Montering af indvendige døre

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring montering af indvendige døre

Tømrerarbejde

Hej jeg søger en uddannet tømrer der kan udfører nogle opgaver jeg har. Du skal have cvr nummer og være frisk på flere opgaver i huset. Opgaven er: Tømrerarbejde omfatter følgende punkter - Demontering af tagrende på eksist. 2 stk. altandør inkl. døre - Montering af 2 stk. nye altandør som eksist. inkl. fugning og montering af tagrende Lad mig hører fra dig!

Montering af tre vinduer og en dør.

Jeg skal have skiftet tre vinduer og én hoveddør - jeg søger tilbud på et totalløsning - dvs det eneste jeg selv ønsker at gøre er evt bortskafning af de gamle vinduer og dør (dette må du selvfølgelig også gerne stå for 😊). Dimensioner på vinduer: 2 X 1443x788mm 968x978mm Dimensioner på dør: 983x1998mm Leveringstid på vinduer og døre er ca 8 uger, blot til info.

Udskiftning af 2 vinduer og 2 døre

Afmontering af 2 gamle vinduer, en hoveddør og en kælder dør + montering af nye . Vinduer ca 140 x 95 sidder lidt højt ca 180 Over jord højde så man skal bruge noget at stå på Vi har de nye vinduer og døre hjemme, vi giver meget gerne en hånd med selv - men skal bruge en der ved hvordan man gør - samt den sidste finish .

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. montering af indvendige døre

Anmeldelse:

Mads Jespersen hjælper med tømrer eller snedker arbejde i Frederiksberg C og omegn

Ingen profilbeskrivelse...