Montering af indvendige døre

Inspiration fra tidligere oprettede opgaver omkring montering af indvendige døre

Opførelse af gipsvægge, opsætning af skabe og skydedøre, spartling af loft

Vi skal have lavet nogle forbedringer i vores lejlighed, inkl: - Opførelse af 'entre' der vil bestå af to gipsvægge med filt og fodlister samt opsætning af to overskabe + reolskab. - Opsætning af 2 skabe til køkkenet. - Opsætning af skydedøre til klædeskab. - Spartling/filtning af fuger mellem loftselementer. - Afmontering af ovn og kogeplade og indsættelse af nye elementer - Infræsning af rille i væg Vi har således brug for en dygtig tømrer/snedeker, der også har erfaring med spartling, fræsning og lettere el-opgaver. Byd gerne ind hvis dette er noget for dig, og så kan vi tage en snak om de forskellige opgaver og tidshorisonter.

Småopgaver for en tømrer/snedker

Hej. Jeg har nogle mindre opgaver til en tømmer/snedker. Afregning: timeløn Opgang (se de første 4 billeder) 1. Etablering af rørkasse i 12 mm krydsfiner 2. Beklædning med 12 mm krydsfiner i venstre side af døren. 3. Lav en pæn afslutning mellem gulv og karm under døren. 4. Byg og monter vægskab med låge til at skjule vores elmåler (ekskl. maling af skab) Køkken (se billede 5, 6 og 7) 1. Montering af manglende afslutningsliste over køkkenbord. 2. Afmonter 1 stk. gammel snydelåge (ved ikke om den er skruet eller limet på) underskab og monter en ny. Kælder (se billede 8 og 9) 1. Byg og monter skab til at skjule en rodet og gammel elinstallation. Det skal være muligt for en elektriker at komme til den efterfølgende. 2. Udskift plade i dør. Derudover har jeg 2 døre der ikke vil lukke ordentligt. Antager at beslagene skal justeres eller at der skal høvles lidt gammel maling af.

Færdigørelse af træhus

Tilbud på færdiggørelse af nedenstående Træhus på 112 m2 mangler Færdiggørelse af puds på sokkel samt skorsten. Færdiggørelse af isolering af sokkel samt montering af eternitplader. Færdiggørelse af facadebeklædning med eternitplank og montering af hjørnelister. Færdiggørelse af underbrædder samt tagnedløb. Fugning af vinduer og døre Malerbehandling af skorsten noget facade sokkelbeklædning, hjørne lister Samt indvendig paneler, og karme Her ligger udendørs facadebeklædning og hjørnelister til opsætning Opgaven skal ses for at vurdere omfanget

Handyhandere som tilbyder hjælp til opgaver vedr. montering af indvendige døre

Anmeldelse:

Peter Westh hjælper med tømrer eller snedker arbejde i København Ø og omegn

Jeg har en professinel/håndværksmæssig uddannelse som pladesmed og automekaniker, men har gennem årene beskæftige mig stort set alt indenfor reparation, maling og vedligeholdelse af hus og have. Høj kvalitet og tillid er min mission.