Lave overdækket terrasse

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring lave overdækket terrasse

Opførelse af overdækket terrasse

Vi bor i et rækkehus i Taastrup, hvor vi gerne vil have bygget en overdækket terrasse. Den skal være 12 m2, der skal være trapez-, termotag el.lign., en tagrende samt hegn i begge sider. Vi ønsker kun at have stolper i siderne, dvs. en i hver side. *Vedhæftet billede af et af rækkehusene herude, der har en overdækket terrasse, som stemmer nogenlunde overens med det vi gerne vil have

Overdækket terrasse på 12-15kvm laves + finjustering af eksisterende træterrass

Ønsker at få bygget en ny overdækket terrasse på 12-15kvm på allerede eksisterende træterrasse. Derudover mangler træterrassen på 70kvm det sidste finish som indebærer; finjustering af allerede eksisterende hegn, afskæring af stolper, påsætning af stolpehatte, slibning af terrassebrædder, maling af hele terrasse.

Overdækket terrasse

Søger en der kan lave et overdækket til en lille bag gård terrasse, der er snak om én trekant baggård på ca 3-4 meter lang og ca 3 meter bred..

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. lave overdækket terrasse

Anmeldelse:

Jacob Olsen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Hinnerup og omegn

AV montør 5 år. Altmuligmand for Mandogbil 3 år. Jeg har egen stor varevogn med det meste værktøj til at løse de fleste opgaver. Både tømrer grej, malergrej og stiger.

Anmeldelse:

Uffe Marcus hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Storvorde og omegn

Skal du have hjælp til det hårde arbejde, så er det helt sikkert mig, du skal have fat i. Jeg kan lidt af det hele, og klare altid opgaven med et smil.

Christoffer Winther hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Tilst og omegn

Jeg er udlært Tømrer og har været i byggebranchen i 5 år. Jeg arbejder til dagligt som Tømrer i et tag firma men har også erfaring indenfor Enterprise og større byggepladsen.