Maling af vægge

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring maling af vægge

Spartling og evt opsætning af filt og maling.

Jeg har en gips væg og to alm vægge der skal spartles. Evt. også opsætning af filt og males. Væggene er henholdsvis: gipsvæg: 4,5 m inkl 2 vinduer alm væg hvoraf halvdelen er skråvæg: 3m am væg inkl 1 dør: 4,5m. Det ser ud til der har været en dør mere i denne væg, som er erstattet af en mdf plade. Jeg sørger for at få fjernet tapetresterne.

Maling af lejlighed på Frederiksberg

Det behøver ikke at være en uddannet maler til denne opgave! 100 kvm lejlighed i 2 plan. Det er en lejelejlighed som vi fraflytter, derfor skal denne males og huller skal lappes. Lejligheden er malet hvidt nu og skal derfor kun have 1 x maling på både vægge, lofter samt karme. Der er skråvægge og højt til loftet i nogle af rummene med synlige bjælker (som ikke skal males). Der er ligeledes et køkken der skal males, det er inkl. i de 100 kvm. Badeværelset skal ikke males og det er også inkl. i de 100 kvm. Så totalt er der tale om ca 90 kvm, 2 stuer, 1 værelse, køkken, gang og en stor hems med meget skrå vægge. Lejligheden ligger på 3. og 4. sal.

Malerarbejde - 3 rum og entré, væg og loft, samt badeværelsesloft i sommerhus

3 rum (værelserne på plantegningen) og entré væg inkl. dørkarme og fodpaneler og loft inkl. skyggelister, samt badeværelsesloft males fulddækkende hvid dvs. forventeligt 1 gang pimer og 2-3 gange hvid så resultatet er heldækkende hvid af vægge, fodpaneler, lofter, skyggelister. Vægge og loft er beklædt med ubehandlede profilbrædder. Ca. grund areal 30 kvm (dog, inkl. badeværelse hvor kun loft skal males). Der er ca. 2,30 m til loft. Inkluderet i arealet er der 6 døre, 3 vinduer og 3 skabe der ikke skal males. Tilbud skal omfatte ordentlig afdækning, maling, materialer og værktøj, altså pensler m.v. (På

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. maling af vægge