Maling af vægge

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring maling af vægge

Maling af rør

Hej Vi har fået skiftet et ca. 1,5 langt vandrør i vores underbos badeværelse. Vi vil gerne have to tilbud: 1) Det første er et tilbud på blot at få malet røret hvidt. Se billede. 2) Det andet er et tilbud på at få malet røret+ loftet og væggen i badeværelset. Det er lidt usikkert, om det skal gøres, men vi vil gerne høre, hvad det evt. vil koste. Badeværelset er ca. 2 m2, og det er er fliser op til skulerhøjde, så det er kun "toppen af rummet", der skal males - hvis det giver mening. Glæder mig til at høre fra jer!

Nedtagning af savsmuldstapet i to sammenhængende stuer

Jeg ønsker nedtagning af savsmuldstapet. Spartling af vægge, hvis nødvendigt. Opsætning af filt og evt. maling af vægge og lofter. Ovennævnte i to sammenhængende stuer på i alt ca. 40 kvm. Kom meget gerne med tilbud med og uden maling. Træværk maler jeg selv.

Male indvendige vægge, fuldmuret+normal væg

Vi har brug for hjælp til malearbejdet af huset indvendigt. Ca 180kvm er huset. Der skal både grundes, malertapes og males. Vi har maling, Sigma glans 10, samme farve alle væggene. Da oprindelig vægge er hvide, forventer vi kun et lag maling, men må vurderes.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. maling af vægge