en billigere løsning, betyder det ikke, at du går på kompromis med selve kvaliteten af gulvet og dets holdbarhed. Et laminatgulv kan nemlig holde i mange år og flere producenter tilbyder mange års garanti. 

Hvor kan man lægge laminatgulv? 

Lægning af et laminatgulv kan sagtens ske i flere af hjemmets rum, hvis det ønskes. Til børneværelserne kan man eksempelvis få lagt laminatgulv der ligner trægulv, til bryggers kan man få lagt laminatgulv i fliser og til badeværelset i et design der ligner klinker. Ved at gøre det, kan man sikre en nem vedligeholdelse og rengøring, samt kan man vælge et vandafvisende produkt, så det er nemt at tørre op, hvis børnene spilder vand eller kommer ind med beskidte, våde og mudrede sko. 

Find hjælp til lægning af laminatgulvet

En af de ting flere danskere tænker over, når de skal have nye gulve er, hvorvidt det er et gør-det-selv projekt eller om man skal have professionel hjælp til lægning af laminatgulv. Svaret er naturligvis afhængigt af, hvem der spørger, men det kan altså sagtens lade sig gøre at finde billig hjælp til lægning af laminatgulv, så man sikre sig at det bliver gjort korrekt. Det er de færreste som har prøvet at lægge et laminatgulv før, og derfor er det altid mere sikkert, at få hjælp af nogle som er kompetente og har erfaring indenfor området.

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring lægning af laminatgulv

lægning af laminatgulv i køkken

Jeg vil gerne have udskiftet mit gamle linoleumsgulv i køkken med laminat, som i resten af lejligheden. Målene er ca 1.75 x 3.00 m

Lægning af gulv og etablering af lille trappe

Lægning af laminatgulv og evt nivellering af underlæggende betongulv. Areal: stue (35 m2) samt Lille mellemgang og 2 værelser (i alt ca 23 m2). Etablering af lukket trappe (5 trin) ml stue og køkken/alrum. Enten ny trappe som indkapsler eksisterende betontrappe, eller udskiftning.

Lægning af laminat klikgulv

Lægning af gulv i Stue. Ca. 31m2. Gulv osv. haves.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. lægning af laminatgulv

Daniel Lindstrøm hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Jerslev J og omegn

Jeg har arbejdet som Handyman i 4 år. Som maler i 3 år. Og børnepasser i 5 år. Har forskellige køretøjer til de forskellige opgaver. Så alt kan klares 😊