Maling af vinduer

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring maling af vinduer

Maling af gavl, 1,5 plans hus / Ebeltoft

Jeg skal have malet østgavlen på mit 1,5 plans villa. Det er kun den øverste sektion der skal males, både facade, udhæng og karme omkring vinduer (2 stk). Området der skal males er ca. 30m2, og der skal benyttes et stillads til udførelse af opgaven. Facade en beige og udhæng og karme er hvide. Jeg har selv maling

Maling af mine små vinduer.

Mine vinduer på 1.sal skal males udvendig. Der er en smule slibe arbejde som efterfølgende skal grunde inden maling naturligvis. Vinduerne kan males - slibes - grundes indefra, der er ikke brug for en stige.

Maleprojekter i ældre sommerhus

Hej, Jeg vil meget gerne have hjælp til at male/reparere en masse småting i mit lille skønne hus. Allervigtigst er at få fikset mine gamle vinduer så godt det kan lade sig gøre. De burde helt klart blive skiftet ud, men de skal altså lige klare sig lidt endnu til der er luft i budgettet til det projekt. Derudover er der en helt masse andre steder der også har brug for et nyt strøg eller to. Jeg har desværre ikke tiden selv og har indset at jeg klatter for meget med malingen når jeg selv gør det. Så nu er der brug for erfarne hænder for at få det ordentligt. Huset ligger helt ud til vandet i Trelde. Jeg lejer det ud hver sommer så ved interesse kan der også laves en god byttehandel hvis du mangler et sommerhus i vandkanten til ferien.

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. maling af vinduer