Lave overdækket terrasse

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring lave overdækket terrasse

Overdækning til cykler mv

Overdækket “carport”, som skal laves på terrasseareal, og bruges til cykler, grill mv. Forventet størrelse: Bredde, ca 4 m, dybde 2,5-2,60 m Højde, Max 2,30 m Evt lægge fliser i samme forbindelse - er ikke afgørende

Tømrer og snedkeropgaver ude og inde på landejendom, større og mindre opgaver.

"Låge" til overdækket terrasse, justering af dør og vindueshåndtag, skillevæg, nye hylder, bænk og skabe i bad og køkken, efterisolering på loft( er i gang) ekstra støtte til tagspær efter hævning af hanebjælker. samt tilpasning af gulvhøjde til gangbro og loftlem..., udendørs efterfølgende gelænder til altan, skabelon haves, drypnæse/tagrende med nedløb til asfalttag på altan. Hver opgave på aftalt timeløn udbetalt efter udførelse. Materialer kan jeg selv skaffe om nødvendigt.

Opførelse af overdækket terrasse

Vi bor i et rækkehus i Taastrup, hvor vi gerne vil have bygget en overdækket terrasse. Den skal være ca. 12 m2, der skal være termotag, en tagrende i siden samt hegn i begge sider. Vi ønsker kun at have stolper i siderne, dvs. en i hver side. Vi har vedhæftet et billede af et af rækkehusene herude, der har en overdækket terrasse, som stemmer nogenlunde overens med det vi ønsker os.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. lave overdækket terrasse

Christian Andreas Nørregren hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Kongens Lyngby og omegn

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.